Huh? die bak was toch vol?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik had vandaag afgesproken dat Wilmie (vriendin van me en eigenares van Shebby) even Maylo zou uitlaten tussen de middag. I.v.m dat ik later thuis was dan normaal.  Andersom doe ik dat ook. 

 

Ik leg dan altijd vanalles klaar zoals een koekje op de kast en dit keer ook brokjes klaar gezet. De bak had ik op de eettafel gezet met de gedachten 'och daar staat hij wel veilig'. 

 

Om 13:30 was ik weer thuis en ik zag de bak op de tafel staan helemaal leeg en het koekje lag nog op de kast. Hmmm dat is vreemd? Waarom staat die bak niet gewoon in de standaard als Wilmie die heeft gegeven? Koekje zal ze wel vergeten zijn. Wat ook vreemd was is dat een van de eetstoelen naar achter was geschoven. 

 

Maar ik zocht er niks achter dus deed Maylo de tuin even in. Lekker weer en ik moest stofzuigen. Dus sta net 5 min te stofzuigen valt de stofzuiger uit. Uh??? Staat Wilmie in de kamer....wat ik al thuis deed? Uhm ik had gezegd dat ik zo laat thuis was. Bleek dat ze dacht dat ik pas tegen 14:30 thuis zal zijn. 

 

Maar wacht even als jij Maylo niet heb uitgelaten? Hoe kan die bak dan leeg zijn? We keken met zijn tweetjes Maylo aan die vrolijk om ons heen aan het dartelen was. De onschuldige blik op zijn gezicht vertelde ons al genoeg.....jij bent de schuldige!

 

Maylo heeft de stoel naar achter geschoven en is toen zo op de tafel gesprongen. En normaal rammelt de bak alle kanten op en nu stond hij precies nog op dezelfse plek. Hij ligt vaker op de eetstoelen.....maar dit had ik niet verwacht......wat een ongdeugende slimmerik!

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Hahaha slimmeke, geweldig, en die foto erbij!

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Hahaha heel herkenbaar ;-)
En geen sporen nagelaten knap hoor !

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik heb van die Spaanse straatmeiden en toen ik er nog maar 2 had (Vera leefde toen nog) en mijn zoon nog thuis woonde, hadden we in de huiskamer gegeten, aan de lage tafel, allebei 2 scharrelhamburgers met alles erop en eraan. Maar Bart had die van hem snel op, die wilde met zijn vriendjes naar buiten en ik had er nog 1 staan. Ik zwaai mijn kind uit, kom terug, zie een leeg bord, een grote Vera met nog net een klodder mayo aan d'r lip en een verontwaardigde Lexi, want die heeft korte pootjes en kon d'r niet bij

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Geweldig verhaal! Waarom wachten op mn eten als ik er zelf bij kan! 

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

hahahahahahahaha

wat een leuke foto

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

we worden vaker verrast he door onze viervoetertjes.
en dan nog heel voorzichtig ook, geen verschuiving van een bak, rustig smikkelen want er is toch geen haast ? vrouwtje weg, uitlaatdienst nog niet in zicht... ooo dat was toch genieten ? O-)

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Haha, groot gelijk hoor maylo!! ;) 

honden page profiel kimkim 3 doggies

honden foto van kim

Haha! De hond van mijn oma durft dat niet eens! Gekkie

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hahah hij heeft inderdaad op zijn dooie gemak gegeten. Dat hij die stoelnaar achter heeft geschoven is nog het mooiste. Hij springt buiten soms al op de tuintafel en gaat daar liggen (heeft tie een fijn panorama zicht) en binnen heeft die dat ook wel eens gedaan. Maar daar stonden de stoelen dan al naar achteren door ons zelf. 

 

Haha volgende keer de bak maar niet meer op de keukentafel

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Haha hij hoopte natuurlijk dat je nog een bak zou maken voor hem!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Tja! Als de tafel is gedekt moet je aanschuiven toch???

 

......die baasjes weten ook nooit wat ze willen, he Maylo?!

honden page profiel BlaiseBlaise

Hahaha wat leuk.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^