Slaapt mijn pup genoeg?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koen HoekstraKoen Hoekstra

Hallo allemaal,

 

Mijn hondentrainer zegt dat mijn pup meer dan 18 uur per etmaal zou moeten slapen. Daar komt hij echter bij lange na niet aan. Hij slaapt 's nachts goed door, maar overdag zijn het slechts een paar uurtjes. 

Hoeveel slapen jullie pups?

 

Groetjes,

 

Koen

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Ik denk dat je dan toch heroine door z'n brokkies zal moeten doen, is het niet?

 

2.5 uur wakker en dan een klein uurtje pitten was het hier overdags. 's Nachts 2x3uur slapen

honden page profiel Nien Nien

honden foto van Nien

Mijn pup slaapt wel redelijk veel op een dag. Hij is 1 a 2 uur wakker en slaapt daarna ook 2-3 uur. Hij slaapt pas vast als hij in de bench ligt (wel met deurtje open). Had een kussen maar daar werd hij elke keer wakker

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Bij gijs was het wel 1uur wakker 2 uur slapen, soms wel meer slapen

het is een grote slaperd, haha

 

als je pup minder slaapt maar zich verder netjes gedraagd is het prima toch

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik zelf heb nimmer gekeken of mijn hond voldoende slaapt, hier een hond die nimmer geslapen heeft zoals het hier op het forum wordt aangegeven, geen slaper, zelfs snachts niet.

 

wanneer een hond rustig is in huis en lekker op zijn gemak ergens gaat liggen vind ik het niet belangrijk dat de ogen niet dicht zijn, vind het wat anders als een hond ontzettend hyper is en zijn/haar draai niet kan vinden. dan zou ik verplichte rust geven.

 

ik heb Bams, wat geen slaper is, op de dag niet en snachts niet, toch komt ze aan voldoende rust... ze is een gesettelde hond, niet druk , tuurlijk in puppie tijd maar heb me nimmer bekommerd om slaapuurtjes.

 

kijk naar je hond/pup, is tie druk en raakt de hond geprikkeld , kan die zijn draai niet vinden, wordt tie vervelend ? bijterig enz. dan verplichte rust geven.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^