Welk ras als 3e hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DogloverDoglover

" Overigens ontkracht je net zelf je eigen mening.

'De hond moet niet goed bij zijn hoofd zijn geweest'

Dus het gaat helemaal niet om het ras zelf.
Zo kan je natuurlijk elk ras wel afschrijven "

 

Tuurlijk was de hond niet goed bij zijn hoofd. Iedere hond die een kind in dit geval een baby doodbijt is niet goed bij zijn hoofd!

 

Het gaat zeker wel om het ras want een Husky staat nu eenmaal dichterbij de natuur en handelt daar dus blijkbaar ook naar. Ik vind het eigenlijk geen huishonden. Dat is mijn mening. Net als van die halve wolven. Omdat ze er zo 'leuk' uitzien nemen mensen ze maar het karakter is niet wat geschikt is als huishond. Er zit gewoon teveel wild nog in.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel DogloverDoglover

"  Omg. 
 
 
Ik houd me vanaf nu weg van dit topic. "

 

Omdat ik zeg dat ik me voor kan stellen dat een Border Collie een kip zijn hoofd eraf kan bijten. Ja dat kan toch en zal vast eens gebeurd zijn. Snap niet wat daar zo schokkend aan is. 

honden page profiel DogloverDoglover

" Ierse wolfshond heeft een trimvacht dus die volle zakken met haren is een beetje erg overdreven.

Het valt me op wel dat men hier, wel heel fel reageert op gasten.
Vooral als ze gewoon om advies vragen.
Sommige moeten toch echt een andere hobby moeten gaan zoeken en niet zo respectloos, denigrerend reageren.

Zo blijven alle gasten weg "

 

Helemaal mee eens. Ik was hier 'gast' maar er bleef maar op gehamerd worden dat ik me moest registreren. Als ik iets poste vond men het een sport om te ontdekken dat ik het was, zoals in dit topic weer. Alsof het een groot geheim is. :p

 

Er wordt ook fel gereageerd en ze kunnen niet met een persoonlijke mening omgaan. Dat ma, maar toch is het mijn mening of het je aanstaat of niet. ;)

 

Als iemand tegen mij zegt dat ze een Poedel niet leuk vinden. So be it! Ik vind haar zelf wel leuk daar hoef ik niemand van te overtuigen. De mensen met een Husky voelen dit blijkbaar anders en voelen zich meteen beledigd/aangevallen. Tja het zegt meer over hun dan over mij/ons.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata

honden foto van Hakuna Matata

"  
Het gaat niet om dat het iets medisch hoeft te zijn (geweest) het gaat om dat dit ras dichter bij de natuur staat.
 
Tuurlijk is het de hond zijn schuld als een kind in het ziekenhuis belandt met bijtwonden als de hond dit heeft gedaan! Laten we wel realistisch blijven en dit niet goed gaan praten. 
 
Ik scheer niet alle honden over een kam ik zeg hoe IK over bv Husky's denk. Dat is mijn mening en dat het jou niet aanstaat kan maar daardoor verandert het niet.
  "

 En als het kind de hond de hele tijd aan het pesten is en de ouders niet opletten? 

honden page profiel DogloverDoglover

Niks is en mag een excuus zijn voor een hond om een kind aan te vallen en/of dood te bijten al helemaal niet!!

 

Als ouders ben je verantwoordelijk om kinderen en dieren respectvol met elkaar om te laten gaan. Hier in huis gaat dat in harmonie samen. De kinderen hebben respect voor de honden en andersom. Mijn honden zijn echte goedzakken, waar geen kwaad in zit.

 

De betreffende hond, de Husky, is naar boven geslopen naar een baby van 2 weken oud en heeft het kindje uit bed gesleurd en gedood! Dit heeft dus niks te maken met treiteren door een kind of met de ouders. Dit is dus iets wat in het ras zit en wat verschrikkelijk is!

 

honden page profiel DogloverDoglover

" OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum! "

 

Helemaal mee eens.


Tip voor de mensen die al lang lid zijn hier: wat minder hatelijk en open opstellen naar 'nieuwe' leden en gasten. ;)

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Wat een Deen betreft: heb je zin in constant kwijl poetsen, met doekjes achter hem aan lopen, veel minder plek in huis, want ze zijn best wel supergroot, zijn wat terughoudend naar vreemden toe, waken heel sterk, graven je bloembollen weer op als je ze net hebt geplant, ronden de hoeken van je houten tafel af wanneer ze tanden wisselen en dat kan best, want dat is de ideale hoogte! Eten, als je pech hebt, gewoon de deurstijl op wanneer je niet thuis bent, hangt met zijn 70 kg gewoon tegen je aan omdat hij lief is, maar jij valt wel om als je niet voorbereid bent, ze gaan snel dood (6 a 7 jaar), denken dat ze een schoothondje zijn en gedragen zich ook zo, je auto moet al van formaat zijn, want in een mini-cooper past ie niet, ...

 

Maar:

Ze hebben de eeuwige puppy-walk, zijn immer goedgezind, alles is altijd goed voor hen, ze beschermen je gezin en je huis met hun leven, ze zijn super met kleine kinderen, heel erg voorzichtig met hen en dan even onvoorzichtig  met de volwassenen. Ze kruipen op je schoot, ook al passen ze daar na enkele maanden al lang niet meer op, maar ze zijn zooooooo lief!!!!

Ze wandelen graag, lopen supergraag naast de fiets, je kan met ze naar de buurtwinkel en in een hondenrugzakje stop je je winkelwaar (als dit niet te zwaar is natuurlijk), ze zijn ook heel sociaal naar andere honden toe, zowel naar kleintjes als naar groten.

 

Ik kan niet meer zonder mijn lieve Blue! En als ik mocht kiezen dan had ik alleen nog Duitse doggen, het enige wat me gaat tegenhouden is dat ze zo snel sterven... De mijne is nu 8 en al oud, helemaal witte snoet gekregen en oudemannekeslijf. Ik hou mijn hart al vast wanneer ik hem ga moeten afgeven. Daar ga ik ziek van zijn. En daarom... als je dat elke 6 à 8 jaar moet meemaken, nee liever niet.

honden page profiel DogloverDoglover

Bedankt voor je reactie.

 

Ons huis is al een bende met kinderen en honden die vanalles naar binnen lopen. Een beetje kwijl erbij kan wel. We hebben een deel van de woonkamer voor de honden gemaakt en daar kan nog een dog bij. Ook is onze tuin compleet verwoest door onze konijnen en onze honden dus daar valt weinig verder aan te vernielen. Ik heb een auto, formaat bestelbus, daar passen zelfs een paar doggen.

 

De positieve dingen klinken heel goed. Idd alleen jammer dat ze relatief vroeg dood gaan. En waar ik over zit te denken is de kosten voor het voer. Ik geef mijn honden KVV en wat een dog wel niet eet op een dag. Hoeveel ben jij kwijt aan voer per maand?

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Bij mij valt het nogal mee omdat hij gewoon brokken eet. Wel 2x per dag, niet alles in een keer!

Heb ook maag laten vastleggen, want die grote jongens staan denk ik in de top 3 wat maagkantelingen betreft. Deze operatie was niet goedkoop. In mijn geval vond ik dit beter dan telkens na het eten als een bezetene de honden te verplichten om in de zetel te liggen en niet te spelen. Inmiddels kon ik dus ook de zetel niet uit een uur lang!

 

Maar ik vond het het allemaal wel waard!

honden page profiel DogloverDoglover

Wat voor brokken geef je en waar kom je op uit in de maand ongeveer?

 

Een fokker vertelde me dat voer 100 euro in de maand kost voor een Duitse Dog maar zij geven Carnibest en Orijen. Ik geef mijn honden een ander/goedkoper merk KVV.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Ik maak hier niet graag reclame voor, maar al mijn honden krijgen de gewone brok van de aldi! Ik had een keer geen tijd voor 'goeie' brokken te halen in de petshop en was in de aldi. Ik bracht toen maar een zak mee om 2x te voeren, en de honden (jack-russels, dobermann en Deen) aten het graag en hun stoelgang was ok. Dus de zak maar opgevoerd en uiteindelijk zijn ze al 4 of 5 jaar heel erg goed met deze brokken. Hun vacht blinkt mooi, ze zijn niet te dik (behalve Ellie, die je met geen stokken uit de zetel krijgt, de luierd), stoelgang is steeds goeie kleur en mooi vast. Nooit problemen gehad.

Ik denk wel dat, als ik het forum hier zo lees, ik erg veel geluk heb met mijn honden wat hun reactie op dit voer betreft. Veel honden moeten zonder granen, ...

De kostprijs ken ik eigenlijk niet echt, maar ze eten hier met zijn drieën, de dobermann is er niet meer, toch wel een zak van 10 kg op per week. Dus kan je uitrekenen. De twee Jackjes krijgen echt maar een klein potje per dag en al de rest gaat naar mijn 'Blueke'!

Als pup moet je uiteraard wel waakzaam zijn dat ze niet te snel groeien voor hun beenderen, goed uitgebalanceerd puppyvoer en regelmatig DA-controle! Ga ook naar een erkende fokker!

honden page profiel DogloverDoglover

Mijn Koningspoedel is zo'n kieskeurige eter die wou geen brokken toen ze hier net was terwijl ze dat bij de fokker wel gewoon at. :p Toen ben ik vers vlees gaan geven en dat eet ze wel goed. Ik heb ook altijd een bak brokken staan en daar pakken ze af en toe ook wat uit (zelfs de Koningspoedel).

 

Dan ben je een stuk goedkoper uit met brokken van de Aldi dan de fokker die Carnibest en Orijen voert. ;)

 

Ik heb contact met erkende fokkers maar de prijzen zijn erg hoog voor een pup. Ze vragen 1500 euro. Nou heb ik voor mijn Koningspoedel (met stamboom) 1000 euro betaald, voor mijn Goldendoodle minder. Maar meer dan 1000 euro wil ik niet gaan. Met ook in het achterhoofd dat dit een ras is die de helft zo oud wordt. Bovendien ook duur is in onderhoud, voeding.

 

Heb jij jouw Dog bij een erkende fokker vandaan en heb jij er ook zo veel voor moeten betalen?

honden page profiel DogloverDoglover

Ik zie net dat Blue een kruising Deense dog met Bouvier is? Wat een aparte kruising en ik zie er weinig Bouvier in terug. :p Je hebt hem dus niet bij een erkende fokker vandaan en hij heeft geen stamboom dan.

 

Ik zit ook te denken om een kruising, Cane Corso x Duitse Dog.

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Zo,

 

Eigenlijk wil ik helemaal niet reageren maar ik lees dat 'mijn' ras nogal in negatief daglicht word gezet omdat ze zogenaamd verwilderd zijn en kinderen doodbijten plots een karaktereigenschap is.

 

Bij de inuit, waar huskys werden gebruikt werden ze niet alleen voor de slee gebruikt maar ook om hun kinderen warm te houden. Primitief als het er aan toe ging werd elke hond die ook maar iets van een grommetje liet horen afgemaakt. Daardoor is een RASEIGENSCHAP van de husky juist dat ze enorme kindervrienden zijn. Hier lopen er meer dan een dozijn rond en we hebben een kindje van nog geen anderhalf jaar oud. NOG NOOIT HEBBEN WE PROBLEMEN GEHAD MET DEZE COMBINATIE.

 

Alle honden vinden hem lief, leuk en geweldig, net als elk ander kind wat hier de kennel of het huis in stapt. Een kind laat je nooit onbeheerd achter bij een hond, gewoon nooit. Er zijn ook verhalen bekend van een labradoodle die het zelfde heeft gedaan, en de koningspoedel die het gezicht van een meisje heeft verminkt, om maar even rassen te noemen die volgens u daar niet toe in staat zijn. En tuurlijk, als een husky niet bij u past, dan liever niet dan wel natuurlijk, maar ga hier alstublieft niet raseigenschappen staan verzinnen op waardeloze feiten. Omdat het een keer in het nieuws is geweest gaat dat niet op voor alle husky's op deze planeet want dat is gewoon laster. Het is dat husky's geen aangifte kunnen doen maar als ze t wel konden zou de dagvaarding spoedig op uw deurmat zijn verschenen denk ik zo.

 

Met niet heel reusachtig vriendelijke groet,

Suze

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Suze , precies  ik wpu hirr weggaan maar jij slaat toch echt de spijker op zn kop. En trouwens ik heb het gezien, heerlijke combi bij suze 

honden page profiel DogloverDoglover

" Zo,
 
Eigenlijk wil ik helemaal niet reageren maar ik lees dat 'mijn' ras nogal in negatief daglicht word gezet omdat ze zogenaamd verwilderd zijn en kinderen doodbijten plots een karaktereigenschap is.
 
Bij de inuit, waar huskys werden gebruikt werden ze niet alleen voor de slee gebruikt maar ook om hun kinderen warm te houden. Primitief als het er aan toe ging werd elke hond die ook maar iets van een grommetje liet horen afgemaakt. Daardoor is een RASEIGENSCHAP van de husky juist dat ze enorme kindervrienden zijn. Hier lopen er meer dan een dozijn rond en we hebben een kindje van nog geen anderhalf jaar oud. NOG NOOIT HEBBEN WE PROBLEMEN GEHAD MET DEZE COMBINATIE.
 
Alle honden vinden hem lief, leuk en geweldig, net als elk ander kind wat hier de kennel of het huis in stapt. Een kind laat je nooit onbeheerd achter bij een hond, gewoon nooit. Er zijn ook verhalen bekend van een labradoodle die het zelfde heeft gedaan, en de koningspoedel die het gezicht van een meisje heeft verminkt, om maar even rassen te noemen die volgens u daar niet toe in staat zijn. En tuurlijk, als een husky niet bij u past, dan liever niet dan wel natuurlijk, maar ga hier alstublieft niet raseigenschappen staan verzinnen op waardeloze feiten. Omdat het een keer in het nieuws is geweest gaat dat niet op voor alle husky's op deze planeet want dat is gewoon laster. Het is dat husky's geen aangifte kunnen doen maar als ze t wel konden zou de dagvaarding spoedig op uw deurmat zijn verschenen denk ik zo.
 
Met niet heel reusachtig vriendelijke groet,
Suze "

 

Verstand van het recht heb je ook al niet. ;) En wat een compleet onzinnige en domme uitspraak.

 

Blijkbaar voel je zo'n sterke drang om 'jouw' ras te verdedigen en het weer op te ratelen terwijl ik het graag on topic wou houden. Zoals ik al zei is het mijn persoonlijke mening en kijk op dit ras. Dat jij je daardoor beledigd voelt mag, ik zit er niet mee en het laat mij ook niet anders over dit ras denken als dat de bedoeling is.

 

Ik heb nog nooit gehoord van een Koningspoedel of een Goldendoodle die een kind's gezicht verminkt zouden hebben. Dat verzin je volgens mij ter plekke, zo niet dan mag je het laten zien waar je dat vandaan hebt.

 

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

http://www.wboc.com/story/10769319/girl-7-hospitalized-after-poodle-attack

 

Daar is uw poodle attack.

 

Daarnaast heb ik wel degelijk verstand van recht maar zoals ik al zei kunnen husky's geen aangifte doen wegens laster.

 

Daarnaast, prima dat uw mening is dat u husky's geen fijne honden vind en er een idee over hebt of dat nou klopt of niet, maar u verkondigd het hier als feit, niet als mening. Daar gaat u de mist in.

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie


  
Tuurlijk is het de hond zijn schuld als een kind in het ziekenhuis belandt met bijtwonden als de hond dit heeft gedaan! Laten we wel realistisch blijven en dit niet goed gaan praten. 
  
 
   "

 

dus jij denkt echt dat een hond geboren word en met 8weken naar zijn baas gaat en denkt van "wacht maar als ik groot ben dan bijt ik jou of je kind wel even"??

en dat dit nix maar dan ook nix met opvoeding of medisch achtergrond te maken heeft??

 

nou als ik jou was dan nam ik geen hond.... je weet blijkbaar nooit wat je in huis haalt ongeacht of het nou een hus of een Deen is!

 

dit artikel is van 2009 toen de Deense dog nog gewoon Duitse dog noemde

http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/2019185/2009/08/11/Gruwelijk-verminkt-door-Duitse-dog.dhtml

 

 

 

 

honden page profiel DogloverDoglover

Dat betwijfel ik aan deze belachelijke uitspraken te horen, laster, kom op zeg.

 

Ik verkondig het helemaal niet als een feit, ik heb gezegd dat het mijn persoonlijke mening is. Je moet er niet meer van maken dan het is maar je voelt je zo 'aangevallen' dat je er complete onzin uitgooit nu.

 

Prima, jij houdt van Husky's en ik niet. Klaar.

honden page profiel DogloverDoglover

"  
dus jij denkt echt dat een hond geboren word en met 8weken naar zijn baas gaat en denkt van "wacht maar als ik groot ben dan bijt ik jou of je kind wel even"??
en dat dit nix maar dan ook nix met opvoeding of medisch achtergrond te maken heeft??
 
nou als ik jou was dan nam ik geen hond.... je weet blijkbaar nooit wat je in huis haalt ongeacht of het nou een hus of een Deen is!
 
dit artikel is van 2009 toen de Deense dog nog gewoon Duitse dog noemde
http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/2019185/2009/08/11/Gruwelijk-verminkt-door-Duitse-dog.dhtml
 
 
 
  "

 

Wat wil je hier nou mee bereiken? Dat ik Husky's leuk ga vinden. Je kan met nog zo veel verhalen komen maar dat verandert mijn mening niet. Accepteer het nou maar gewoon dat ik Husky's niet leuk vind.

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Ik zou het nog maar eens terug lezen als ik u was. :) En persoonlijk voel ik me niet aangevallen maar 'waarheden' verkondigen over een ras waar u duidelijk niets vanaf weet, daar raak ik enorm geagiteerd van. Dus nee, ik heb niet ben niet heel content met uw manier van schrijven of het ras wat mij zo dicht aan het hart ligt. En ja, dat is gewoon laster hoor, verander husky in mens en pak het boek der recht er maar eens bij. Wel enorm bijzonder dat u dat, het minst serieuze stukje van wat ik schreef, eruit haalt maar verder niet wat daadwerkelijk het probleem is. Fijne avond nog verder. Ik ga mijn moordlustige kindermoordenaars babyhoofdjes voeren.

honden page profiel DogloverDoglover

" Ik zou het nog maar eens terug lezen als ik u was. :-) En persoonlijk voel ik me niet aangevallen maar 'waarheden' verkondigen over een ras waar u duidelijk niets vanaf weet, daar raak ik enorm geagiteerd van. Dus nee, ik heb niet ben niet heel content met uw manier van schrijven of het ras wat mij zo dicht aan het hart ligt. En ja, dat is gewoon laster hoor, verander husky in mens en pak het boek der recht er maar eens bij. Wel enorm bijzonder dat u dat, het minst serieuze stukje van wat ik schreef, eruit haalt maar verder niet wat daadwerkelijk het probleem is. Fijne avond nog verder. Ik ga mijn moordlustige kindermoordenaars babyhoofdjes voeren. "

 

Zo dat is een hele zieke opmerking. Dat zegt wel wat over jou als persoon.

 

Ik heb hier een melding van gemaakt want dit is aanstootgevend en uitermate respectloos.

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Exact, dat ik zwaar geagiteerd ben door uw uitspraken.

honden page profiel DogloverDoglover

" Exact, dat ik zwaar geagiteerd ben door uw uitspraken. "

 

Nee dat je zwaar gestoord bent om met deze zieke uitspraak te komen.

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

"  
Wat wil je hier nou mee bereiken? Dat ik Husky's leuk ga vinden. Je kan met nog zo veel verhalen komen maar dat verandert mijn mening niet. Accepteer het nou maar gewoon dat ik Husky's niet leuk vind. "

 als je goed leest spreek ik over "hond" in het algemeen!!

mij maakt het niet uit of jij husky's leuk vind of niet.... ik vind ook niet alle rassen even "leuk", maar die uitspraak van "het is altijd de hond zijn schuld" vind ik beledigen voor elk ras en een geen hond waardige uitspraak!!

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Heb een modmelding gemaakt aangezien dit alleen maar leidt tot nog meer gekift over en weer.

HP is een leuk forum, en ik vind het onzettend jammer dat er weer zo'n vervelende sfeer ontstaat.

Echt mensen, klik dat rode kruisje rechtsboven eens wat vaker aan.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Ohhh waarom heb je je hier aangemeld zeg, alleen maar om te rellen?
Wil je iemand die is gegrepen door een koningspoedel? Moi, 7 jaar jong, lag op de bank te slapen, vol in mijn gezicht gebeten met de nodige hechtingen als gevolg.

 

Maar dat is besides the point. Je kunt prima een ras niet willen, maar je verkondigd het wel degelijk als de waarheid, reageert respectloos etc. De Husky's die ik ken, heerlijk! De goldendoodle's die ik ken, verschrikkelijk, zo heeft iedereen zijn smaak. Maar  dat kan je ook zeggen zonder te zeggen dat een compleet ras moordenaars is

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Ik gestoord? apart gezien u ze heeft neergezet als kindermoordenaars. Ik probeerde u beeld te geven bij wat u nou eigenlijk zegt. mocht u t niet Annalen,  ze hebben gewoon braaf brokjes gehad hoor. 

honden page profiel DogloverDoglover

" Ik zou het nog maar eens terug lezen als ik u was. :-) En persoonlijk voel ik me niet aangevallen maar 'waarheden' verkondigen over een ras waar u duidelijk niets vanaf weet, daar raak ik enorm geagiteerd van. Dus nee, ik heb niet ben niet heel content met uw manier van schrijven of het ras wat mij zo dicht aan het hart ligt. En ja, dat is gewoon laster hoor, verander husky in mens en pak het boek der recht er maar eens bij. Wel enorm bijzonder dat u dat, het minst serieuze stukje van wat ik schreef, eruit haalt maar verder niet wat daadwerkelijk het probleem is. Fijne avond nog verder. Ik ga mijn moordlustige kindermoordenaars babyhoofdjes voeren. "

 

Ben je blind ofzo? Zet die bril maar op want ik zeg al 100x dat ik geen waarheden verkondig maar dat het MIJN PERSOONLIJKE MENING is. Hoe duidelijk moet ik het voor je spellen?

 

Jij hoeft ook niet 'content' met mijn manier van schrijven te zijn dat ben ik ook niet met jouw manier van schijven, zieke uitspraken over babyhoofdjes voeren aan je honden.

 

Nou dan moet je een heleboel mensen aanklagen wegens laster want ik ben niet de enige die Husky's niet leuk vind. Succes.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Rottweiler fokker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^