1dag geen drollen normaal?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Daan (Gast)

hallo mijn bc pup 8m heeft een dag een drollen gelaten is dat normaal verder is zij normaal kan het zijn door mais wand zij heeft gedroogde mais van de grond geheten

Daan (Gast)

geen drollen*

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Maiskolven? Want die kunnen verstopping geven. Houdt je hond goed in de gaten. Gaat ie braken en wordt ie ziek (buikpijn) dan moet je snel naar de dierenarts. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

oei, gedroogde mais zet heel erg op en neemt heel veel vocht op, dat kan zeker verstopping veroorzaken, ik zou even de dierenarts bellen, als er morgen geen poep is dan zeker naar e dierenarts.

Daan (Gast)

ik bedoelde gedroogde mais korrels 

 

verder is ze normaal 

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ik denk dat het handiger is om nu alvast wat laxerends te geven ipv af te wachten tot hij buikpijn krijgt.  Al 24 uur geen poep is wel lang. Dus bv verdunt nat voer geven en geen droge brokken. Of je belt de da even voor advies wat laxerend voor je hond kan zijn, wat je nu kunt geven.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Wat zijn gedroogde maiskorrels, ik meen voor bodembedekking voor dieren?, hoeveel heeft ze er op? want ook die nemen veel vocht op en zetten uit.
Anders een beetje olie geven? heeft ze wel pogingen gedaan om te poepen.

Daan (Gast)

ik kwam er niet achter dat ze zijn eigen poep eet 

Hebben jullie daar tips voor

Volgende forumvraag: Dominant gedrag.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^