Wat voegde een hond toe aan jouw leven?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes 3 doggies

honden foto van DogsWithLoes

 

 

 

Door omstandigheden had ik het moeilijk en Rori heeft me geholpen om door te blijven gaan. Zonder haar had mijn leven er heel anders uit gezien en ik weet niet of ik er dan nog zou zijn.

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Ik sluit me aan bij Rianne, sinds mijn poppedop er niet meer is, is de glans er een beetje vanaf. Ik heb altijd wel geweten wat ze voor me betekende, maar nu ze er niet meer is.....  

 

Raffi zorgde voor vrolijkheid, gezelligheid, regelmaat, beweging noem maar op, maar vooral onvoorwaardelijke liefde.

 

We hebben samen een hoop meegemaakt en ik had het nooit willen missen, ondanks de grote leegte nu en het enorme gemis en verdriet.

 

Een hond is gewoon bijzonder, heel bijzonder.

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Gijs heeft me onze kinderloosheid leren accepteren. Voor hem moest ik mijn bed uit, naar buiten, onder de mensen zijn en voor iemand zorgen. Zelfmedelijden heeft geen nut.. Hij bracht en brengt zoveel liefde, gezelligheid, troep en haar. 

Hij is super dierbaar!

En nu? Nu zijn we ineens zwanger! Mede door hem hebben we de rust gekregen en mag dit wondertje groeien. 

Hoop dat onze vriend ook ons kleintje nog veel mag leren. 

honden page profiel --

" Gijs heeft me onze kinderloosheid leren accepteren. Voor hem moest ik mijn bed uit, naar buiten, onder de mensen zijn en voor iemand zorgen. Zelfmedelijden heeft geen nut.. Hij bracht en brengt zoveel liefde, gezelligheid, troep en haar. 
Hij is super dierbaar!
En nu? Nu zijn we ineens zwanger! Mede door hem hebben we de rust gekregen en mag dit wondertje groeien. 
Hoop dat onze vriend ook ons kleintje nog veel mag leren.  "

 

wauw gefeliciteerd! 

honden page profiel --

" Zeker nu mijn hondje 30 juli 2014 overleden is op 16 jarige leeftijd,besef ik hoeveel plezier en liefde Bobby mij gegeven heeft.Altijd was hij er om me te troosten ,toen mijn dochter besloot om in toulouse  te gaan wonen en ook toen mijn zoon samen ging wonen.Ben veel alleen maar vond dat nooit erg omdat Bobby me gezelschap hield.Hele verhalen vertelde ik hem.Ik had niet veel wensen vond het nooit erg dat ik eigenlijk bijna nooit weg kon.Nu heb ik alle tijd maar heb nergens geen zin in.Zonder Bobby is mijn leven niet meer hetzelfde,ik kan er slecht mee omgaan dat hij er niet meer is.Ook al heb ik kinderen en een man ,Bobby was alles voor mij.Het ver
driet en gemis blijft enorm. "

 

wat een gemis... Komt er geen nieuw hondje? 

honden page profiel --

Echt mooi om te lezen allemaal! En herkenbaar.

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Sky kreeg ik in groep 8. We hadden Malaika toen al maar die was toen te groot en te sterk voor mij om veilig alleen mee te wandelen enzo. Mijn ouders waren net gescheiden en het was niet makkelijk met ruzies enz. En vooral in deze periode heb ik dus veel aan die (toen nog) kleine pup gehad.

Ik kon m'n energie kwijt ik het trainen van Sky en lekker met hem spelen. Onze band is zo sterk geworden doordat hij zoveel voor mij heeft betekend in moeilijke tijden. Toen met de scheiding, als ik gepest werd. Hij is mijn maatje voor het leven en ik zou niet zonder hem kunnen.

Elke dag als ik opsta is die kleine blij om me te zien, ookal is dat soms 4 uur 's ochtends hij staat toch elke keer op voor een ochtend knuffel Ook voel ik me heel veilig bij mijn kleine beschermer. Als je te veel aan mij komt dan moet je oppassen voor mijn ventje, dat heeft hij liever niet. Gelukkig gaat dit al wat beter want opa mocht me eerst ook geen knuffel ofzo geven, nu wel. Als Sky je eenmaal kent is het wel oke.

Het liefst volgt ie me dus ook waar hij kan, ook naar boven naar mijn kamer. Heb daar nu ook een snoepjes pot voor hem staan Lekker samen op bed tv kijken of een dutje doen.

We zijn gewoon maatjes voor het leven en niets of niemand kan daar tussen komen

 

Bij Malaika voel ik me ook veilig. Als ze losloopt verliest ze ons ook niet uit het oog en wil ze iedereen bij elkaar houden. Malaika is mijn lieve grote witte knuffel ijsbeer waar ik lekker mee kan stoeien en knuffelen Als je niet echt vrolijk bent dan staat Malaika voor je klaar om je op te vrolijken. Misschien is mijn band met Malaika niet zo sterk als die van Sky en mij, maar ik hou echt heel veel van haar en zou ook niet zonder haar kunnen.

 

Mijn hondjes zijn alles voor me en ik zou niet zonder ze kunnen

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

een vriendschap die altijd eerlijk is..............

 

 

 

honden page profiel Laika en danielleLaika en danielle 3 doggies

honden foto van Laika en danielle

Goh,

ze is mijn beste vriendinnetje, gaat zoveel mogelijk met mij overal naar toe. Ik ben veel alleen en voelde me best eenzaam en dank zij laika heb ik veel nieuwe mensen leren kennen waar nu een paar lange vriendschappen bij zitten. Ze is altijd blij om me te zien en kijkt me af en toe aan met een blik van : jij bent de allerbeste baas van de hele wereld.

 

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

"  
wat een gemis... Komt er geen nieuw hondje?  "

 Ik wil eigenlijk best wel weer een hondje,maar dat moet dan een herplaatser of asielhondje zijn en het allermoeilijkste een westie,daar heb ik mijn hart aan verpand.Vind alle honden leuk en lief maar Bobby was ook een westie.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Ook voor mij kwam Charlii na een moeilijke levensperiode. Ze laat me weer lachen en actief zijn, ze geeft me haar onvoorwaardelijke liefde en vriendschap, ze vertrouwt op me en dat zal ik dus ook nooit beschamen. Ze is het onverwacht leuke cadeautje dat mijn leven weer kleur geeft.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Dat vind ik misschien nog wel het fijnst aan honden, ze zijn eerlijk en kunnen niet tegen je liegen! Je weet echt wat je aan ze hebt :) 

honden page profiel MirMir

honden foto van Mir

" Gijs heeft me onze kinderloosheid leren accepteren. Voor hem moest ik mijn bed uit, naar buiten, onder de mensen zijn en voor iemand zorgen. Zelfmedelijden heeft geen nut.. Hij bracht en brengt zoveel liefde, gezelligheid, troep en haar. 
Hij is super dierbaar!
En nu? Nu zijn we ineens zwanger! Mede door hem hebben we de rust gekregen en mag dit wondertje groeien. 
Hoop dat onze vriend ook ons kleintje nog veel mag leren.  "

 Wauw, super :) gefeliciteerd 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hartverwarmend artikel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^