Hondenverslaving, al 2 honden nog eentje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" 
maar aan de lijn wandelen was niet leuk, ook al trokken ze niet en luisterden heel goed, vond het niet leuk, 3 lijnen vast met honden die 
elks op een andere plaats wilden snuffelen of plassen
 
 
  "

 

Haha precies...

 

Ik kan al niet meer op mijn handen tellen hoe vaak het niet geweest is dat Lady niet zo stom is geweest om onder Lobbes door te lopen om ook ergens te snuffelen en vervolgens een lading pies over haar heen kreeg. Altijd over haar kop heen.. en ik lette er nog op ook.. maarja soms dan zie je het toch even niet en gaat het weer mis. En dat was met 2 honden.. maar door de grootte kon Lady dus ook nog kruislings ONDER hem door. 

 

Poep opruimen met meerdere honden is ook zo handig, voor je het weet sta je zowat je elastieken tussen de drolletjes, bijna verstrikt in de lijnen. Krijg die poepzakjes ook nooit open... Gelukkig heeft Obi wat meer geduld.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Kwalijke zaak dat je IP adres hier zomaar wordt bekeken. Vervolgens word ik zonder reden geblokt. Vreemde zaken hier... "

 Heel vreemd, dat je 2 topics hebt met een andere naam. Iets te vebergen? Wil je daarom geen account? 

 

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Dus de reden: Afkoelen
Als je niet wilt dat deze dingen zichtbaar zijn (wat op ieder forum voor iedere moderator zichtbaar is) zou ik van het internet afgaan  Dan heb je privacy, internet kent geen privacy
 
En wat betreft je vraag, als je het zelf al een verslaving noemt zou ik toch niet eens denken aan een nieuwe hond nemen "

 Helemaal eens!

Anoniem (Gast)

Mrs. Woef

 

Vraag je alleen af of je elke trouwe viervoeter die je hebt

dezelfde Liefde Aandacht Verzorging kan bieden

Dan maakt het niet uit hoeveel je er hebt volgens mij

 

 

Ria

Mrs. Woef (Gast)

Nee hoor, niets te verbergen. ;) Ik wist niet eens meer welke naam ik hier eerder had gebruikt dus zo spannend is het niet. 

 

 

Verslaving is niet het goede woord, mijn honden zijn echt mijn 'hobby'. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen met ze te maken, ze te borstelen, knuffelen, tijd door met ze te brengen. Gelukkig heb ik die tijd ook genoeg. Vandaar dat er ook nog zeker een derde hond bij komt.

 

Over een tijd wil ik idd een nest met mijn honden. Mijn Koningspoedel (met stamboom) komt uit goede lijnen en het is een schitterende hond. De Goldendoodle is ook een plaatje. Heel vaak wordt me, tijdens wandelingen, gevraagd wat voor ras het is en hoe mooi ze zijn. Wat ik uiteraard zelf ook vind. Het zijn schitterende honden, zowel de buiten- als binnenkant.

 

Ik heb een Goldendoodle die niet gesteriliseerd is. Dit zijn praktijken waar ik niet achter sta en bewust niet voor gekozen heb.

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Pitt bull pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^