hond in flat, zielig?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca


Ik ben twee keer door het asiel afgewezen omdat ik geen tuin had. Bij voorbaat al. Dat de honden mee gaan hardlopen, wekelijks 2x naar de hondenschool gaan voor groepswandelingen, speuren en trainen náást de standaard dagelijkse lange wandelingen is niet eens aan bod gekomen. Het natuurgebied 30 meter achter mijn huis van honderden hectares waar honden los mogen lopen ook niet. Nee, een tuin moest ik hebben.
 
Eén van de honden waar ik interesse in had zit momenteel nog steeds in het asiel. Vraag me af waar hij gelukkiger was geweest; in het asiel, of 'zielig' bij ons in het appartement.
  "

 Waanzin!Belachelijk! 

 

Wat willen ze dan, een baas die idd de tuin gebruikt om de hond uit te laten??? 

Mijn achterbuurvrouw, kreeg geen kat uit het asiel, omdat ze een tuin heeft, de katten moesten binnen blijven

Zo jammer! 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

" Ik denk dat Faro wel graag een Balkon 4 hoog zou willen hebben, dat vind hij leuker dan een tuin, lekker kijken wat er allemaal te zien is. "

 jaa! Gijs vind het geweldig oo het balkon, hij bekijkt alle fietsers, hardlopers, wandelaars eeeen, andere hondjes!

 

in de zomer wou hij alleen s ochtends op het balkon, overdag veels te warm ;)

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Mijn Moeder woont 7 hoog, hij vind het machtig daarboven, ik zou bijna naar een flat terug gaan voor hem hihih maar ja, dat wil manlief niet.

honden page profiel HondenboelHondenboel

honden foto van Hondenboel

Ik vind een hond niet zielig op een flat. Ze liggen hier altijd dicht op elkaar, dus dat maakt niks uit. Belangrijker vind ik wat mensen met hun hond doen. Echt wandelen en niet alleen maar in tuin of hetzelfde blokje of ze daarnaast nog met hun hond bezig zijn sport, cursus, hersenwerk e.d.
Zelf ervaring met en zonder tuin. Tuin werd amper gebruikt want het was al snel te warm en dan zocht hij verkoeling binnen. In het zonnetje mensen kijken op balkon vinden ze hier ook fijn. Schilt misschien ook dat wij er echt op uit gaan bos, dijk en verschillende parken om even lekker te struinen. Zelf nu Benji een blessure heeft en even moet doen met max 10min per keer loop ik verschillende rondjes voor hem zzodat hij even lekker kan  snuffelen. Binnen in de flat word soms gespeeld, train ik trucjes, liggen ze lekker of kauwen ze botjes en doen we hersenwerk dus genoeg ruimte! Arme vicky op de hoek, kast van een huis, grote tuin. Vicky ligt grootste gedeelte van de dag binnen en 3x per dag mag hij effe in tuin. Als vicky geluk heeft komt er wat voorbij en kan dat worden weggeblaft... oja maar dat stoort dus dan moet ie ook weer naar binnen....

Het kan dus beide ligt eraan wat je met je hond doet vind ik.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Kokosolie/boter
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^