hondenschool volwassen hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Evy ScheyltjensEvy Scheyltjens

honden foto van Evy Scheyltjens

Hallo allemaal :)

 

Ik heb 3 hondjes, 2 maltezers genaamd Ollie en Sammy, en nog een dwergpinscher genaamd Ummie.

Super lieve beestjes dat wel maar luisteren... hebben precies geen oren :)

Pootje en zit enzo kunnen ze wel maar echt de gehoorzaamheidstraining zoals je met je pup op de hondenschool geleerd zou hebben, hebben ze niet.

Ze trekken aan de leiband, komen niet als ik hen roep... zo van die dingetjes.

Nu heb ik spijt dat ik toen ze pup waren ik niet met hen naar de hondenschool ben gegaan en vroeg me af of je dit nu ze volwassen zijn nog ergens voor terecht kunt?

Ben van turnhout afkomstig, dus iets in de buurt zou gemakkelijk zijn.

Want hondentrainers zijn vaak zooo duur, en hebben er ooit eentje laten komen maar dat had op lange termijn geen effect meer...

 

Groetjes

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Een hondenschool kun je ten alle tijde beginnen. Even googlen en de hondenscholen die naar voren komen aanklikken en bekijken. Wat je aanspreekt sla je op en daar ga je eens kijken hoe ze trainen en kan je vragen stellen over wat je wil weten.

 

Om alvast een begin te maken thuis; zorg dat je altijd leuker bent dan de omgeving van de hondjes. Lekkere traibingssnoepjes mee, iets waar ze echt super graag voor terug komen.

Datzelfde geld eigenlijk voor het volgen aan de lijn, als ze netjes volgen dan krijgen ze een snoepje als beloning. 

honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu

Ja hoor, dat kan zeker!
De meeste hondenscholen hebben een zogenaamde opstartcursus, speciaal voor honden die al volwassen zijn en nooit een puppycursus gedaan hebben.

Ik zou zeggen google eens voor wat leuke hondenscholen bij jou in de buurt. Probeer hondenscholen die werken met slipkettingen en correcties liever te mijden maar kies een hondenschool uit waar lekker wordt gewerkt met belonen en positiviteit.

Succes!

Volgende forumvraag: Kunststof of stalen bench???
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^