Wie heeft ervaring met Stichting Dierenhulp Zonder Grenzen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

Wie heeft er ervaring met:

www.dierenhulpzondergrenzen.com 

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mij onbekend maar dieren kunnen nie genoeg geholpen worden. 

Anoniem (Gast)

Ik heb er ervaring mee, Noah komt er vandaan! Super stichting vind ik het :-) Je krijgt een eigen contactpersoon die vooraf langs komt om te kijken of je geschikt bent voor een hond. Als de hond er net is heb je telefonisch en via de mail contact en na een aantal weken komt ze nog langs om te kijken hoe alles gaat en geeft advies over dingen waar je tegen aan loopt. Zo is het in ieder geval bij mij gegaan.
Ze halen niet alleen honden naar Nederland, maar doen ook veel goede dingen ter plaatsen. Honden die geadopteerd worden blijven officieel eigendom van de stichting (daar merk je in principe niks van) zodat honden niet zomaar in het asiel terecht kunnen komen oid. Mocht het nodig zijn dan zoeken zij een opvang gezin. 
Ik ben erg tevreden met hoe het verlopen is met Noah. 

honden page profiel mariannemarianne

honden foto van marianne

was vergeten in te loggen.. maar dat was ik dus

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word

honden foto van Love is a four-legged word

Ik ken mensen die via die stichting een hondje geadopteerd hebben en zij zijn er erg tevreden mee. Ik heb persoonlijk geen ervaring met deze stichting.

honden page profiel SamanthaSamantha

honden foto van Samantha

Ik heb op dit moment een hondje gereserveerd bij deze stichting. Ze zijn heel begaan aan de telefoon en antwoorden snel met mailen. Zelfs met de kerst er nu doorheen. Volgende week wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. 

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Ik....bacchus is via deze stichting naar Nederland gekomen. Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee, had gelijk bij het eerste telefonische contact een goed gevoel.

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

ik hoor wel goede geluiden van die stichting hoor. Ze helpen ook met plaatsen van honden van het adoptiecentrum in Roemenië waar wij samen mee werken. 

 

Fíli (Gast)

Mijn hond Fíli komt ook van DZG uit Zakynthos. Ik heb goeie ervaringen met deze stichting.

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Upje voor de beestjes .

Maya (Gast)

Ik heb ee jaar geleden mijn hondje uit Roemenie geadopteerd via Dierenhulp zonder grenzen. Allemaal goed regeld. Kreeg zelfs nog foto's toe gestuurd die ze speciaal hadden genomen voor me in het asiel.

 

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Ik weet niet veel van ze, behalve dat ze een asiel waar ik voor werkte lieten vallen vanwege het niet voldoen aan (overdreven) strenge eisen voor adoptanten. 

 

Het zal verder vast een prima stichting zijn, maar misschien niet altijd even reëel als het gaat om het vinden van permanente baasjes. 

honden page profiel MaaikeMaaike

honden foto van Maaike

Hallo Petra en Jack!

Ik werk zelf voor VagabunDogs en wij werken samen met Dierenhulp zonder grenzen. Daarom vind ik dat ze goed werk doen, echter is het vrij groot geworden.
Doordat wij, VagabunDogs, een kleinschalige organisatie zijn en alle hondjes in opvanggezinnen hebben kennen wij de honden erg goed en kunnen we goede matches maken. Echter hebben wij zelf nooit slechte ervaringen gehad en zijn onze honden altijd erg goed terecht gekomen! We hebben nu nog af en toe contact met adoptanten.
Ik wil niet teveel promoten, of promoterig klinken, maar dit is gewoon mijn ervaring :-)

Liefs, Maaike
Ginmalayka.com - Blog over het redden van dieren en meer..

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^