Wie heeft er een Hovawart?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

 

Ik lees dat je met een Hovawart altijd moet blijven trainen. Klopt dat of is dat overdreven.

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word 3 doggies

honden foto van Love is a four-legged word

In welke zin, waarvoor blijven trainen?

Ik heb zelf geen Hovawart maar ik ken er wel een aantal. Een Hovawart is een actieve werkhond die pas laat volwassen is, over het algemeen geen heel gemakkelijke huishond.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

" In welke zin, waarvoor blijven trainen?

Ik heb zelf geen Hovawart maar ik ken er wel een aantal. Een Hovawart is een actieve werkhond die pas laat volwassen is, over het algemeen geen heel gemakkelijke huishond. "

 Een Boxer leer je iets en dat weten ze voor de rest van het leven. Bij een Hovawart zou je dingen moeten blijven herhalen lees ik.

 

Sunny= boxer/cane corso X hovawart

 

 

In wat voor opzicht zou het geen gemakkelijke huishond zijn?

honden page profiel Love is a four-legged wordLove is a four-legged word 3 doggies

honden foto van Love is a four-legged word

Ik denk dat dat een beetje overdreven is. Hovawarts zijn intelligente honden en vergeten iets dat ze geleerd hebben echt niet. Hierin zijn ze niet anders dan iedere andere hond.

Wel zijn ze zelfstandig en vrij onafhankelijk, waardoor het mogelijk wat meer tijd kost iets (in hun ogen onnodigs) aan te leren. Ze kunnen wat koppig zijn zelfs, maar nogmaals ze zijn absoluut niet dom.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

" Ik denk dat dat een beetje overdreven is. Hovawarts zijn intelligente honden en vergeten iets dat ze geleerd hebben echt niet. Hierin zijn ze niet anders dan iedere andere hond.

Wel zijn ze zelfstandig en vrij onafhankelijk, waardoor het mogelijk wat meer tijd kost iets (in hun ogen onnodigs) aan te leren. Ze kunnen wat koppig zijn zelfs, maar nogmaals ze zijn absoluut niet dom. "

Klinkt toch wel vergelijkbaar met de Boxer dus dan ga ik lekker door op de weg die we ingeslagen zijn

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^