Teefje reageert op loopse teef? Kan dat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MartheMarthe

honden foto van Marthe

Ik heb een labrador teefje van nu 16 maanden. Nu ben ik met haar een cursus team building aan het volgen. Vorige week was een van de honden loops geworden. Normaal let Noa erg goed op mij, maar vorige week was ze wat afgeleid. Nou goed, kan ook een keer voorkomen. Alleen deze week was er helemaal geen land met haar te bezeilen! Ze liep alleen met de neus over de grond, proberen te rollen. Plasjes doen. Ze werd helemaal over hyper als ze iets moest doen. Zo ken ik haar niet, het is een hele leergierige en werkwillige hond.

 

nu vraag ik mij af of ze op de loopse teef kn reageren? Ik weet helemaal niet of dat gebeurd? Of is dit mij uitproberen? Zo ken ik Noa helemaal niet...

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

ja hoor , daar kan ze heel goed op reageren .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier een teef die dat zeker doet, is er een hond loops, dan neus in de lucht en als het aan haar ligt er op af. niet abnormaal hoor.

een bezoekje hier van een teef, die tegen de loopsheid aanzit, lekker ruikend voor mijn teef, was er bijna niet vanaf te slaan, heb haar weggehaald van de teef, het is onrustig voor beiden, maar een loopse teef of er tegen aanzittend is voor een teef ook aantrekkelijk.

Volgende forumvraag: Verse voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^