Loopsheid begint opnieuw...?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jantine, Happy & PartyJantine, Happy & Party

honden foto van Jantine, Happy & Party

Vraagje...
Mijn hond Happy (bijna 4 jaar, herplaatser dus ik weet niet hoe eerdere loopsheden verlopen zijn) is drie weken terug loops geworden, alles erop en eraan: druppeltjes verliezen, heel veel wassen, daarna zo ongeveer de hele buurt aan reuen op de stoep en mevrouw ging netjes met haar staartje op zij staan...
Dat doet ze momenteel nog steeds, alleen begint ze nu ook weer druppeltjes bloed te verliezen.
Ik heb wel gelezen over gespleten loopsheid, maar dat klinkt anders dan dit: Happy heeft geen echte 'stop' tussendoor gehad.
Kan het komen door het vele wassen, kan het een tweede loopsheid zijn, of is het gewoon doodnormaal en maak ik me zorgen om niks?
Ik hoor het heel graag als jullie ervaring hebben!

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Denk eerder dat haar loopsheid nog niet over is sommige honden zijn langer loops van vrienden weet ik dat een van hun teven twee nesten heeft gehad en pas het dekken toeliet op daf 25 van haar loopsheid  de tweeede nest na dat ze op de 26 dag werd gedekt eerste nest 12 pups tweede nest 14 pups dus even in de gaten houden,en aangelijnd uitlaten.Hein.

Volgende forumvraag: Beetje ziekjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^