Eten aanpassen bij het wisselen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Ik heb het idee dat Sunny flink last heeft van het wisselen. Ze bijt me nog maar heel zacht en ze piept als ze met een pensstaafje bezig is. Zou ik het eten aanpassen dus bijvoorbeeld een aantal dagen alleen vlees of moet er gewoon door geknaagt worden om die melktandjes eruit te krijgen?

honden page profiel Jacko1Jacko1 3 doggies

honden foto van Jacko1

Nee hoor, gewoon laten knagen. Des te eerder zijn de melktandjes (die al los zitten) eruit. Geef je haar niets te kauwen dan zoekt zij zelf wel iets. (meubels of zo.)

honden page profiel JennyJenny 3 doggies

honden foto van Jenny

Het klinkt gek, maar kauwen vinden ze vaak juist ook fijn als de tandjes wisselen. Gewoon hetzelfde blijven geven dus.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi 3 doggies

honden foto van S met L&B, † Bifi

Ik gaf Lexie botjes om op te kauwen als ze daar behoefte aan had, maar de brokjes weekte ik in water. Wilde niet dat ze een eventuele pijnscheut oid aan het eten zou koppelen want ze was al een moeilijke eter. Maar ik ben daar wel echt een tut in hoor!

honden page profiel CelineCeline 3 doggies

Ik voer enkel vlees en heb niet gemerkt dat ze ergens last van hadden tijdens de wissel.Maar kan me indenken dat harde brokjes nu wat zeer kunnen doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb geen eten aangepast, hier een hele dikke opgezwolle bek, ik heb washandjes in de vriezer gedaan, en bij haar op de grond gaan zitten, en spelen ermee, lekker erin kauwen, het opgezette van haar bek deed het koude van de washandjes heel goed.

ziek was hier geen sprake van, hoewel ik nog nimmer zo,n dikke bek gezien heb bij mijn puppen, toch doorgezet, van beide kanten, hihi.... en echt het wisselen gaat over hoor. dus probeer gewoon eten te geven en ook een heerlijk ruikend bot wat de tandenwisseling versneld. :-D

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Ik geloof dat de pubertijd ook gelijk ingezet is. Nu is ze eigenlijk een heel makkelijk hondje dus misschien dat het allemaal wel mee gaat vallen maar ze begint nu de tuin uit te lopen en laat mij lekker voor joker staan als ik roep dat had ik nog niet meegemaakt met haar

Volgende forumvraag: Heel veel aandacht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^