Zeer been, benchrust geven?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Alsof er nog niet genoeg gebeurt is, heeft Aston zijn been vandaag bezeerd. We waren een korte plas aan het doen toen Aston ging zitten om te poepen. Ineens sprong hij op en hield zijn achterpoot omhoog. Ik mag hem gewoon aanraken, en ondertussen zet hij hem wel weer gewoon neer maar hij loopt wel moeilijk en zit er steeds aan.

 

Johan denkt aan een verstuiking maar Aston wil steeds proberen te springen. Is het erg vals om hem een dagje benchrust te geven? Natuurlijk wel bij mij naast de bank.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Ik zou hem gewoon laten gaan.. hier hebbe ze dat ook wel eens!niks ergs aan, en al helemaal niet nodig om bench rust te geven als hij er zelf geen last van heeft

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

" Ik zou hem gewoon laten gaan.. hier hebbe ze dat ook wel eens!niks ergs aan, en al helemaal niet nodig om bench rust te geven als hij er zelf geen last van heeft "

 Ok, hij zit er wel veel aan maar hij gebruikt hem wel dus dan zal het misschien wel meevallen. Wil het gewoon niet erger maken.

Volgende forumvraag: Vergrote lever, wat nu?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^