waar oh waar in Kampen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel annemarieannemarie

honden foto van annemarie

Hallo,

 

Binnenkort verhuizen wij waarschijnlijk naar de binnenstad van Kampen. Momenteel wonen we in Zwolle en op loopafstand kunnen we hier met de hond naar het Marsbos. Waar kan je in Kampen lekker lopen waar de hond ook los mag?

Ik heb wel een auto maar wil niet voor elke wandeling de auto moeten pakken. Zijn er bij de IJssel of in de stad parken of plekken waar de hond lekker kan rennen?

 

Bedankt voor eventuele tips!

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ik woon in Kampen en er zijn best veel losloopgebieden! Ik woon in de wijk 'de Maten' waar veel groen is te vinden en honden los kunnen lopen. 

 

In de binnenstad zelf is er natuurlijk het mooie stadspark, maar ik weet niet zeker of de honden daar los mogen omdat ik daar zelf nooit wandel met Kelly. Verder kun je eventueel naar het Roggebotse bos (10 minuten rijden) richting Dronten. Daar mogen honden sowieso los 

 

Verder is er nog de Zwarte Dijk aan de rand van Kampen met veel boerderijen en weilanden. Er loopt wel een weg, maar aangezien hij doodloopt rijden er bijna geen auto's. 

 

Ook kun je langs de IJssel lopen, er zijn verschillende strandjes te vinden waar honden kunnen zwemmen. 

 

Heel veel succes! 

Volgende forumvraag: Leuke Facebookplaatjes 2.0
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^