Agressief?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo allemaal!   Ik heb een 3 jarige teckel en een 6 jarige herder. Ze kunnen het altijd goed met elkaar vinden, maar ik merk dat de teckel soms vrij vervelend kan doen. We hebben sinds vandaag een nieuwe kitten en dit vonden ze allebei heel interessant. Maar de teckel kan er minder goed bij dan de herder. De teckel begint dan met grommen en dan loopt het uit tot een soort gevecht. Ze bijten elkaar niet, het is grommen en happen naar elkaar. De eerste keer haalde ik ze uit elkaar, maar net gebeurde het opnieuw, toen liet ik ze gaan en het eindigd dan in gelik in de mond door de teckel. De teckel blijft wel steeds uitdagen ook onder het spelen. Is dit nou agressief gedrag, moet er iets aan gedaan worden of lost dit zichzelf op?   Alvast bedankt!

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!!

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Een kat en een hond verstaan elkaar niet omdat ze allebei een andere taal spreken. Heel logisch dat ze elkaar uitdagen /testen. Het kan gewoon goed gaan maar het kan ook goed fout gaan. Als de kat weg wil van de hond dan springt de kat gewoon op tafel of zo, maar als de hond weg wil van de kat kan die nergens heen. Is iets om in de gaten te houden maar wie weet zijn de over een maand dikke maatjes.

Anoniem (Gast)

Bedankt voor je reactie!

Het zijn alleen de twee honden die zo naar elkaar doen en niet de kat en de hond dus ik weet niet of daar hetzelfde voor geldt. :)

Volgende forumvraag: iemand raad?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^