verkeerde diagnose, DA klachtenmeldpunt?? UPDATE!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

@ Jaimy. Denk inderdaad dat het een beter idee is om de brief aangetekend te versturen. Inderdaad wel goed om bewijs te hebben ja.

 

@ Kylie. Ik zat zelf ook al bij een dierenkliniek met Spencer. En mijn vriend nu ook met onze andere hond. Zij hebben meer kennis en apparatuur in huis en kunnen met elkaar overleggen. Alles komt veel professioneler over ook. Bij mijn dierenkliniek werken wel altijd dezelfde dierenartsen. Ze zijn erg betrokken, ook de assistentes.

 

Maar ook een dierenarts die in zijn eentje een praktijk runt is het aan de dieren en hun baasjes verplicht, vind ik, om met zijn tijd mee te gaan en het beste te willen voor de dieren.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ja, ze moeten er rekening mee houden dat ze met levende wezens bezig zijn en ook nog eens te maken hebben met baasjes voor wie zo'n huisdier zoveel betekent.

 

Aangetekend inderdaad...

honden page profiel Anja en Naika, Shiva en FlynnAnja en Naika, Shiva en Flynnbijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Anja en Naika, Shiva en Flynn

Gecondoleerd.

Heel veel sterkte.

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

Ik schreef gister toch dat de dierenarts zou bellen om 13.00 uur en dat hij dat dusver niet had gedaan... Gister avond, wij lagen al in bed, ging de telefoon van mijn vriend om 23.00 uur. Ik sliep net in en hij blijkbaar ook. We hebben hem laten gaan. Vanmorgen zagen we dat het de dierenarts was geweest. Dat is toch geen tijd om mensen te bellen? Bovendien zaten wij niet te wachten op zijn telefoontje.

 

Vandaag de brief aangetekend verstuurd. Ben benieuwd of hij nog gaat reageren.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: afgescheurde duimnagel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^