Last van poot (?)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CharlieCharlie

honden foto van Charlie

Even mijn verhaal kwijt. Vanaf een uurtje geleden doet Charlie vreemd. Wanneer ik hem naast me op de bank zet kruipt hij in eem soort paniek bij me op schoot, bijtend naar zijn pootje. En als ik hem op de grond zet kruipt hij in paniek tegen ons aan of achter het gordijn. Het lijkt alsof hij last heeft van zijn pootje. We kunnen zelf niets vinden. Ook mogen we zijn poot gewoon bewegen als we het op een bepaalde plek aanraken vind hij dat niet fijn.
Hij was na het wandelen wat onhandig uit de bench gestapt (in de auto) dus ik verwacht een spier verrekt. Als het morgenvroeg niet over is, laat ik de dierenarts er even naar kijken. Maak me toch wel zorgen om hem. Arm ventje.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Als je je zorgen maakt kun je toch ook vandaag even bellen? Vaak kan de assistente de situatie aardig inschatten of even overleggen.

 

Sterkte met t pootje.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Rust geven en ik denk inderdaad alvast vandaag contact opnemen, Als het zoveel invloed heeft dat er paniek zichtbaar is zou ik persoonlijk liever vandaag gaan als morgen.

Volgende forumvraag: patella luxatie graad 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^