Teentje gekneusd?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Fleur (Gast)

Onze Tinus (half beagle, half andere mix, 2,5 jaar oud) heeft zijn pootje bezeerd. Hij sprong tegen de schutting om een duif weg te jagen, maar we zagen dat hij gek wegdraaide. Hij gaf geen kik, maar begon wel meteen aan zijn voorpootje te snuffelen, en binnen een kwartier kwam er een zwelling opzetten vlak boven zijn 'duim' (niet dramatisch, maar wel zichtbaar, een bult). Hij doet een beetje zielig met het pootje, maar belast het wel. En ligt nu gewoon rustig.    Zou het kunnen dat hij zijn 'duimpje' verdraaid/gekneusd heeft door het springen? Moet ik hiervoor de dierenarts bellen? Ik ben daar zelf niet zo toe geneigd, omdat hij wel op het pootje staat en nu gewoon gaat slapen, maar vind het toch altijd lastig beslissen...    Alvast dank! 

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ach.. Tinus was iets te enthousiast :)

Ik denk niet dat je perse gelijk de dierenarts hoeft te bellen. Als het morgen nog dik is kun je even bellen om het toch even na te laten kijken, maar als die er nu niet veel last van heeft hoef je niet gelijk naar de dierenarts te rennen hoor.

 

honden page profiel MelissaMelissa

honden foto van Melissa

Ik zou inderdaad ook even afwachten hoe het morgen is. Misschien gaat het dan wel beter.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^