Naar me ouders, of pension?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

" Dus de laatste week van augustus en de eerste van september?

Is hij bangig? Want mijn Spanjaard is zo het type van spelen en lomp zijn maar zonder een greintje agressie natuurlijk <img class=" />

Oh en wat zijn je eisen? Moet er specifiek getraind worden op iets? Of mag het gewoon relaxed zijn, lekker wandelen, wat hangen <img class=" />

Hoe doet hij naar kippen?

En als laatste: kan hij alleen los in huis blijven? Of moet hij in een bench? Mijn hondjes blijven los en in de nacht slapen ze boven in de slaapkamer in hun mand. Vind het dan zielig als jouw hondje alleen in een bench moet :-( "

 



Ja klopt die periode, hij is nergens bang voor.. alleen katten vind hij wat vreemd en ohja paardenbloemen die je weg kan blazen hahaha schijterd. maar wat honden betreft, nee is hij niet gauw bang als de intenties goed zijn. Hij mag alles van ons, zelfs op de bank... maar alles op commando.. dus niet zomaar op de bankt, nee hij moet uitgenodigd zijn en bijvoorbeeld als we heb eten geven moet hij eerst rustig zitten en ons aankijken in de ogen en dan als we zeggen: ga maar, dan mag hij eten. Zulk soort regels hebben we en momenteel zijn we dus bezig met de focus op ons tijdens het wandelen en lopen zonder trekken.. gaat al aardig goed.
Ik zal eens overleggen met me vriend wat hij er van vind want hij kent HP nog helemaal niet

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

Kippen.. ik heb werkelijk geen idee hij heeft nog nooit een kip gezien maar als je "" Nee " zegt dan doet hij het niets.. zelfde met ganzen als hij ze ziet wil hij er heen, dan zeg je Nee.. dan is het klaar.

Hij heeft nooit bij ons in een bench gezeten gewoon lekker los door het huis... hij is laatste tijd wel van alles pakken en uittesten wat hij wel en niet mag pakken, dus soms gaan er wat extra deuren dicht dat hij beperkt is, maar nee geen bench :-)

honden page profiel SammySammy 3 doggies

honden foto van Sammy

Kijk maar eens he.
Sowieso toch eerst eens kennismaken mocht het doorgaan!

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Als je ouders er lief voor zijn en je hebt het al zo afgesproken zou ik het gewoon door laten gaan.

Ik geloof dat de ruzie om de DH je beinvloed hierin en onbewust deze boosheid meespeelt nu.

Als je toen dit een goede oplossing vond en je ouders lief zijn voor je hond zou ik me over de boosheid heen zetten. Ergens, onbewust, ga je dit gebruiken om je ouders wakker te schudden vanwege de HD.

Zelf zou ik kiezen voor wat ik ken (op zeker) voor mijn hond dan "denken" dat het goed gaat.

Ooit 1x een lange speurtocht voor de beste plek voor vakantie gezocht en het leek super goed. Het zat me niet lekker en keerde gewoon terug en wat bleek? Zat mijn hond met een ander samen in een piepkleine ruimte. Was ik niet onverwachts terug gekomen had ik zelfs gedacht dat hij goed verzorgd was geweest!

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Ik ken wel nog een goed pension in Weert; 

 

http://www.dierenpensionlindehof.nl/

 

 

honden page profiel SammySammy

honden foto van Sammy

Je kan idd ook toch door gaan met je ouders he. Ik denk dat je nu wat overgevoelig naar de hele situatie kijkt ivm de hond van je broer.
Maar je zegt zelf dat ze ook wel lief zijn, je hond kent hun en ik weet zeker dat ze goed voor jouw hond zullen zorgen. Zonder toepassing van elektrische vliegenmeppers enz. Tenslotte ben je zelf ook grootgebracht door hun en als het echt zo een beulen waren dan wist je dat wel.

Bekijk het maar en laat alles even bezinken.

honden page profiel fleur17fleur17

volgens mij heb je je keuze al gemaakt. doe wat je het beste vind voor je hond en leg het gewoon rustig uit aan je ouders. ze zullen je heus wel begrijpen. Is er geen hondenpension in de buurt ?

honden page profiel BlaiseBlaise

Sammy, ik zat te denken voor ik schreef en inmiddels gemist dat jij aanbod ervoor op te passen. Daarna mijn reactie......mijn excuus. Had niet gezien dat jij aanbood op te passen.

Dan is mijn reactie net of de hond niet goed bij jou zou zijn, zo absoluut niet bedoelt (had het niet gezien).

Dus absoluut niets om jou hoor. Super lief dat je het aanbood.

honden page profiel SammySammy

honden foto van Sammy

Geen probleem Blaise, ik voelde me ook niet aangesproken ofzo en begrijp wat jij wou zeggen :-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: vlooien
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^