KVV duurder dan brok?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

tasja (Gast)

Nou kan ik me toch wel herinneren dat orijen een stuk duurder is dan bepaalde kvv. Ik ben veel duurder uit met Orijen dan kvv. Betaal ongeveer 40 euro per maand per Mechel. Dus wel wat goedkoper dan een zak Orijen. Ik weet niet wie je voor de gek wilt houden maar kvv kan wel degelijk goedkoper worden gevoerd. Veel beter is kvv dan brok. 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow at gemiddeld voor €2,16 per dag aan KVV (wisselende merken), met Acana lam/appel zit ze op €1,19 per dag. Scheelt me per maand dus toch een hele hoop geld 

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" Nou kan ik me toch wel herinneren dat orijen een stuk duurder is dan bepaalde kvv. Ik ben veel duurder uit met Orijen dan kvv. Betaal ongeveer 40 euro per maand per Mechel. Dus wel wat goedkoper dan een zak Orijen. Ik weet niet wie je voor de gek wilt houden maar kvv kan wel degelijk goedkoper worden gevoerd. Veel beter is kvv dan brok.  "

 

Als je een goede (graanvrije) brok vergelijkt met de slechtste KVV zal de brok duurder zijn. Dat vind ik geen eerlijke vergelijking. Orijen brok is echt goedkoper dan Haaksbarf of Alaska KVV.

 

 

 

 

 

  

 

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Heel simpel: je kunt het pas vergelijken als je hond een tijdje stabiel op kvv staat. In het begin zal je hond waarschijnlijk meer kvv nodig hebben.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^