hond heeft jeuk achter op de rug, wat is het?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lisa huijsmanlisa huijsman

honden foto van lisa huijsman

Ik heb een vraag.. Mijn hond heeft de laatste tijd erg veel jeuk (krabben en bijten) aan achterkant. Bij haar staart, bovenbenen, rug en buik.
Ze heeft geen vlooien, geen teek, ze is ontwormd en ze heeft geen klieren meer dus ik heb geen idee wat het zou kunnen zijn.. Iemand een idee?
Ik zat zelf ook te denken aan een allergie ergens voor (ze is half shar-pei) maar het lijkt me dat ze dan overal jeuk hebt?

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij hebben het laatst met vito ook gehad,zijn naar de da geweest en die vond wat bultjes onder zijn kin,waarschijnlijk was hij geprikt door een daas / steekvlieg en was het een allergische reactie. Hij beet inderdaad ook aan zijn billen,rug en staart...

honden page profiel CharlieCharlie

honden foto van Charlie

Ik lees even mee, herken het gedrag namelijk.

honden foto van Anja en Naika, Shiva en Flynn

Is ze door het warme weer niet aan het verharen?

Kriebbel eens stevig tegen de haar richting in bij de staartaanzet, als je dan ineens een pluk haar in je hand hebt weet je het.

 

Hier heb ik er namelijk ook een die juist in die streek aan het bijten is af en toe en in dat gebied vreselijk verhaart .

honden page profiel CharlieCharlie

honden foto van Charlie

Charlie krabbelt en bijt idd ook meer ala zijn haar te lang is en hij aan het ruien is.

Volgende forumvraag: Bezorgd om Nero ( update )
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^