Wie o wie wilt helpen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Mijn hond is hummie 1 jaar geweest en een Engelse cocker spaniël waars gekruisd met een ierse setter. Helaas heeft hij veel meegemaakt en kan dus angstagressie vertonen. Bij vreemde mensen vertoond hij dit niet omdat hij zich hier niet veilig bij voelt. Ik zoek iemand met ervaring met honden die waar mogelijk is met hummie uit wilt gaan. In de toekomst na training en bekenheid misschien ook wel in ander huis. Ik heb veel moeite dat hij nu lang thuis alleen moet zitten omdat het niet Anders kan (zou eigenlijk na mijn tante toe gaan) wie o wie is op zoek naar deze uitdaging? Uiteraard tegen vergoeding ik woon in Limburg Heerlen 

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Helaas te ver :( anders deed ik het echt super graag :-)

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Ik wil je wel helpen. Wat zou ik voor je kunnen doen? En wat hulp zou je graag willen?
Ik heb ervaring met honden, ook met honden die dit gedrag in een ergere vorm hebben vertoond.
Ik woon ook in Limburg Meijel 

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

" Ik wil je wel helpen. Wat zou ik voor je kunnen doen? En wat hulp zou je graag willen?Ik heb ervaring met honden, ook met honden die dit gedrag in een ergere vorm hebben vertoond.Ik woon ook in Limburg Meijel  "

 

Wat fijn!! Waar woon je in Limburg? Ik heb geprobeerd je een PB te sturen maar dat lukt helaas niet.

 

De bedoeling was eerst dat Hummie naar mijn tante ging als ik werken was. Helaas heeft dit anders uitgepakt. Dat betekend dat hij nu veel alleen thuis is. Ik werk 36 uur en dat doet ergens pijn en ga ik altijd met een "slecht" gevoel weg. Als ik een late dienst heb wordt hij wel uitgelaten en eten gegeven. Met een vroege af en toe door vader/tante.

Hummie vertrouwd momenteel alleen mij en alleen ik kan wat met hem. Graag zou ik voor zijn groeiproces willen zien dat hij leert dat andere mensen ook te vertrouwen zijn. Kortom houdt het dus in vooral vertrouwen opbouwen en een wandeling maken zodat hij zijn energie kwijt kan. Wat eigenlijk vind hij ondanks dat het soms spannend is het heerlijk buiten. Hij wilt ook contact met mensen, hij begint te blaffen dan maar eigenlijk wilt hij dan even aan de benen snuffelen maar moet deze drempel wel overheen.

 

Ik zie dat je zelf ook honden hebt. Hoeveel zijn dat er? Hoe is het contact naar andere honden? Ik hoop namelijk in het toekomstperspectief als hij het vertrouwd hij gewoon mee kan in een klein groepje om zijn energie kwijt te kunnen.

Wat zou jij kunnen bieden aan Hummie? En hoevaak zou dit kunnen?

 

Alvast super bedankt voor je reactie, ben ik al erg blij mee!

 

 

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Ik woon in Meijel. 
Zelf heb ik 4 honden, de 4 die op mijn profielfoto staan. Ze zijn vrij sociaal en speels met andere honden. Ik gebruik mijn honden ook om andere honden te socialiseren.

 

Wat ik te bieden heb voor Hummie:
- Socialisatie met mensen en kinderen.
-Socialisatie met honden, katten, paarden, kippen, varkens, koeien en schapen.
-Basiscommando's leren en als je het leuk vind eventuele andere kunstjes.
-Op het gebied van gedrag en kunstjes kan ik een hond bijna alles aanleren en afleren, hiervoor zou je zelf moeten aangeven wat je aangeleerd en afgeleerd wilt hebben...
-Wandelen met een groep honden( 7 a 8 honden. Deze honden kunnen zowel vast als los meelopen.)
-Loslopen.
-Naast de fiets lopen, de basis van hondenfrisbee, apporteren, zwemmen.
-Leren getrimt worden.

Ik kan momenteel bijna elke dag, deze week kan ik van maandag tot en met woensdag niet en van 29 augustus tot en met 5 september kan ik niet, dan ben ik met de hondjes naar zeeland genieten van zon, zee en strand! 

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Is het misschien mogelijk deze week een afspraak te plannen? Ik kan do tm zondag. Praat wat makkelijker en ben ook benieuw naar je stijl van werken. Het bangelijkste is de socialisatie. Los lopen doet hij alleen bij mij zodra er geen andere mensen of honden aankomen. Bedoeling is vooral dat hij als ik werken ben zijn wandeling krijgt. Aan wat voor kosten moet ik denken?

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

" Ik woon in Meijel. Zelf heb ik 4 honden, de 4 die op mijn profielfoto staan. Ze zijn vrij sociaal en speels met andere honden. Ik gebruik mijn honden ook om andere honden te socialiseren.
 
Wat ik te bieden heb voor Hummie:- Socialisatie met mensen en kinderen.-Socialisatie met honden, katten, paarden, kippen, varkens, koeien en schapen.-Basiscommando's leren en als je het leuk vind eventuele andere kunstjes.-Op het gebied van gedrag en kunstjes kan ik een hond bijna alles aanleren en afleren, hiervoor zou je zelf moeten aangeven wat je aangeleerd en afgeleerd wilt hebben...-Wandelen met een groep honden( 7 a 8 honden. Deze honden kunnen zowel vast als los meelopen.)-Loslopen.-Naast de fiets lopen, de basis van hondenfrisbee, apporteren, zwemmen.-Leren getrimt worden.Ik kan momenteel bijna elke dag, deze week kan ik van maandag tot en met woensdag niet en van 29 augustus tot en met 5 september kan ik niet, dan ben ik met de hondjes naar zeeland genieten van zon, zee en strand!  "

 Waar ligt mijel?

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Meijel ligt tussen Venlo en Eindhoven. Ongeveer 75 km van Heerlen af.
Voor een afspraak komt mij zaterdag het beste uit.
Qua kosten vraag ik alleen reiskostenvergoeding, voor de rest is het eigen keuze 

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Zoo dat is nog een heel stuk? Is dat echt geen probleem? Zaterdag is wat mij betreft prima zal dalijk eens proberen of een pb nu wel lukt. Hoelaat is het beste? Hummie is alleen niet gewend aan andere honden in zijn huis. Groetjes 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^