Wat zou ik kunnen doen??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LimpjeLimpje

Hoi allemaal! Morgenavond moet ik oppassen op een hondje van min of meer verre familie! :D echt blij dat ik die kans krijg 2j had ik nog niet eens over kunnen dromen omdat mijn ouders ECHT geen hond in huis wouden ;)

Maar dus terug naar het onderwerp: ik mag oppassen op een hondje :)

Omdat het de eerste keer is dat ik moet oppassen heb ik niet zo veel ervaring (nja iedereen begint toch ergens ;) ) en weet ik ook niet echt wat ik kan doen van spelletjes of leuke dingen buiten het wandelen

Dus weet er iemand leuke, simpele spelletjes of tips en dingen waar ik zeker aan moet denken?

 

NOG WAT INFO DAT MISSCHIEN HANDIG KAN ZIJN!!!

-het is een teefje

-ze is 3j

-het is een wheaten

 

:) Xx 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Leuk dat je mag oppassen!

 

Wat mijn honden altijd erg leuk vinden:

 

Een hondenkoekje ergens verstoppen en ze het dan laten opzoeken.

Dan laat ik de honden eerst zitten, verstop het koekje en dan mogen ze gaan zoeken.

 

 

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Wat leuk dat je mag oppassen! Misschien kun je wat denkspelletjes met haar gaan doen, veel honden vinden dat leuk en de spulletjes heb je vaak sowieso wel in huis. 

 

Je kunt bijvoorbeeld een paar brokjes in een kartonnen doos doen en daar een paar proppen van oude kranten bij doen, dan kan ze daartussen gaan snuffelen naar het lekkers. Zorg wel dat je het niet te moeilijk maakt voor haar, anders snapt ze misschien niet goed wat ze moet doen en ziet ze de lol er niet van in. 

 

Wat ook leuk is als je bijvoorbeeld een blik hebt om cupcakes in te bakken, om daar een paar snoepjes in te doen en dan wat tennisballen er bovenop te leggen. Dan moet ze de balletjes eraf halen om bij het lekkers te kunnen. 

 

Of je neemt een oude handdoek, legt daar in de lengte wat brokjes op en rolt hem dan op, dan kan ze hem uitrollen en heeft ze weer wat lekkers. 

 

Keus genoeg dus!   Heel veel plezier! 

honden page profiel LimpjeLimpje

Ok die zoekspelletjes lijken een tof idee :) en tijd hebben we ook zat want ze blijft van 17:00 tot de volgende ochtend :)

Volgende forumvraag: Titeren en oogonderzoek...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^