Bang van water?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

Wij wonen 100m van een kanaal en met dit weer is het water heerlijk! Vlakbij is er een stukje waar we gemakkelijk in en uit het water kunnen. Met Fennah (kruising) spelen we met de bal in het water, vind ze super! Nu kunnen we gewoon mee zwemmen in het water :)

 

Kilo en Larah (sint bernard)  hebben we vandaag voor het eerst meegenomen. Larah ging er graag in, maar alleen op het ondiepe stuk. Uiteindelijk is ze in een gekke bui wel plots in het ondiepe gedoken en heeft ze even gezwommen. Ze wou er niet meer terug in maar was duidelijk aan het nagenieten aan haar kop te zien!

 

Bij Kilo wist ik het niet goed. Ik had hem een paar keer laten zwemmen in het ondiepe (voor hem wel diep ^^) en daar wou hij meteen naar de rand. Omdat ik wel graag zou hebben dat hij meer zwemt voor zijn knieën heb ik het er op gewaagd en heb verder in het water meegenomen. Hij kroop helemaal in mijn nek, dus vond het allemaal maar eng. Uiteindelijk ontspande hij en zijn we samen terug naar de kant gezwommen. Dit heb ik nadien nog eenmaal gedaan. Eens uit het water deed hij echt supergek, ik had de indruk dat hij het wel leuk vond maar gewoon nog eng. Hij was me echt aan het uitdagen om te spelen en ging vaak mee naar de rand van het water. Maar oppakken om te gaan zwemmen was niet meer leuk ;)

 

Vindt hij het nu dan leuk of niet? Is moeilijk in te schatten!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Ik denk dat Kilo zich flink aan het ontladen was van het spannende zwemavontuur. Als hij het werkelijk zo leuk vond dan zou die de derde poging ook wel toe hebben gestaan. Voor hem is het waarschijnlijk beter datje hem zelf meer initiatief laat nemen en daarbij hem het tempo ook laat aangeven.

 

Hier was het een mooie teef die Ten verleidde tot de sprong in het diepe. Mijn eigen pogingen waren tot dan niet succesvol geweest.

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

" Ik denk dat Kilo zich flink aan het ontladen was van het spannende zwemavontuur. Als hij het werkelijk zo leuk vond dan zou die de derde poging ook wel toe hebben gestaan. Voor hem is het waarschijnlijk beter datje hem zelf meer initiatief laat nemen en daarbij hem het tempo ook laat aangeven.
 
Hier was het een mooie teef die Ten verleidde tot de sprong in het diepe. Mijn eigen pogingen waren tot dan niet succesvol geweest. "

 

de twee teefjes hier waren niet overtuigend genoeg precies haha!

Kilo is een hondje met weinig zelfzekerheid. Hij zal dus zelf niet snel een uitdaging aangaan maar hij hangt zo hard aan mij dat ik hem er vaak door krijg door het samen te doen. Daarom dat ik wat twijfel ;)

Volgende forumvraag: Skye gaat graag uit eten, help!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^