ook iets voor bij ons?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

dit stond in de woef wat denken jullie? iets voor in onze ikea's?

 

In de plaatselijke Ikea in Tempe te Arizona (VS) kan je vanaf nu ook een hond adopteren. De organisatie Home For Hope maakte levensgrote foto's van asielhonden en plaatsten die in de showroom van Ikea onder het motto: 'dakloze dieren passen perfect in het interieur.' Alle honden zijn ondertussen geadopteerd. Misschien een ideetje voor bij ons!

http://www.huffingtonpost.com/2014/07/17/ikea-stores-adopt-dogs_n_5592490.html

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik vind het wel heel leuk, die kartonnen honden in de huiskamertjes 

 

Vraag me alleen af of het hier ook echt zou aanslaan. In Amerika zie je vaker dit soort (succesvolle) acties, hier is dat toch minder.

Heb je hooguit een tv programma waarin een gezin voor 4 weken wekelijks een andere hond uitproberen. Gevalletje 'niet goed, geld terug' ofzo.

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

was k ook aan het denken.

ik vind het ook een mooi initiatief maar dan vraag ik me af of mensen die honden niet sneller nemen omdat het zo mooi is en zo schattig? en er dan na een maand of wat weer spijt van gaan hebben en dan komen die honden weer in een asiel terecht  (denk dan de pessimist in mij)

Volgende forumvraag: rot gras gegeten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^