spekkevers in hondenvoer --wat nu?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Miss M.Miss M.

honden foto van Miss M.

Ik heb nog een behoorlijke zak met hondenvoer staan, die ik eerst op wilde maken voordat ik 100% op versvlees over wilde stappen, maar nu heb ik (na heel lang op t internet zoeken!) ontdekt dat er spekkevers in zitten. Nu nog larven, maar wie weet voor hoe lang.

 

Ik kan nergens vinden of die larven een probleem zijn voor mijn hond, ze komen namelijk ook een klein beetje in haar voerbakje terecht en ze eet ze dus gewoon op.

 

Vraag: Zak weggooien of niet?

Sarah (Gast)

Ik zou de zak in een plastic zak in de vriezer gooien voor 3 dagen en dan weggooien. Dan gaan de larven doodanders zit jr straks met een huis vol spekkevers en niet meer aan je hond voeren als er larven inzitten zitten er dus ook eitjes in de brokken.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Als hij net aangekocht is en het dus niet aan jouw bewaar manier ligt, zou ik je geld terug vragen en lekker op rauw over gaan.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Deze familie komt wereldwijd voor in en bij uitgedroogde resten van dieren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

doe weg, en ga over op kvv.

:-D

honden page profiel Miss M.Miss M.

honden foto van Miss M.

Bedankt, ik kan helaas pas woensdag KVV halen, dus tot dan zit ik nog met dit voer (ik woon in buitenland, kvv is lastig).

 

heb trouwens gelezen dat het opzich geen kwaad kan voor je hond (ook de evt. eitjes in het voer niet) .. maar het idee is gewoon echt te ranzig en ja, ik wil ze niet in de rest vd woning hebben. Nu staat gelukkig het hondenvoer ver van de rest van ons (mensen)eten.

Bedankt iig voor de reacties. Ik ga def. over op BARF.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^