hond weg doen om nieuwe partner?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Stefanie (Gast)

Ik heb er een punt achter gezet... vond het erg moeilijk er zal er veel verdriet van hebben, maar jaren van iritaties naar dat beest toe daar pas ik voor. Ik heb niet voor deze hond gekozen, ik wil een schoon lekker ruikend huis en daar past hij niet bij. Bovendien kan ik het mijn hondjes niet aandoen. Met mijn ene hond gaat het redelijk maar de kleinste is zooooo bang voor hem dat ie zich achter mij verstopt en zit te bibberen... Een moeilijke keuze maar ik denk op dit moment de beste. Wie weet komen we elkaar over een paar jaar weer tegen maar dan zonder dieren. Vind wel dat bijna iedereen hier erg overdreven reageert. Ik loop hier al 1.5 jaar tegen aan en jullie weten niet wat ik allemaal heb gebrobeerd heb er zooo veel aan gedaan. Ik zit niet te wachten op een grot stinkende, kwijlende hond met gedragsproblemen. Tenslotte ben ik ook diegene die alle troep op kan ruimen.

Maar toch bedankt voor alle reacties!!! Hoewel sommige meer botte opmerkingen waren dan advies.

Groetjes Stefanie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond weg doen om nieuwe partner?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

sorry hoor maar ik zie nergens een vraag van jou of ubberhaupt dat het jou topic is met een vraag. wij reageren op de stelling of je je hond zou weg doen voor een nieuwe vriend meer niet

honden page profiel naganonagano

honden foto van nagano

asha ja wel ze heeft gereageert op pagina 3 en 4 maar er word niet veel goeds over haar gescheven naderhad O-)

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ooo sorry niet gelezen ga ik even lezen

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

... (Gast)
ik heb een hele lieve hond chicko waar ik heel veel van hou , alleen kan hij heel moeilijk alleen zijn ik woon nu deels bij mijn moeder en deels bij mijn vriend.
en een tijd terug kreeg ik van hem een puppy cadeau alleen vind de moeder van mijn vriend hem heel leuk en zorgt zij er nu voor omdat mijn moeder er tegen was dat ik er dan 2 had.
alleen nu ben ik zwanger 4 maanden en ben ik op zoek naar een woning alleen kan dat nog wel even een paar maanden duren.
maar nu komt het probleem, ik zit met chicko die niet alleen kan zijn en bij mijn moeder flipt hij helemaal omdat hij mij dan mist.
dus vroeg ik aan mijn vriend of ik en chicko die paar maanden dan bij hun kom blijven tot we iets hadden gevonden om te kunnen wonen.
en is het antwoord gewoon hard van nee dat kan niet me moeder wil dat niet want we hebben daycee die puppy ook al en word te druk, dan moet je maar voor chicko een nieuw baasje zoeken.
warneer ik alleen al aan het idee denk breekt mijn hard hij is zo lief en ook met kinderen niks mis verder met mijn hond.
maarja ik kan ook wel bij mijn moeder gaan wonen maar ben wel zwanger en wil toch graag dat mijn relatie niet stuk loopt ben zo radeloos:(

wat vinden jullie?

21 januari 2010 om 02:13

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ik zou als ik jou was gewoon bij je moeder blijven tot je je eigen huis hebt dan kan je hond bij jou blijven en je vriend ook want het gaat je vriend erom dat hij niet twee honden wil bij zijn moeder omdat dat te veel voor zijn moeder is toch. nou dan blijven jullie alletwee bij jullie eigen moeder tot jullie een huis hebben. dan kunnen jullie met hondjes en de kleine samen gaan wonen en niemand is er de duppe van, lijkt mij

honden page profiel GeorginaGeorgina

honden foto van Georgina

asha, het gaat om dit stukje:

Stefanie (Gast)
Ik heb zelf 2 hondjes (Jack Russels) schatten van beestjes echte gezelschapdiertjes. Mijn vriend heeft een Sharpei, geen gezelschapsdier, luistert helemaal niet, stink en hij kwijlt. De 3 honden samen gaat ook helemaal niet, bovendien vind ik zijn hond vies (om bovenstaande zaken). Ik hou heel veel van mijn vriend maar weet niet wat ik moet doen. Ik zou NOOIT met zijn hond samen kunnen leven (hij is pas 3 jaar) en mijn vriend wil zijn hond niet ergens anders onderbrengen... Zijn hond komt altijd op de eerste plaats. Ik vind dat in een relatie je partner op de 1e plaats moet komen. Ik hou van mijn beestjes en zou voor ze door 't vuur gaan, maar mijn paartner komt op de 1e plaats. (nou heb ik ook wel mijn ouders die heel vaak oppassen) en ik weet dat ze het daar goed hebben. Mijn vriend heeft een fulltime baan en heeft ook helemaal geen tijd voor hem...
Ik vind dat hij een keuze moet maken of ik of de hond ook al weet ik dat dit geen reele vraag/keuze is? Wat moet ik doen?????

11 juli 2010 om 16:27

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

dus dan zeg ik de hond en niet de vrouw heel makelijk.
bedankt voor de duidelijkheid georgina :-D
hoe kan je je vriend vragen om zijn hons weg te doen die hij al drie jaar heeft. ook al vind jij de hond vies. een dier is niet iets te nemen voor een paar jaar maar hoor je van te houden tot hij er niet meer is en dan is gemidelt toch 15 jaar. wat denk je dat mensen jou nog typs gaan geven hoe je de hond kwijt kan gaan raken. tuurlijk niet je zit op een honden vorm

Stefanie (Gast)

Oh ja stom Asha, jou hond slaapt zeker ook bij jou in bed?

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

wat is dat voor een domme vraag.

honden page profiel JonneJonne

honden foto van Jonne

laat maar lekker, probleem is opgelost want ze heeft gebroken met haar vriend omdat zijn hond stinkt. Echte liefde zo te horen O-)

honden page profiel ShifuShifu

honden foto van Shifu

Tja Stefanie ik kan het me heel goed voorstellen, als je proper op je huis bent en je partner neemt een hond mee, die open wonden en dergelijke heeft en er niets aan doet, ja eens is de maat vol, kan de hond misschien niets aan doen, maar wel zijn baas.

Toen ik nog samenwoonde waren de honden mijn verantwoording, mijn partner had daar absoluut geen last van, daarbij als het had geregend even handdoek over de poten, hadden ze een wondje, even snel iets aan doen, zelf vind ik het ook erg smerig.
Maar krijg het idee dat je vriend, ex zoiets heeft, gaat wel weer over, zulke dingen gaan niet vanzelf over.

En blijf het zeggen, als hij al zo laks is met de hond, kun je beetje nagaan hoe hij word met jou.
En vind dat mensen hier wel heel gemakkelijk oordelen, als hij me niet accepteerd dan gaat hij maar weg, maar stel jullie zouden jullie honden lekker met vieze wonden laten rondlopen je hond niet opvoeden en doen, vind je het dan raar dat een partner op den duur zegt, pfffff nu is de maat vol bekijk het maar.
Meerendeel heeft misschien eens iets met de hond, zoeken hier info en trainen de hond, dus de problemen worden opgelost, deze man doet niets aan zijn hond, en even inbreken om je hond te halen, dat heeft niets met de hond te maken, dat is gewoon je ex pesten, net zoals dat ouders gaan scheiden lekker over de rug van hun kinderen de scheiding uitvechten.

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

sorry stefanie maar die reacktie is te stom om daarop te reageren :-D

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Als ik zon vriend had, Kon mij dat niets schelen.
Als je een echte dierenvriend bent..ga je mischien eens na de DA kijken wat er VERDER nog aan te doen valt. je probeert de wond SCHOON te houden.
Je wast de Hond mischien eens 1x in de 2 week ofzo..
Je kan hem zelf ook eens opvoeden een beetje leren.
Als je er zelf niets voor doet zul je ook niets van de hond krijgen.

Mijn vriend is ook elke dagen weg ;-)
bij tijden is hij in amsterdam 1 week.
Dus eigenlijk sta ik er ook alleen voor, voor 3 honden en 5 katten... waar ik HEEEL VEEL moeite mee heb gehad met 1 hond maar het toch voor elkaar heb gekregen .... als je er iets voor doet krijg je er ook iets moois voor terug !!.. maar blijkbaar doet stefanie er ook niets voor. ja uitmaken met haar vriend omdat de hond haar niet ligt.. ook al is het van een ander gezondheid gaat voor toch?

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

of sta ik gewoon te makkelijk in mn schoenen ?;-)

honden page profiel Kim & KateKim & Kate

honden foto van Kim & Kate

Voor niks of niemand zou ik mijn hond wegdoen. Eerst is eerst. Dan maar alleen.

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Stefanie, jammer dat het zo is gelopen maar als ik het zo lees dan is het voor alle partijen uiteindelijk denk ik het beste. Het leven bestaat uit consessies doen maar als er in een relatie maar 1 is die zich aan moet passen dan heeft dat geen lang leven beschoren of een leven met veel ongelukkige gevoelmomenten. Ik wens je heel veel sterkte met het 'loslaten' van je relatie. Ander half jaar is toch niet niets!

@ de meeste reageerders hier. Heel kwalijk vind ik het dat Stefanie zo aangevallen wordt. Als iemand bij jullie in de straat een hond heeft die er onverzorgd uit ziet, niet is opgevoed en ook nog eens hele dagen alleen zit dan is er commentaar op de eigenaar en zou herplaatsing beter zijn en nu mag Stefanie dat zelf niet voorstellen aan haar inmiddels ex-vriend dat het voor de hond ook misschien beter is en ook voor de andere honden en daarbij ook nog voor hun relatie? Kom op zeg. Als dat stukje er niet bij had gestaan over het stinken van de vacht dan had niemand zo gereageerd.

En als je een hond ontvreemd bij je ex-vriendin vind ik niet overtuigen van liefde. Want die hond had het daar misschien wel beter, misschien is de hond ontvreemd om de ander bewust pijn te doen?! Als je van je dier houdt dan zorg je ook dat het dier de verzorging, beweging, aandacht en opvoeding krijgt die hij/zij nodig heeft.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

blijkbaar hield zijn niet van dieren anders had zei er ook wel wat aan kunnen doen.
Ze heeft wel wat gedaan maar zelfs de geur ging niet weg ;-), dan doet ze ook niet iets goed.
je kunt ook ff na de DA gaan vragen of er nog meer opties zijn!.

honden page profiel GeorginaGeorgina

honden foto van Georgina

Als ik me bedenk wat ik zou doen wanneer het mijn partner was met zijn hond:
Ik zou mijn partner NOOIT vragen zijn hond weg te doen omdat ík van mening ben dat hij niet consequent is en zijn hond niet de verzorging geeft die nodig is.
Ik zou juist samen met mijn partner zoeken naar een oplossing zodat ik gelukkig kan zijn met m'n partner én vrede heb met de aanwezigheid van de hond.

Desnoods ga ik zelf naar de DA met de hond en ga ik naar een hondenschool om een goed luisterende hond te krijgen.
De hond kan er immers niets aan doen als zijn baas niet consequent genoeg is of niet zoekt naar een oplossing voor medische kwalen.

@ Stefanie, je zegt dat je vind dat hier veel overdreven reacties gegeven worden, maar lees je eerste post nog eens na. Hierin staat niets over wat jij én je vriend al hebben ondernomen om verbetering te verwezelijken.
Ik neem tenminste aan dat jullie samen hebben gezocht naar een oplossing?
(Zo niet, dan denk ik dat je er sowieso goed aan hebt gedaan een punt achter je relatie te zetten. Als jullie niet samen kunnen zoeken naar een oplossing zit er meer fout in de relatie dan alleen een hond...)

Overigens, ik vind het een dappere beslissing van je een punt achter de relatie te zetten ipv van je vriend te verwachten dat hij zijn hond de deur uit doet!




honden page profiel michel & laikamichel & laika

honden foto van michel & laika

hond wegdoen voor vriend of vriendin ?
dat ze dan maar ergens anders een relatie gaan beginnen.
en in haar geval de hond nietmeer terug geven
het beestje is precies toch maar 2de keuze

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Er is al van alles geprobeerd, lees de reacties maar. En bovendien is dan het probleem met de andere 2 honden niet opgelost.

Bovendien leeft een zusje van mijn honden bij de buren. Die leeft ook meer in de tuin dan in huis, stel je voor dat net hebt schoongemaakt en je weer haren binnen hebt denk ik dan. Maar ja dat ben ik. En ondanks dat ik vind dat ze meer beweging zou mogen hebben, komt de hond verder niets te kort. In de avond en nacht is de hond in huis maar in de ochtend na de wandeling gaat de hond de tuin in. Uiteraard met dit weer zijn hun daar zelf ook veel. Daar is het ook een kwestie van een hond in huis geeft ook veel viezigheid. Ze vinden het ook vies als je een bordje of kommetje laat uitlikken door de hond. Want dan kopen hun bij de kringloop een apart schoteltje. Ondanks dat ik het gewoon afwas en daarna weer voor onszelf gebruik vinden hun dat vies. Ik vind dat wat ver gaan. Maar het wil niet zeggen dat hun hond ongelukkig is en niet van haar houden. Dus het is raar om te zeggen dat Stefanie niet van dieren houdt. Wij kennen haar verder niet en ze heeft in iedergeval het beste voor met haar 2 Jacks!

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

als jullie er beiden niet uitgekomen zijn hoe het verder moest, dan lijkt me dit de beste oplossing en besluit dat je hebt kunnen nemen voor beide partijen.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Ja wat heeft ze dan geprobeert staat dat er ook?
Volgens mij gewoon met haar vriend geprobeert te praten. want daar heeft ze het alleen maar over.
En dat haar vriend de hond niet weg doet .. wat logisch is.

Als haar ex-vriend veel voor haar betekende dan had ze er wat aan gedaan.
Ik zou er in iedergeval cvan alles mee doen!.

Zei is niet na de DA geweest om te vragen wat nog meer t doen valt! en dergelijk.

Anoniem (Gast)

Faelyn, zoals ze het hier schreef vond ik het allesbehalve sympathiek overkomen, maar dat is mijn mening ! Ik ben er normaal de persoon niet naar om hard te reageren, maar haar schrijven werkte me toch behoorlijk op de zenuwen.

Als ik tussen de lijnen lees, is ze ook iemand die het meer voor kleine hondjes heeft. Mij niet gelaten,ieder zijn idee, maar dat ze niet begrijpt dat haar partner zijn hond niet wenst te dumpen, neen, dat gaat er bij mij niet in. Ik heb ook een hond en als daar een partner bijkomt die zegt dat hij maar weg moet, dan kan die gelijk opstappen en maar snel ook ! Ook haar opmerkingen over het feit dat de hond van zijn ex kwam, vond ik allemaal maar raar klinken. Volgens mij zat daar heel wat wrevel in die relatie en werd de hond er als zondebok wat bijgesleurd en dat is een spijtige zaak. Op die manier is het maar best dat ze er een punt achterzet. Vraag me trouwens af in hoeverre we haar kunnen geloven qua stinken....stel me immers heel grote vragen bij haar verhaal. Het gebeurt spijtig genoeg maar al te vaak dat de hond de dupe wordt in relatiegeschillen. En als ze haar huis zo super proper wil houden, dan zal ze in de toekomst beter van dieren afblijven. Ik houd ook van een proper huis, maar met dieren lukt dat soms net iets minder dan zonder. Als je daar niet tegen kan, blijf er dan af ! En ik lees nergens iets over zorgen voor een oplossing voor de hond, men maakt mij niet wijs dat er niets aan te doen is. De hond is slechts drie jaar !
Ja sorry, maar zoiets kan me enorm boos maken, de hond zou weer bijna het kind van de rekening zijn geweest en per slot van rekening horen we alleen haar kant en niet die van haar vriend. Wie weet hoe het echte verhaal is en de hond kan zich ook niet verdedigen !

Marie-Rose

honden page profiel JonneJonne

honden foto van Jonne

Ben het helemaal met je eens Marie-Rose, niks aan toe te voegen O-)

honden page profiel GeorginaGeorgina

honden foto van Georgina

Er is al van alles geprobeerd, lees de reacties maar. En bovendien is dan het probleem met de andere 2 honden niet opgelost.

Door de hond injecties en tegen de jeuk en olieën door z'n voer te doen, daarmee probeer je niet "alles"...
Daarbij was er de mogelijkheid om buiten een plaats voor de hond te maken, maar dit wil ze zelf niet omdat haar honden dan ook naar buiten moeten.
Tja, waarom zijn haar honden meer dan zijn hond?
Een hond is een hond hoor!

En als de honden niet met elkaar overweg kunnen, daar is ook genoeg aan te doen. Maar is daarin al iets ondernomen? Daar lezen we niets over...

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Maar als die hond wonden heeft..
HOe zien die wonden er dan uit ?
Mag die hond dat wel de hele dag buiten zijn, dan word die wond toch vies.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic staat op slot de ts heeft hierover een pb gehad.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond weg doen om nieuwe partner?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 5 12 3 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^