hond weg doen om nieuwe partner?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel riaria

honden foto van ria

ik zou ook mijn huisdieren niet weg doen al zou mijn vriend dat willen ze zijn mijn kinderen en me leven zonder hun ben ik nergens
en hij hoort er maar mee te leven vindt ik

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond weg doen om nieuwe partner?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Die nieuwe vent ging de deur uit! Dan kan liefde heel erg blind zijn, maar zo blind toch echt niet!!! ;-) De honden horen bij mij! Er moet wel een hele goede reden zijn om er aan te denken om mijn hond of honden buiten de deur te zetten!

@Toos, bij de komst van kinderen kan ik me wel iets bij voorstellen. Ik bedoel als je een hond hebt die totaal niet overweg kan met kleine kinderen en waar je voldoende mee getraind hebt om het er uit te krijgen en het zou niet slagen, dan denk ik dat het voor de hond ook beter is, als hij elders geplaatst wordt waar hij niet met zijn grootste nachtmerrie hoeft samen te leven! Ik zelf heb het vorig jaar meegemaakt. Mijn hond had van allerlei gedragsstoornissen (hapgedrag etc)en ik was zwanger. Ik was als de dood dat het niet zou gaan lukken! Heb op tijd een GT in huis gehaald en het gaat nu wonder boven wonder redelijk tot eigenlijk wel goed tussen Morris en ons kleine meisje. Je kunt geen één hond voor 100% vertrouwen bij kleine kinderen! Maar als ik zijn vooral hapgedrag niet om had kunnen buigen....dan had ik echt de keuze moeten maken om hem te herplaatsen. Helemaal tegen mijn principes, maar mijn kind ging op dat moment voor en een hond heeft er niets aan om constant opgesloten te worden zodra het kind in de buurt is! Dus bij de komst van kinderen kan ik het mij toch wel voorstellen dat de keuze soms gemaakt wordt uit veiligheid voor je kind, maar ook voor het plezier en het leven van de hond. Ik ga er dan wel van uit dat er eerst aan de problemen gewerkt wordt. Wordt dat niet gedaan en moet de hond vertrekken, dan vind ik zelf dat de hond geen kans gekregen heeft ;-)

Groetjes Monique

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

raar verhaal maar ik zou nooit te nimmer een hond weg doen voor een partner,
nu heb ik gelukkig dit probleem niet maar toch het zou me nooit gebeuren ;-)

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Simpel, dan geen is er ook geen relatie mogelijk… Mijn leven bestaat voor een groot deel uit de liefde voor dieren, en ik wil mijn leven met deze voorliefde kunnen (blijven) leven. Als mijn partner mij gaat dwingen mijn leven anders te laten leven dan ikzelf wil dan doe ik het wel zonder die partner. Als iemand voor mij ‘kiest’ dan kies je dus ook voor de dieren. Op moment dat mijn partner mij dwingt afstand te doen van mijn hond (of welk dier dan ook) en denkt daarmee weg te kunnen komen dan komt die partner zeer bedrogen uit. Koffers zijn heel snel gepakt dan…

Mijn huidige partner houdt best van dieren maar meer van kleine beste zoals konijnen e.d. Voor de hond heb ik ook best veel moeite moeten doen om mijn partner zover te krijgen. Als Bo ooit komt te overlijden (waarvan ik hoop dat dat nog heel lang op zich laat wachten) dan zal ik zeker te weten weer een hond willen maar of ik mijn partner dan weer zo ver krijg betwijfel ik. Dat ik mijn leven door mijn partner ‘hondloos’ ga leven is uitgesloten, dus ben erg benieuwd hoe dat tegen die tijd gaat lopen…

honden page profiel AnitaAnita

honden foto van Anita

En ik ben de zoveelste, maar dat is natuurlijk positief:
(natuurlijk) gaan de honden niet weg om deze reden!

Groetjes, Anita.

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy-

honden foto van -Iris & Tommy-

ik zou het niet doen hoor de hond weg doen !

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

ik heb wel eens een vriend gehad waarvan ik moest kiezen. Dan niet tussen de hond en hem, maar tussen mijn pony en hem. Nou, die keus was heel snel gemaakt, en daar schrok hij wel van geloof ik! Ik riep gelijk keihard "mijn pony!" O-) Mafkees... Nee hoor, ik zou noooooooooit 1 van mijn dieren weg doen voor een vriend!! Dag... Gelukkig heb ik het geluk dat mijn vriend van mijn pony en van mijn hond houdt! Alleen de vogel wil hij af en toe wel eens opeten... ;-) O-)

honden page profiel Laure & AldoLaure & Aldo

honden foto van Laure & Aldo

Ik zou noooooit mn lief Aldotje wegdoen omdat mn vriend het zou willen! Dan gata ie maar zelf weg!

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Snap niet dat je een relatie aangaat met iemand die je hondje(s) niet wil.
Zo'n vent zou ik niet hoeven!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Vent eruit of hond eruit? Dan de vent eruit. Maak het nou even helemaal. Wie was er het eerst? Juist, de hond. En dan nog... hoeveel relaties tussen mensen lopen niet verkeerd? Binnen een dag, of binnen het aantal jaar dat een hond leeft? Héél veel.

En trouwens... het is absurd dat iemand zoiets ook maar zou eisen. Stuk arrogant vreten. Dat doet me denken aan het type mij wil is wet. Pleur op. Bah.

*pissig alleen al door het idee*

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Mijn vriend wilde eerst geen hond, dat vond ik ontzettend moeilijk, want ik miste een hond om me heen. Gelukkig heeft hij Raki leren kennen en is zo gek geworden op honden, anders was het nog wel eens heel moeilijk in onze relatie geworden. Je kan iemand niet dwingen een hondje te nemen, maar als je de hond eenmaal hebt en je partner zou moeilijk doen, nee, dan is de keuze ook snel gemaakt.

... (Gast)

ik heb een hele lieve hond chicko waar ik heel veel van hou , alleen kan hij heel moeilijk alleen zijn ik woon nu deels bij mijn moeder en deels bij mijn vriend.
en een tijd terug kreeg ik van hem een puppy cadeau alleen vind de moeder van mijn vriend hem heel leuk en zorgt zij er nu voor omdat mijn moeder er tegen was dat ik er dan 2 had.
alleen nu ben ik zwanger 4 maanden en ben ik op zoek naar een woning alleen kan dat nog wel even een paar maanden duren.
maar nu komt het probleem, ik zit met chicko die niet alleen kan zijn en bij mijn moeder flipt hij helemaal omdat hij mij dan mist.
dus vroeg ik aan mijn vriend of ik en chicko die paar maanden dan bij hun kom blijven tot we iets hadden gevonden om te kunnen wonen.
en is het antwoord gewoon hard van nee dat kan niet me moeder wil dat niet want we hebben daycee die puppy ook al en word te druk, dan moet je maar voor chicko een nieuw baasje zoeken.
warneer ik alleen al aan het idee denk breekt mijn hard hij is zo lief en ook met kinderen niks mis verder met mijn hond.
maarja ik kan ook wel bij mijn moeder gaan wonen maar ben wel zwanger en wil toch graag dat mijn relatie niet stuk loopt ben zo radeloos:(

wat vinden jullie? :'(

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

Tsja je hebt van die DOMME mensen O-) ,wie het eerst komt wie het laatst gaat hanteer ik over het algemeen :-D

honden page profiel Sanne en doggy'sSanne en doggy's

honden foto van Sanne en doggy's

Nou moet ik zeggen dat ik het ontzettend getroffen heb met een man die net zo gek (zo nog gekker) is met onze beestjes.
Maar mocht ik een partner hebben die van mij zou eisen dat ik mijn beestjes wegdeed...
dan was de relatie zo over...
Pfff het idee zeg :-D

honden page profiel Jill & BoJill & Bo

honden foto van Jill & Bo

hopelijk vindt je snel een een huisje zodat je samen met chicko kan voorbereiden op de komst van de baby.

wie het eerst komt wie het laatst gaat hanteer ik over het algemeen

probeer wel een oplossing te zoeken en isabelle denk dat het toch belangrijker is dat de baby op komst een papa in zijn leven nodig heeft ipv van een hondje!
hoe moeilijk het ook kan zijn de baby/relatie is belangrijker in deze kwestie dus nogmaals hopelijk krijgen jullie snel een huisje zodat je plezier kunnen behouden van jullie hondje en daarna ook van jullie klein wondertje!


honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

Toen ik 17 was heb ik een hond uit het asiel gehaald. Kort erop kreeg ik een relatie, mijn ouders lieten de hond het meest uit, ik altijd 's morgens voordat ik naar mijn werk ging.

Toen ik ging trouwen en we al met het huis bezig waren, zei mijn toekomstige man, dat hij de hond niet wilde hebben, teveel beperking. Ik was er zo vanuit gegaan dat ik hem mee zou nemen. Ik heb hem noodgedwongen achtergelaten.

Dit zou mij nu nooit meer overkomen. Geen hond gaat ooit nog voor een man de deur uit!!!!

honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

p.s. als ik die hond had, zou ik hem ook niet meer teruggeven aan de vorige eigenaar.

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Hmpf.. als je veel van je honden houdt, zijn je honden een stuk van je leven, van jouzelf dus. Als je partner niet met je honden wil leven, wil hij/zij dus ook niet met een deel van jou leven O-)

Per situatie is het uiteraard verschillend, zou ook niet gelijk durven zeggen dat iemand slecht bezig is ;-)

honden page profiel ........goedgekeurde fokker

Op mp staan nu ook twee Boston Terriers te koop wegens het eindigen van een relatie. Het is dat ik geen ruimte heb voor 4 honden :'(

Mocht de relatie tussen mij en mijn vriend eindigen, dan wordt het eerder een gevecht wie de honden krijgt! ;-)

honden page profiel gwendagwenda

honden foto van gwenda

Nee absoluut niet. zou nooit een dier omruilen tegen een mens.
Heb hier ook problemen gehad met 1 hond toen de kids klein waren en toen was het ook...doe die hond toch weg. Daar komen ongelukken van. Ik heb het niet gedaan en ondertussen spelen ze mooi samen en is er geen probleem meer. er is ook nooit iets gebeurd omdat de hond goed onder controle stond en ik mijn voorzorgen nam. Nooit waren ze alleen en had de hond geleerd van bij de kleintjes op een afstandje te blijven en dat deed ze, want dan kwam de beloning.
Vind het een belachelijke reden....nieuw vriendje die de hond niet moet en die gaat buiten.
Moest ik ooit om één of andere reden opnieuw moeten beginnen en de honden moeten de nieuwe vriend niet vliegt de nieuwe vriend buiten :-D

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Met deze vriend zou ik nooit een relatie willen aangaan.
Een man die dit eist, is een hele grote egoist.
Wil misschien zien of de vrouw dit voor hem over heeft, om zichzelf belangrijk te maken.
Als een hond deel uitmaakt van je leven, heeft de
partner zich maar aan te passen.
Wat zal hij doen als de vrouw een kind krijgt.
Krijgt hij niet genoeg aandacht en gaat hij er ook
vandoor of heeft hij een goede reden (voor zichzelf)
om vreemd te gaan.
Walgelijke man. En domme vriendin.

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

als ik zou moeten kiezen gaan mijn dieren voor ,
ik snap zo'n vrouw niet , ook zij verdient die hond niet , hoe kán je? voor een vriendje? dat haar relatie kort daarna uitging ? net goed !! ik hoop dat ze hem nooit meer terug vind , en zo wel , dat ze hem niet terugkrijgt.

honden page profiel **

honden foto van *

Mijn honden gaan niet weg voor mijn partner..dat wist hij toen hij een relatie met mij begon en hij verlangt dat gelukkig ook niet van me..want anders had ik het echt niet gedaan.
Hij helpt me nu zelfs met het zoeken naar een duitse dog pup.. en Isabelle helpt me ook mee want die heeft al zo,n kanjer. :-) :-D

honden page profiel Jill & BoJill & Bo

honden foto van Jill & Bo

in deze situatie zie ik geen reden om de vriend te dumpen of slecht over hem te praten,hij heeft alleen gezegd dat het hondje niet bij zijn ouders kan blijven tot hun zelf een huisje hebben omdat de ouders nu zelf een pup in huis hebben.

kindje in onderweg en het is nu gewoon belangrijk dat ze snel een huisje krijgen zodat ze samen kunnen wonen MET het hondje.
de vriend heeft haar de pup kado gegeven dus neem aan dat hij ook gek op honden is anders geef je dat je partner niet kado.

dit is wat ik opmaak uit haar post.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Op een heel andere schaal, het schijnt dat er uit Haïti zoveel weeskinderen komen omdat heel vaak de nieuwe vriend van de moeder de eerdere kinderen niet wil accepteren.

Da's meteen gelijk een hele andere schaal, en toch gebeurt het.

En dan is een hond toch gelijk heel wat minder extreem. Hoewel bij mij "vriendlief" er zonder pardon uitgedonderd zou worden als dat ook maar een eis was.

honden page profiel Evelyn en BertjeEvelyn en Bertje

honden foto van Evelyn en Bertje

Lover erin en hond eruit???
Never nooit niet!!!!
Groetjes,Evelyn.

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Marijke

Zou ik nooit doen..

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Gast, ik snap wel dat de moeder van je vriend niet zit te wachten op nog meer drukte. Je vriend geeft jou een puppie terwijl je Cheeko al hebt, wat was in oorsprong zijn bedoeling hiervan. Jij woont nog thuis begrijp ik? Was het dan de bedoeling dat jullie ooit samen gaan wonen met de twee hondjes?

Nu ben je dus zwanger. Ik denk dat ikzelf dan gewoon blijven zou waar ik ben en samen een huis gaan zoeken waar jullie dan met zn tweeen, het kindje en de honden kunnen wonen? Ik neem aan dat dit toch het uiteindelijke doel van jullie is?

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max

honden foto van Simone & Max

Helaas heb ik mijn vorige hond ook op moeten geven aan mijn ex-partner.
We hadden hem samen gekocht en gingen uit elkaar.
Hij had het op dat moment beter bij hem. Hij zou bij mij hele dagen alleen thuis zitten ivm werk. Hij kon hem elke dag meenemen (was hij ook gewend. Ik wist dat hij goed was voor het beestje dus met pijn in het hart heb ik mijn vriendje moeten opgeven snik snik.
Doet me elke dag nog pijn... het is al drie jaar geleden. Maar ja, als je van iemand houdt moet je doen wat het beste is voor diegene (of hond.

honden page profiel christelchristel

honden foto van christel

Ik zou gelijk een advertentie plaatsen onder herplaatsers, maar dan niet voor de hond!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hond weg doen om nieuwe partner?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 5 123 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^