Doet jullie hondje ook zo raar? Alsof hij iets aanvoelt..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Fleur en hondje Banshee

Hallo allemaal,

 

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik op het forum geweest ben zeg.

Maar ik kon dit wat Banshee de laatste 2 dagen doet niet plaatsen.

Hij loopt de hele tijd om ons heen, lijkt overal bang voor te zijn en staat af en toe minuten lang voor zich uit te staren in het niets.

Het is zo dat honden en andere dieren dingen voelen aankomen toch?

Het lijkt dus wel zo alsof hij iets voelt, dat er iets gaat gebeuren ofzo.

 

Daarom dat ik me af vroeg of jullie er ook last van hebben met jullie hondjes?

En anders doet hij gewoon raar.. Dan weet ik het ook niet :P

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Ik heb er zelf geen ervaring mee. Mijn tante wel, die zwanger was. Zij had toendertijd een Rottweiler van 5 jaar oud en de dag/avond/nacht voor dat ze moest bevallen bleef die hond om haar heen hangen. Zelfs als ze naar de wc moest, moest de hond mee in de gang. Die hond kwam nooit boven want m traplopen kon die niet, maar een uur voor dat ze weeën kreeg zat die hond bij haar boven op bed. Ik ben er van overtuigd dat honden dingen aanvoelen!

honden page profiel ElsEls 3 doggies

Hoi Fleur, ik ben ervan overtuigd dat honden, en ook andere dieren,  en zelfs mensen heel wat kunnen aanvoelen. Daarnaast horen en ruiken honden ook veel meer... het raadsel voor ons is gewoonlijk WAT ze dan precies voelen, zien, horen, ruiken... 

 

kan zijn dat jecandaag of morgen zegt van "ach ja, dat was het wat Banshee voelde" maar kan even goed zijn  dat je er niet achterkomt, en je hondje deer gewoon zichzelf is :-) 

honden page profiel MarijkeMarijke 3 doggies

Sommige honden zijn bang voor barbecue lucht en vuurkorven rook. Ook het plotselinge juichen van voetbalfans horen ze beter dan wij. Ik heb eens een herder gehad die onweer een half uur van tevoren hoorde aankomen. Soms had hij het ook als er geen onweer was geweest, maar de bui was dan vlakbij overgewaaid.

 

Volgende forumvraag: Advies nodig over flexlijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^