veganistisch hondenvoer te koop?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sylvie & coSylvie & co 3 doggies

honden foto van Sylvie & co

Een kat kan zelf geen taurine aanmaken en dit kan enkel uit vleesbronnen komen...dus moet het toegevoegd worden om je kat gezond te houden...dan wil men hun kat vegetarisch voeden maar de supplementen die moeten toegevoegd worden om de kat gezond te houden zijn dan van dierlijke oorsprong...of het moet chemisch kunnen gebeuren. Is dat dan niet hypocrisie op zijn best?

Een hond kan taurine zelf aanmaken maar heeft de eiwitten nodig uit vlees om dit te doen...dat is de reden dat een hond bedorven vlees of kadavers kan eten en een kat vers vlees moet eten...of dat je een hond kan oud laten worden op katteneten maar omgekeerd lukt het niet...in kattenvoeding zit taurine omdat ze het zelf niet kunnen aanmaken maar in hondeneten zit het niet toegevoegd...

Als je overtuigd vegetariër of veganist bent en je wil jouw huisdier ook in deze lijn eten geven dan moet je voor planteneters gaan en niet voor een vleeseter...
Volgens mij is dit weer een trend alleen ten koste van het dier...
Maar misschien zit ik mis en moet ik morgen eens de KVV aan mijn paarden voederen en onze honden hun kommen eens vullen met het krachtvoer van de paarden en dan nog wat hooi en ze op de weide zetten...ik kan me hun kop best voorstellen...

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ah, taurine, had ik het toch goed onthouden. Ik heb geen kat, dus ik wou het ook niet zomaar neerzetten voor het geval ik het fout had.

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

Wat een onvoorstelbare flauwe kul zeg. Staaltje menselijkheid projecteren op dieren en dat gaat vrijwel altijd ten koste van het dier. Als je overtuigd ben van een bepaalde levensstijl, maak dan ook over de gehele breedte van jou gekozen manier van leven die keuzes die daarbij behoren, en dan moet je als veganist geen hond of kat nemen.

 

Als mens kan je met je volle verstand die keuze maken, maar dwing het je hond of kat niet op.

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

" Toevallig heb ik verleden week een artikel met foto van een poes gezien die een jaar lang op die wijze gevoerd is, en daar werd je niet blij van .Poes was op sterven na dood, door alle tekorten die ze had opgebouwd.Denk dat het bij een hond dezelfde fatale kant uit zou gaan.Het zijn wel carnivoren. "

 

honden page profiel ElenaElena 3 doggies

honden foto van Elena

Helemaal mee eens met hierboven! zelf ben ik ook vegetarisch ( eet wel kip en vis ), maar geef men honden kvv en maandag beginnen met BARF'en. Als je een hond neemt weet je nu eenmaal dat het vleeseters zijn.

Volgens mij is dit weer een stunt om geld uit te halen, echt zielig gewoon. Wij, mensen, hebben vervangproducten als vegetarier, maar honden niet. Het kan niet anders dan slecht zijn voor honden/katten.

Bah! Hoop dat er niet veel mensen hierin gaan trappen. Zit allemaal troep in die brokken.

honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak 3 doggies

honden foto van annemieke&nak

Het is allemaal,1 grote oplichterij,en meer ook niet.

Ik vraag me af,of dit soort gasten juridisch aangepakt kunnen worden.. ;-) ;-) ;-)

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

"

" Maar in onze bio winkel kun je wel vlees kopen. Dus als je het voor jezelf kunt kopen, zou je het ook voor je dier kunnen kopen. Die merken zijn er ook.
Ik weet wel dat er vegetariërs en veganisten zijn die uit een of ander principe hun hond geen vlees willen voorschotelen. "



 Liever minder en goed vlees, dan veel. Leuk dat je een bio winkel hebt!


 


Ik vind het heel erg egoïstisch dat mensen hun dier geen voedsel geven wat ze nodig hebben, een vegetariër die zijn hond geen vlees geeft vind ik erg. 

"


Oh nee, ik bedoel de winkel waar wij sommige boodschappen doen. Ik heb geen winkel maar werk in de ouderenzorg.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

"  Kijk en dit vertellen ze de goedgelovige veganisten dus niet met alle gevolgen van dien...daarom had ik mijn artikeltje even hier neergezet. De informatie op het andere artikel is verdraaide in elkaar geknutselde slecht onderbouwde *****.Super dat je dit gevonden hebt!
 
Het schijnt dat steeds meer mensen overgaan op vegetarische honden volgens een dierenarts die zegt dat honden alle stoffen uit planten zouden kunnen halen....
Bron: extremen bij het voeren van dieren. is nog van 2013 al een wat ouder artikel.
 
Ook katten worden vaak vertroeteld en behandeld als volwaardige gezinsleden. Maar een kat vegetarisch te eten geven of een hond alleen maar rauw voer geven is volgens dierenarts en docent diergeneeskunde Esther Plantinga, “van de gekke” en “bovendien is het ook nog ongezond voor het dier”. 
Overgewicht bij huisdieren wordt een steeds groter probleem. “Dieren met een overgewicht komt vaak voor bij mensen die tussendoor ook veel snacks en andere lekkernijen pakken. Baasjes projecteren soms hun eigen leefgedrag op dat van hun dier. Zo zijn er eigenaren die hun hond geen vlees geven. Voor een hond hoeft dit niet problematisch te zijn, omdat zij alle voedingsstoffen uit plantaardig voedsel kunnen halen. Echter een kat heeft wel vlees nodig om gezond te blijven.”
 
Sandra: en dit zegt een docent diergeneeskunde? Vers vlees geven extreem???
 
Een tegengesteld ‘probleem’ is dat er ook mensen zijn die hun dier uitsluitend rauw voedsel geven en proberen na te bootsen hoe dat het in de natuur er aan toe gaat. “Deze extremen zie je steeds vaker gebeuren, de mensen goed informeren over de voeding van hun huisdieren is dan ook in deze tijd erg belangrijk.”
Bron: BN/De Stem "

 

Dit is echt grote flauwekul.......een hond op een gedegen vers veganistisch dieet is zeer waarschijnlijk prima in staat om te overleven op veganistische voeding. Als het zo uitgekiend wordt daar daarbij bijv. veel algen en oergranen worden gegeven, kan het zomaar zo zijn dat de hond op de langere termijn minimale tekorten overhoudt, zonder al teveel druk op o.a. de schildklier. Maar menig dieet is verre van 'in balans', zelfs binnen een humaan dieet is die balans vaak ver te zoeken. Het nadeel van het verstrekken van dit soort nonsens vind ik dat goedgelovige mensen die niet verder kijken dan de makkelijkheid van voeding, dit soort teksten echt voor waarheid aannemen. Een gemiddelde dierenarts kijkt niet verder dan een zak hondenvoer of blik. Veel van het 'vegetarische' voer bestaat uit soja, tarwe en bestanddelen uit de massateelt buiten 'granen' om die beter gemist kunnen worden. Verhitting zorgt er voor dat alle voedingsstoffen die deze grotendeels afvalproducten eerder nog bezaten in notime 0% voedingswaarde hebben. Er zal dus te allen tijde moeten worden aangevuld met premixen en vetten om een dier geen drastische tekorten op te laten lopen. Dan ben je nog afhankelijk van de manier van type conserveermiddel, verpakking, opslag etc. Als eenmaal zo'n zak brok open is, is het gedoemd om binnen een mum van tijd ranzig te worden en dat heeft in veel gevallen ook invloed op de toxiciteit van de toegevoegde vitamines, mineralen en vetten. De eerlijkheid omtrent voeding is ook hier weer erg ver te zoeken. Gelukkig zijn er nog steeds dierenartsen (en er komen er steeds meer bij) die wel het belang inzien van een soortgeschikte voeding en ook diverse KVV's en zelfs NRF onderdelen opnemen in hun assortiment. Vlees voeren is zeker niet extreem en bestaat langer dan de intreding van fabrieksmatige voeding. Menig hond is erg oud geworden op verse afvalresten van de mens, waaronder vleesbotten en orgaanvlees. De intrede van soortongeschikte voeding, dat is pas extreem en funest voor een dier. En mening mens gelooft dit soort onzin.

Ik heb zeer zeker niets tegen veganisten, laat dat duidelijk zijn. Het gaat mij om het doortrekken van de filosofie dat carnivore huisdieren het prima doen op veganistische voeding. Die term wordt veel te breed doorgetrokken en men vervalt vaak in een erg foute fabrieksmatige voeding voor hond of kat of een te ver doorgestrokken dieet naar veel soja dat op termijn ook vele gezondheidsnadelen kent. Dat is naar mijn bescheiden mening niet goed en getuigt van weinig verstand van voeding in het algemeen.

 

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Het is allemaal,1 grote oplichterij,en meer ook niet.

Ik vraag me af,of dit soort gasten juridisch aangepakt kunnen worden.. ;-);-);-) "

 Daar zat ik ook over na te denken...

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Hoe zielig.... :"(

 

Ben zelf écht vegetariër geen vlees, geen vis maar Max en Mini (kat) krijgen toch echt gewoon hun vlees hoor... Tja, dat ik het zelf niet wil eten OK. Maar dat kan ik mijn dieren tocg niet opleggen om het ook niet te eten?  

 

Lijkt me dus ook alles behalve gezond......

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Hier hebben ze voor de grap diergaarde blijdorp op vegetarisch menu gezet wat later een 1 april grap bleek...:

 

 

 

 

 

 

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

Heb ooit een asielpoes gehad die bij de vorige eigenaar alleen maar vegetarisch/macrobiotisch had gegeten. Ze vertoonde absoluut gestoord gedrag. Omdat ze daarnaast ook te vaak te krols was en geen oeps-nestje wilde zouden we haar laten steriliseren. De DA belde halverwege de operatie of het oké was dat ze de hele baarmoeder weghaalden. Deze bleek donkerpaars van kleur te zijn en is nadien beland op sterkwater als studiemateriaal voor aankomende DA’s.
Al met al te triest voor woorden dat zg, "dierenvrienden" dit hun huisdier aan kunnen doen.

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

En deze,

 

Zo baasje zo kat:

 

o baasje zo kat?! Sommige vegetariërs vinden het geen prettige gedachte dat hun geliefde kat dagelijks smult van een portie vlees. Daarom is er vegetarisch kattenvoer in het leven geroepen. Er zijn diverse aanbieders van vegetarisch kattenvoer, zoals Benevo en Ami Cat. Ook bestaat er biologisch kattenvoer, bijvoorbeeld van Yarrah of Biofood.

 

Is de kat dan wel zo gelieft door de eigenaar? 

 

@Stanly....Hoe kun je voor je eigen hond dan ooit een balans vinden wanneer je over zou stappen op veganistisch eten. Ik zou dit niet durven hoor. Ik las bij Suzanne dat zij een hond en baas heeft zien lopen die ook zo leven, maar ze zagen er echt helemaal niet goed uit. De spiermassa van de hond zou heel minimaal worden.

 

@ Pack member wat vreselijk dat dit katje door dit eten er zo slecht aantoe was!!! Die heb je zeker direct verwent met een heerlijk bord vlees!

 

 

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Svp trouwens niet alle vegetariërs en veganisten over één kam scheren; het overgrote deel zou zoiets raars niet in hun hoofd halen. Waarvan acte ;-)

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Svp trouwens niet alle vegetariërs en veganisten over één kam scheren; het overgrote deel zou zoiets raars niet in hun hoofd halen. Waarvan acte ;-) "

 Nee idd het gaat om de veganisten die er niet tegen kunnen dat hun hond of kat dit niet is maar het feit dat de industrie hier wel op inspeelt...aan de andere kant natuurlijk ook dat ze aangeven dat sommige honden of katten allergisch zouden zijn voor dierlijke eiwitten. Heel veel mensen projecteren deze visie niet op hun dieren en de meeste mensen kunnen zelf ook nadenken. 

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

 @ Pack member wat vreselijk dat dit katje door dit eten er zo slecht aantoe was!!! Die heb je zeker direct verwent met een heerlijk bord vlees!
 
  "

 
Deze vegetariër heeft zeker weten betreffende poes de rest van haar (helaas korte) leventje als een carnivoor laten eten

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

"  Deze vegetariër heeft zeker weten betreffende poes de rest van haar (helaas korte) leventje als een carnivoor laten eten "

 

 

Zo ik zal voor ozzie nu ook even een flinke klomp vlees uit de vriezer halen.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

" Svp trouwens niet alle vegetariërs en veganisten over één kam scheren; het overgrote deel zou zoiets raars niet in hun hoofd halen. Waarvan acte ;-) "

 

Er is hier niemand die dat doet, want er zijn veel eigenaren met een vegetarische en deels vega visie die wel het beste met hun dier voor hebben. Dat had ik eerder al geschreven. Maar met de informatie over vegetarische voeding die dan ook door dierenartsen naar buiten wordt gebracht, alszijnde 'goed', 'gezond' en 'beter' dan vleesvoeding met zeer slechte onderbouwing, dan gaan mijn nekharen overeind staan. 

 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

"  
Er is hier niemand die dat doet, want er zijn veel eigenaren met een vegetarische en deels vega visie die wel het beste met hun dier voor hebben. Dat had ik eerder al geschreven. Maar met de informatie over vegetarische voeding die dan ook door dierenartsen naar buiten wordt gebracht, alszijnde 'goed', 'gezond' en 'beter' dan vleesvoeding met zeer slechte onderbouwing, dan gaan mijn nekharen overeind staan. 
  "

 Ja bij mij ook!!!

 

Toen ik met Ozzie zat toen hij zo slecht at en zich om de seconde haast kapot liep te krabben, zij de dierenarts tegen mij dat ik beter geen vers vlees zou kunnen geven omdat jonge honden daar infecties van zouden kunnen krijgen. Wel bevelen ze hun eigen brok aan van een heel duur merk wat Ozzie voor geen meter at en luste.

Na dat telefoontje heb ik toen ook wat angstig het verst lam-rijst eten weggegooid. Iemand met ervaring met vers vlees heeft mij daarna toen aangegeven dat het juist de goede kant op zou kunnen gaan met vers vlees. Toen heb ik dit dus toch gedaan (nieuw Kivo vlees gekocht) en het ging daarna super met Ozzie. Soms kan een DA omdat je denkt dat ze wel e.a. weten je ook op een verkeert spoor zetten.

 

Daarna is het krabben ook over gegaan, kreeg hij veel meer energie...zelfs een heel andere hond!

 

Ozzie leeftde van Cavom brokken bij de fokker vandaan, maar grotendeels zitten daar ook granen in en maar weinig procenten aan vlees. Daarvan werd mijn hond al futloos.

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Dat komt dus door foute informatie die wordt geloofd, zoals deze topic begon...kan dat?

Er wordt zoveel bedacht en gelogen om maar geld aan te verdienen zonder dat het ze kan schelen welke schade ze een ander aandoen. 

Zelfs scharreleieren zijn niet altijd echt scharreleieren, scharrelvlees is het vaak ook niet. List en bedrog is schering en inslag en wat we tot nu toe gehoord hebben is maar een topje van de ijsberg. 

Heel goed om elkaar alert te houden en dit hier te bespreken.

 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Dat komt dus door foute informatie die wordt geloofd, zoals deze topic begon...kan dat?
Er wordt zoveel bedacht en gelogen om maar geld aan te verdienen zonder dat het ze kan schelen welke schade ze een ander aandoen. 
Zelfs scharreleieren zijn niet altijd echt scharreleieren, scharrelvlees is het vaak ook niet. List en bedrog is schering en inslag en wat we tot nu toe gehoord hebben is maar een topje van de ijsberg. 
Heel goed om elkaar alert te houden en dit hier te bespreken.
  "

 ja er wordt geklooit met voedsel voor mens en dier en idd allemaal voor geld! Gezondheid maakt ze geen barst uit!

 

Je voelt je best heel fijn als je leest dat er eten te koop is waar niet mee genkoeit is (geen dierenproeven, geen toevoegingen, biologisch/ecologisch enz...) en daar spelen ze op in. Dit terwijl het juist een en al geknoei is. Zie voorbeeld van het eerste stukje van dit topic:

 

Yarrah Organic Vegetarisch hondenvoer is 100% biologisch, gezond en complete maaltijd gemaakt met de beste vegetarische ingredienten. Deze vegetarische én veganistische variant is compleet vrij van vlees en dierlijke bijprodukten.

 

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Mocht dit topic op vegatopia staan, dan zouden de reacties heel anders zijn. Wat daar rondgaat over yarrah is dat de honden en katten het er goed op doen. Tja

 

mijn beste vriendin is al 10 jaar veganist en 18 jaar vegetarier. Ik weet bijzonder veel over veganisme. Maar eet zelf wel vlees, 100 g per dag, charcutrie inbegrepen. Liefst bio en zelfgekweekt, maar dat is helaas niet iedere dag haalbaar.

ze heeft geen hond, maar mocht ze er een hebben zou die veganistisch eten. Gelukkig heeft ze mij. We hebben er al vaak gesprekken over gehad. Bottom line is telkens dat ze het eigenlijk niet vind kunnen dat je zelf voor het dierenleed en ecosysteem beslist om geen dierlijke producten wil gebruiken je dan toch kilo s vlees aan je hond voorzet. Zeker geen veganist die barfd met een deense dog.

en eigenlijk heeft ze wel gelijk, het is hypocriet. Langs de andere kant als je een vleeseter in huis haalt ook nodig om je iegn dier te verzorgen.

intussen zijn we al iets verder in onze discussie en begrijpt ze de noodzaak van een hond of kat verstandig te voeren.

een brok zoals orijen of biologisch vlees aangevuld met biologische groenten is een goede maaltijd voor een huisdier. Meer nog. Ik was met haar op reis en had een zak naturis gewonnen op een wedstrijd meegenomen om aan wifi te geven. Wifi vond de brok niets.

ik vond voor het weekje dat wifi de brok lekker kon eten. In de supermarkt is zij een pak viande pour des animaux van ruim een kilo gaan halen voor wifi .... Zo zie je maar.

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Mocht dit topic op vegatopia staan, dan zouden de reacties heel anders zijn. Wat daar rondgaat over yarrah is dat de honden en katten het er goed op doen. Tja
 
mijn beste vriendin is al 10 jaar veganist en 18 jaar vegetarier. Ik weet bijzonder veel over veganisme. Maar eet zelf wel vlees, 100 g per dag, charcutrie inbegrepen. Liefst bio en zelfgekweekt, maar dat is helaas niet iedere dag haalbaar.
ze heeft geen hond, maar mocht ze er een hebben zou die veganistisch eten. Gelukkig heeft ze mij. We hebben er al vaak gesprekken over gehad. Bottom line is telkens dat ze het eigenlijk niet vind kunnen dat je zelf voor het dierenleed en ecosysteem beslist om geen dierlijke producten wil gebruiken je dan toch kilo s vlees aan je hond voorzet. Zeker geen veganist die barfd met een deense dog.
en eigenlijk heeft ze wel gelijk, het is hypocriet. Langs de andere kant als je een vleeseter in huis haalt ook nodig om je iegn dier te verzorgen.
intussen zijn we al iets verder in onze discussie en begrijpt ze de noodzaak van een hond of kat verstandig te voeren.
een brok zoals orijen of biologisch vlees aangevuld met biologische groenten is een goede maaltijd voor een huisdier. Meer nog. Ik was met haar op reis en had een zak naturis gewonnen op een wedstrijd meegenomen om aan wifi te geven. Wifi vond de brok niets.
ik vond voor het weekje dat wifi de brok lekker kon eten. In de supermarkt is zij een pak viande pour des animaux van ruim een kilo gaan halen voor wifi .... Zo zie je maar. "

 Ja heb ook op hun topic's rond geneust. Idd zijn de reacties heeeeel anders. Maar ik vind de reacties hier veel gezonder en ben daar maar weer heel snel weggegaan:-)

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

" Mocht dit topic op vegatopia staan, dan zouden de reacties heel anders zijn. Wat daar rondgaat over yarrah is dat de honden en katten het er goed op doen. Tja
 
mijn beste vriendin is al 10 jaar veganist en 18 jaar vegetarier. Ik weet bijzonder veel over veganisme. Maar eet zelf wel vlees, 100 g per dag, charcutrie inbegrepen. Liefst bio en zelfgekweekt, maar dat is helaas niet iedere dag haalbaar.
ze heeft geen hond, maar mocht ze er een hebben zou die veganistisch eten. Gelukkig heeft ze mij. We hebben er al vaak gesprekken over gehad. Bottom line is telkens dat ze het eigenlijk niet vind kunnen dat je zelf voor het dierenleed en ecosysteem beslist om geen dierlijke producten wil gebruiken je dan toch kilo s vlees aan je hond voorzet. Zeker geen veganist die barfd met een deense dog.
en eigenlijk heeft ze wel gelijk, het is hypocriet. Langs de andere kant als je een vleeseter in huis haalt ook nodig om je iegn dier te verzorgen.
intussen zijn we al iets verder in onze discussie en begrijpt ze de noodzaak van een hond of kat verstandig te voeren.
een brok zoals orijen of biologisch vlees aangevuld met biologische groenten is een goede maaltijd voor een huisdier. Meer nog. Ik was met haar op reis en had een zak naturis gewonnen op een wedstrijd meegenomen om aan wifi te geven. Wifi vond de brok niets.
ik vond voor het weekje dat wifi de brok lekker kon eten. In de supermarkt is zij een pak viande pour des animaux van ruim een kilo gaan halen voor wifi .... Zo zie je maar. "

 

Het is net zo hypocriet om volgens de visie van het veganisme een carnivoor in huis te halen en vegetarisch te voeren.

Dieren vormen al sinds dat de wereld bestaat een onderdeel van de menselijke voedselketen. Dat de massa-industrie zorgt voor meer dierenleed en dat van daaruit ook veel gemanipuleerd wordt met voedsel in het algemeen is een feit. Maar als je bewuste keuzes maakt, kun je een hond echt prima voeren met dat waar het recht op heeft, omdat het bij zijn systeem past en de minste problemen zal veroorzaken. 

Jouw vriendin is hierin ook niet recht door zee, want het pak vlees komt ook uit diezelfde bio-industrie...........maar ze ziet dan wel in dat het gezonder is voor je hond. Bijzonder in elk geval.

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Deze dame is helemaal vol van haar veganistische dieet voor haar honden. Ligt het nou aan mij of zie ik de ribjes van de hondjes? Ze heeft ze ook aangekleed...

Interessant om te zien  hoe vol ze hiervan is.

 

http://www.youtube.com/watch?v=94AXPK4LVwM

 

En hier een youtube over veganistische honden en katten. Deze man is er helemaal vol van. natuurlijk zijn er mensen die dit geloven.

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel RafRaf 3 doggies

Jaren geleden was ik op zoek naar een eliminatiedieet voor mijn hond en toen kwam ik uit bij Yarrah. Ik wilde dat toen even geven als test om uit te zoeken waar mijn hond allergisch voor kon zijn. Veel vegetarisch was er trouwens niet aan, want de maden kropen er uit 

Terug naar de winkel en ik hoefde niet eens mijn zin af te maken tegen de verkoopster. Bleek dat een algemeen probleem. Gedaan dus met Yarrah. 

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Jaren geleden was ik op zoek naar een eliminatiedieet voor mijn hond en toen kwam ik uit bij Yarrah. Ik wilde dat toen even geven als test om uit te zoeken waar mijn hond allergisch voor kon zijn. Veel vegetarisch was er trouwens niet aan, want de maden kropen er uit 
Terug naar de winkel en ik hoefde niet eens mijn zin af te maken tegen de verkoopster. Bleek dat een algemeen probleem. Gedaan dus met Yarrah.  "

 ooooojakkkkuuuuuuuus!!!!!

En daarna maar wormenpillen geven zeker.......

 

Dit is dus al de zoveelste leugen, er zit wél vlees in de veganistischekronkelpap!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ervaringen hondenloopplank!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^