hoe kan ik met mensen praten die hun hondje ook hebben moete los laten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

ladyke (Gast)

hoe kan ik chatten met mensen over het verlies van ons hondje....men zoon is minder valide en hij voeld het gemis op zijn manier...is heel depri van de leegte...ik op mijn manier wil hem ook ondersteunen met met hem wat buiten te wille komen maar hij wil nie....ons lievelingske ladyke 14jaar heb k 15juni moete laten inslapen....ik verzorgde haar het laatste jaar met veel liefde en wou dat nog jaren kunnen doen,maar plots werd het de laatste dagen heel erge en besliste ik samen met men zoon haar los te laten...ik hoop dat ze bij ons babke die 4jaar geleden is over gegaan een eeuwige gelukkige tijd nu tegemoet gaat...rust zacht lieveling xxx

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

hier op het hondenforum ben je op de goeie plek om met mensen te praten. een heel groot deel van de leden heeft al 1 of meerdere honden moeten laten inslapen. 

 

heb je de assen van je hondje thuis? misschien kan je voor je zoon een juweeltje laten maken met een beetje van haar assen in zodat hij haar altijd voor een stukje bij zich draagt. heb je al een speciaal plekje in huis? misschien is het wat om samen met je zoon Lady een plaatsje in huis te geven; je kan daar de urne zetten (als je die hebt), jou favoriete foto van Lady, je zoon zijn favoriete foto en het favo speeltje van Lady met een kaarsje of een kruisje erbij.

wat ik ook al een keer heb gezien is een kist versierd met foto's en tekst en daarin alle spulletjes en fotoboeken van de overleden hond. de kist hoeft dan niet in het zicht te staan en kan boven gehaald worden als je er behoefte aan hebt.

ladyke (Gast)

dank je voor da steun...ik probeer op men gsm met  iemand in kontakt te komen omdat k geen pc.heb...dus ik ken zo goed als niets van internet..wat doet het goed dat k reactie krijg...ik zou graag haar fotoke op deze forum plaatsen om te chatten maar kheb al meermaals geprobeerd maar t lukt ni....wat k verkeerd doe weet k ni omdat k n leek ben op dat gebied...tzou ons goe doen haar fotoke hier te plaatsen....haar urne staat bij ons met foto en halsbandje en bloemen en kaarsjes maar vooral ook haar teddy beertje...ik hoop hier dat we samen met andere onze verhalen mogen delen..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

FOTO/PLAATJE IN EEN BERICHT PLAATSEN

Om foto's of plaatjes te plaatsen in een bericht kun je het meest eenvoudig de nieuwe editor gebruiken.

Hoe stel je die in?

Je gaat hiervoor met je cursor naar de zoekbalk bovenin de HondenPage. Daar zie je [i]Hondenforum[/i] staan. Als je je met je cursor erover gaat (niet klikken) klapt een tablad open. Helemaal rechts zie je staan >>>
[b]Mijn forum[/b]
[i]layout kiezen[/i]

Klik op [i]layout kiezen [/i]en je ziet bovenaan staan >>> [i]Ik wil graag de nieuwe editor / oude editor gebruiken.[/i] Klik op [i]nieuwe editor[/i].

Je maakt nu gebruik van de nieuwe editor. Let op, als je op reageren klikt ziet deze er iets anders uit!

Klik op reageren in een topic en je ziet nu het venster om een bericht te typen. Bovenin dat venster zie je een zoekbalkje. Je ziet een symbooltje staan wat lijkt op een beeldscherm. Als je daar overheen gaat met je muis zie je staan [i]'insert an image'[/i]. Daar klik je op en er opent een vakje. Maak dit vakje helemaal leeg met delete knop en plak vervolgens de url-link van je foto of plaatje in dit vakje en klik op [i]insert[/i]. Nu is het plaatje ingevoegd in je bericht.

Wil je geen gebruik maken van de nieuwe editor kun je ook eens in dit topic kijken hoe je een plaatje/foto kunt invoegen >>> [link]http://www.hondenpage.com/hondenforum/85641/uitleg-over-het-plaatsen-van-foto's,-filmpjes-en-links-in-een-bericht-(deel-2).php[/link]

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Ik heb hierboven een gebruiksaanwijzing geplaatst hoe je foto's kan invoeren.

 

Een hondje verliezen is heel pijnlijk.

Wat mij heeft geholpen was een fotoboek maken en kadertje met verschillende foto's erin ophangen. zo was hij toch nog aanwezig. verder vertelde ik heel veel over hem. dat hielp het verwerken.

 

Heel veel sterkte

ladyke (Gast)

goh ik vind het zo vriendelijk om me te willen helpen hoe ik foto moet kunne plaatsen,maar helaas chinees voor mij...kga alvast blijven proberen op men gsm...dank je wel

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

voor bovenstaande uitleg moet je eerst een profiel maken.

 

je mag je hondje ook omschrijven, onze verbeelding doet de rest wel 

 

ras:

kleur:

specifieke uiterlijke kenmerken:

gewicht:

schofthoogte: 

ladyke (Gast)

alvast bedankt om me proberen wegwijs te maken voor foto,maar het lukt me ni...al paar keer geprobeerd...haar beschrijving is  een tsi tshu,ke een wit met beige oortjes..beige vlek op haar ruggeske en staart...heel mooie trouwe oogjes en ze was verschrikkelijk slim...altijd n moeder figuurtje geweest zowel vroeger voor haar eigen baby,s lang geleden...als voor haar lieve zus babke die 4jaar geleden over gegaan is...ze had evezeer haar eigen willeke want als ze nee zei was dat zo...bv. iedereen mocht haar aaien want dan was ze blij en kwispelde ze,maar kusjes of likjes? niemand enkel ik en men zoon...waar we ook kwamen zei iedereen amai da is n schoon hondje...jaren gehoord...zelfs op crematorium toen ze opgebaard lag werd het mij en men zoon voor de laatste keer gezegd....zoon zei me daarnet nog, mama dit is te zwaar voor mij,ik kan da nimeer aan....zoals ik zei hij is mindervalide mentaal dus voor hem ondraaglijk...het laatste jaar was ladyke ziek geworden,en werd ze 2x daags verzorgd...ik hoor me nog zegge als k ijskast ope trek...chattie wa ga je eten ? pekes? paprikka?brocoli?banaan?enz im gek van te worden....altijd kreeg ze verse groenten en ofwel kalfslever ofwel gekookte zalm ofzon...ja... het was een verwende lieveling...toch ga ik blijven proberen een fotoke van haar hier op te krijgen...en hopen dat men zoon ook terug kracht krijgt...

marnie (Gast)

Hoi, ik begrijp zo goed waar je door heen gaat! Ik heb 16 mei j.l mijn hond van 14 in moeten laten slapen, hij was oud en op zijn tempo kon hij zijn eigen ding doen. Het laatste jaar zag ik de aftakeling intreden, dubbele blaasontsteking en last van zijn evenwichtsorgaan. Steeds slechter lopen. Totdat ie in de nacht van 14 op 15 mei een attaque kreeg! Dit heb ik aangekeken en in mijn hart wist ik dat het afgelopen was! Hij zou hier niet meer van herstellen. De dag erop besloten in overleg met de huisarts om hem in te laten slapen. Maar wat doet het pijn en wat mis ik hem, Joey was alles voor me, mijn kind. Nu 5 weken verder weet ik dat hij er niet meer is, toch voelt hij nog dichtbij? Heel veel sterkte gewenst!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik heb 10 mei vorig jaar Rex moeten laten gaan. Het was heel plots. Toen voelde het letterlijk alsof ik door de vloer heen zakte. Nu mis ik hem nog steeds vreselijk, maar het is dragelijker.

Het hielp mij om een knuffeltje te zoeken die enorm op hem lijkt. Die staat in de woonkamer met zijn favo speeltje.

Ik ken je zoon niet, maar heb wel met gehandicapten gewerkt. Wellicht is het voor je zoon beter om toch weer een ander hondje te zoeken. Het hondje zal niet jullie vorige hond vervangen, maar mogelijk wel helpen om het verlies te verwerken en je zoon weer naar buiten te laten gaan.

Sterkte.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Je zit op hp goed als je er over wilt praten.
Sterkte nog.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik kan me je verlies heel goed voorstellen. Lady was een kleine mooie lieverd waar je heel veel voor deed (maar weinig baasjes koken dagelijks voor hun hond) en na zoveel mooie jaren laat ze nu een leegte achter.... geen kwispelding meer dat je vrolijk verwelkomt als je thuis komt, de zorg die door de jaren heen gewoontes zijn geworden en nu weg valt en alleen buiten wandelen is niet half zo leuk, je plekje in de zetel is weer koud als je even naar de wc gegaan bent tijdens de reclame, je voeten die plots zo koud aanvoelen in bed en nog zoveel meer van die kleine dingetjes die door de jaren heen gewoontes zijn geworden... gewoontes die je vroeger nooit echt opmerkte maar nu des te meer mist.

ladyke (Gast)

tdank jullie lieve mensen....vandaag,net een week geleden....wat ook nog blijft hangen is, dat ze zich ni wou geven met 1ste spuitje....ze wou ni rustig worden...we hadden met dierenarts afgesproken dat zij haar ni mocht zien(dan werd ze nog onrustiger) ik had haar op men schoot genomen en men zoon naast mij...zodat ze dierenarts ni zou zien en stil in men living kwam om langs achter spuitje te geven...ze schrok eve van de prik maar wist ni waar dat vandaan kwam...ze probeerde terug recht op men schoot te zitten en begon zich op te winden...men zoon ging naar dietenarts want die stond in de gang ...ze zei probeer haar eve late rond te lopen...ze volgde me en keek me met grote oogjes aan en kwispelde( hartverscheurend!!!) ze ging ook naar men zoon en deed idem...toen is men zoon terug naar dierenarts in de gang gegaan en ze zei "mama zal haar terug moete op haar schoot nemen om nog een dosis.....men hart sloeg dubbel! toen hebbe we net tzelfde als daar voor moete doen...weer eve n opschrik van haar...ze keek me aan op men schoot en viel dan stillekes in t slaap...

ladyke (Gast)

toen moest men zoon het overnemen van mij...ik kon he ni meer aan,en toen heefd dierenarts haar definitief spuitje gegeven...ze kwam daarna in de tuin om te zeggen dat ze heen gegaan was en geen pijn heegd gehad....in het crematorium wou ik haar nimeer lossen...ik heb al meermaals deze week geprobeerd om haar foto hier op te zetten maar ik kan het ni kdoe van alles fout blijkbaar...morgen komt er n kameraad en ik hoop dat hij me daarbij kan helpen. ..al n hele week probeer ik op men smartphone (omdat k geen pc heb) maar tevergeefs...

ladyke (Gast)

ze had tepelkanker...tbegon met n klein gezwel...dat uitzaaide...operatie was nimeer doenbaar...toch hebbe we ze nog een jaar bij ons kunne houden zonder dat ze pijn had...tgezwel werd groter en begon open te gaan...medicaties om stabiel proberen te houden...een jaar lang alle dagen smorgens en savonds verzorging...ze kende da al goe,want achteraf altijd blij dat ze weer verzorgd was...en dan stond ze klaar "hmm wat krijg k nu weer voor lekkers" ze was n dikkertje...over n 5tal maanden terug zagen we wel dat ze meer en meer begon af te vallen...dus nog meer lekkers....laatste 14dagen at ze niveel meer en kreeg ze epilepsie waar toch ook nog medicatie voor...maar we zagen dat de moment ging komen...de laatste 3dagen ging het heel snel....hoesten en moeilijker ademen...toen wistenwe, nee dit kan nimeer...afzien dat niet...familie en dierenarts zeiden, ni te geloven dat je haar nog zolang infeite in redelijke gezondheid hebt kunne houden...niemand kon er bij dat we ze toch nog een jaar langer bij ons hebben kunne houden...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ladyke, als eerste het verlies , dat is vaak niet te bevatten, moeilijk en zo ontzettend verdrietig, daar wens ik jou en je zoon heel veel sterkte in.

Ladyke, als je een account aan maakt, en dan hier ben met een eigen profiel dan lukt een foto op de wijze hierboven vermeld zeker wel, probeer dus eerst een account aan te maken door je in te loggen.

ladyke (Gast)

dank je...kga nog s proberen...vandaag met zoon voor de eerste keer terug buiten gekomen...naar het park geweest waar we op 31mei met haar nog hadden geweest omdat hij toen jarig was...wat ben ik blij dat ze op zijn verjaardag  er nog bij was...alsof ze bij ieder van ons dit jaar er nog wou bij zijn...zij en ik in april en men zoon in mei...

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Moderator team , kunnen jullie mijn tittel"hoe kan ik met mensen praten die hun hondje ook hebben moeten loslaten.." verplaatsen van het forum naar mijn honden page ??? Het is omdat ik men verhalen niet opnieuw dan moet schrijven...valt me zwaar, begrijp je ? Dank je...

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Moderator team , kunnen jullie mijn tittel"hoe kan ik met mensen praten die hun hondje ook hebben moeten loslaten.." verplaatsen van het forum naar mijn honden page ??? Het is omdat ik men verhalen niet opnieuw dan moet schrijven...valt me zwaar, begrijp je ? Dank je...

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Nu staan er weer foto verkeerd...ipv recht...ik heb door hulp ook fotokes van ladyke in n foto album geplaatst...

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Sonja welkom op hondenpage.voor je foto's download naar hier moet je ze al goed zetten op je computer of in je mobile.Maar evengoed zie ik een schattig hondje en ik kan me reuze goed voorstellen hoeveel verdriet jij en je zoon hierom hebben. Een hondje die je zo lief hebt gehad laat een grote leegte achter.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sonja, je fotoos op je profiel , er staan er een paar bij die wel recht staan, die kan je in je profiel zetten.

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Dank je lieve mensen...ja het was ons kind...wat fotokes betrefd,kzal nog veel moeten leren want men mobiel doet soms heel raar...hopelijk kan moderatorteam men verhalen uit honden forum naar hier verplaatsen....wat missen we haar...

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Sonja om welk verhaal gaat het dan. Wat je verteld hebt over je hondje staat in de juiste categorie,nl afscheid en memoriam en dat is dit.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

welkom op het forum Sonja! leuke foto's!

 

waar woon je ergens in Antwerpen? ik woon in Boom 

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Ja nu zie ik het,hoe stom toch van mij...men verhalen als ladyke (gast) staan er boven...wat k deze week al voor stomiteiten heb gedaan,ni te doen....wij wonen in wijnegem lynneke..kzou graag verschillende fotokes van ladyke met speciaal effekt maken,maar kan zelfs haar foto momenteel nog ni recht zetten,laat staan special effect,s met foto,s maken....maar lukt wel met de tijd en zo heb k het gevoel dan,dat k toch nog iets voor haar kan doen...kben blij met jullie toch kontakt nu te hebben...

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Ja nu zie ik het,hoe stom toch van mij...men verhalen als ladyke (gast) staan er boven...wat k deze week al voor stomiteiten heb gedaan,ni te doen....wij wonen in wijnegem lynneke..kzou graag verschillende fotokes van ladyke met speciaal effekt maken,maar kan zelfs haar foto momenteel nog ni recht zetten,laat staan special effect,s met foto,s maken....maar lukt wel met de tijd en zo heb k het gevoel dan,dat k toch nog iets voor haar kan doen...kben blij met jullie toch kontakt nu te hebben...

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Sorry naam schreef k verkeerd linneke

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

wijnegem is niet zo heel ver weg. welke effecten vind je mooi? misschien kan ik wel wat voor je maken. 

op mijn profiel staan een paar bewerkte foto's.

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Bv. Foto,s met n hemel op achtergrond...of tussen de wolken met n regenboog ofzo...kheb dat wel in gedachten linneke maar of dat haalbaar is???

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rip lieve Maurice
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^