Gratis puppy begeleiding bij de DA?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Bij onze nieuwe dierenarts doen ze aan gratis puppybegeleiding, waarbij je eens per maand bij 1 van de assistentes komt waar je dan vragen kwijt kan, en waar de pup dan ook wordt nagekeken. Bovendien wordt naar de groeicurve gekeken. Ik heb Aston meteen aangemeld, en we gaan dinsdag naar onze eerste. (vonden de assistentes zelf ook erg leuk, ze vonden allemaal dat Aston zo'n slimme pup was met een schattig koppie)

 

Hebben ze deze begeleiding bij jullie dierenartsen ook?

 

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Bij onze dierenarts is dat ook. Zijn 1x geweest en gaan binnenkort weer. Dit is ook 1x per maand.

Er wordt een groeicurve ingevuld, alles wordt nagekeken en er wordt elke keer een nieuw onderwerp behandeld zoals tanden poetsen, inentingen, wat is giftig voor een hond enz enz. Erg leerzaam vind ik.

honden page profiel SamSam

honden foto van Sam

Goed zeg! Hier is dat niet, maar de consults met de eerste inentingen en checkups enzo zijn wel uitgbreid en krijg je informatie, kun je vragen stellen en krijg je een puppypakket enz. 

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Ja, wij kregen ook een puppypakket, maar ik heb altijd zoveel vragen dat dit me erg bevalt. Iedereen is daar ook zo lief!(alleen hadden ze geen koekjes die klein genoeg waren voor Aston, haha maar ik had een pensstaafje mee wat ze heel goed vonden omdat dat gezond is)

Volgende forumvraag: Schilfers door verharen???
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^