Update pup ????? En ineens was ze er niet meer ........dag lieverd ook ik mis je

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tineke Tineke 3 doggies

honden foto van Tineke

Tineke, heel veel sterkte, ook voor je kinderen, geeft altijd weer heel veel verdriet ze te moeten missen.

honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak 3 doggies

honden foto van annemieke&nak

Hallo Tineke,ik wens jullie heel veel kracht,om het verlies van jullie zo geliefde huisvriend,te kunnen verwerken.

En het is wel logisch,dat Trouble van slag is,die merkt natuurlijk dat er iets mis is,en zijn maatje mist.

Dus hem steunen is juist hartstikke goed,mee door gaan.

Heel veel sterkte allemaal.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Dank jullie wel hij is vannacht in bed gekropen en hun zeggen ook als hem dat een fijn gevoel geeft .......prima .

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Ik duim hard dat het de goede richting uitgaat met Trouble ik wens jullie het allerbeste toe.

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

heel veel sterkte Tineke

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Dank jullie wel voor de lieve reacties en medeleven

honden page profiel Sylvie & coSylvie & co 3 doggies

honden foto van Sylvie & co

Dat is toch al goed nieuws dat hij weer eet en weer klaar staat om te gaan wandelen...stilletjes aan zal alles weer in zijn oude routine vallen.
Hoe gaat het met je zoon en schoondochter?
En ja rotties laten zelden pijn zien...ons Noushka had met haar baarmoederontsteking ook geen kik gegeven...het enige wat er gebeurd was was dat ze een paar maal gebraakt had en dat in combinatie met lactatie aan een pup van 10weken oud van een vriendin deed bij mij alarmbellen rinkelen...ze is toen met spoed geopereerd.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ja dat is ook vreselijk moeilijk ze geven eigenlijk geen krimp of teken van pijn. Zij heeft ook een baarmoederontsteking gehad en wel weer goed overeind gekrabbeld na de operatie en dan ja nu het laatste. Het eerste halfjaar heeft ze bij iemand gezeten waar ze het zeker niet goed had maar goed mijn zoon kwam dat toendertijd op het spoor en hij heeft die man(junk)geld geboden voor haar en hij had daar wel oren naar gelukkig. Zijn reu toen kennis laten maken en het was echt heel apart ze speelde met elkaar alsof ze elkaar al hun leven lang konden.
Thuis de papieren bekeken en ja ze konden elkaar waarschijnlijk al het was een half zusje van hem en 1 week jonger dan Trouble.
Nou wij zelf hadden Dynemite dat was dan wel een volle broer van Trouble dus was een leuke familie reunie. Maar Dynie is ook helaas overleden aan lymfklierk.....

Maar goed we hebben goede hoop nu betreft Trouble en dat hij er maar snel weer bovenop mag komen.
Mijn zoon en schoondochter zijn nog heel erg verdrietig maar ja 9 jaar gooi je ook niet even overboord daarbij iedereen houdt ze aan met de vraag........waar Princes is nu

ladyke (Gast)

heel triest....ik zelf heb men hondje paar dagen geleden ook moeten laten inslapen...verscheurend....ook wens ik u veel sterkte toe...

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Heel veel sterkte voor iedereen.  En nu maar vooral hopen dat het helemaal goed komt met Trouble. 

honden page profiel AnnabelAnnabel 3 doggies

honden foto van Annabel

Ach wat vreselijk voor jullie, sterkte! Ik hoop dat Trouble het een plekje kan geven en straks in haar tempo alles weer oppakt. Kan me voorstellen dat ze de eerste week(en) flink van slag is.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Nou de wondere wereld pffff en toch ben ik huiverig.
Zoonlief liep vanochtend buiten met Trouble en kwam een bekende tegen en de vroeg uiteraard ook naar Princes waarop mijn zoon het vertelde en weer in tranen schoot. De vrouw zei hem .....jij zei toch dat je ooit graag een stafford wilde waarop mijn zoon zei maar dat wil ik ook nog wel maar moet eerst een goede fokker hebben en het is te kort nog dat Princes weg is en Trouble is ook niet echt gecharmeerd van andere honden. Nee zegt de vrouw dat begrijp ik maar stel nu dat er een pup is met papieren en het gaat goed hoe zou je dat dan vinden. Nou ja weet ik niet zei hij. Vervolgens gaat hij naar huis brengt Trouble thuis en gaat naar zijn werk. Vanmiddag 5 uur parkeert hij zijn bus en de dame staat op de hoek met een pup en mijn zoon kijkt en loopt even naar haar toe en uiteraard even spelen met met het pupje. Nou mijn zoon Trouble erbij gehaald en hij reageerde echt heel blij op de pup waarop de vrouw zei als je wil mag je hem hebben we weten hoe hij het krijgt bij je en dat kan eigenlijk niet beter,hij heeft er geen cent voor hoeven te betalen de papieren krijgt hij vanavond. Ik begrijp er echt niets van en ben ook echt benieuwd naar de papieren. De vrouw verklaarde dat ze hem voor hun heeft gekocht omdat mijn zoon en vriendin ook altijd klaar staan voor haar. Hoe lief het ook bedoeld is ben ik bang dat het hondje uit de broodfok is maar goed zoon vriendin kleindochter en Trouble zijn al verliefd en wat moet ik nu doen om het niet af te kraken?

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

sterkte Tineke

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" sterkte Tineke "

 






Snap het gewoon niet ben ik nou zo dom

honden page profiel Astrid Astrid 3 doggies

honden foto van Astrid

Heel veel sterkte voor jullie allemaal hoor.

 

Groetjes Astrid

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Heel veel sterkte ! :'(

Wat onverwachts .. :(



En jaa.. over die pup .. Het is wel erg snel na het overlijden van Princes.. Maar toch ook wel goed voor Trouble denk ik?
Misschien moet het gewoon zo zijn .. :-)

En dat kan zeker dat het uit de broodfok is.. waar haal je anders zo snel een pup vandaan ?

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ja ze zegt van een kennis van haar die erkend fokker is maar goed ga morgen kijken en knuffelen vrees ik want het is wel een schatje wat ik zag op de foto

honden page profiel JennyJenny 3 doggies

honden foto van Jenny

" Ja ze zegt van een kennis van haar die erkend fokker is maar goed ga morgen kijken en knuffelen vrees ik want het is wel een schatje wat ik zag op de foto "

 Tja, het zou kunnen maar dan heeft die kennis wel veel geld over om iemand te helpen zeg.

honden page profiel ElenaElena 3 doggies

honden foto van Elena

Idd, is wel een beetje raar verhaal van die vrouw he? Zou ook wel willen dat er iemand hier toekomt met een ras die ik altijd al wil en dan nog eens gratis krijgen van een erkende fokker.

Als het dan klopt wat de vrouw zegt vind ik het wel lief van haar.

Nu, je zoon heeft nu het hondje en zijn er gelukkig mee. En trouble en het gezin kan nu wat hun gedachten verzetten. Ik zou er niet teveel op zeggen, als het van een broodfok komt zou ik het toch wel wat testen doen met het pupje als het ouder is, just in case..

Nogmaals veel sterkte! Nieuw pupje of niet het blijft een rot gevoel he het verlies :(

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Heel veel sterkte met het verlies van Princes voor nu en de komende tijd.

 

 

 

 

 

Wat betreft het verhaal over de Stafford, ik vind het allemaal erg vaag klinken. Eigenlijk vind ik het al een beetje raar om daar zo gelijk over te beginnen vlak na de dood van Princes, dan zegt je zoon, nu nog niet en dan staat ze eind van de dag daar met een pup. En dan ook met de mededeling dat ze de pup voor hun gekocht heeft. Ik weet het niet hoor...........

honden page profiel Emma & de golden mannenEmma & de golden mannen 3 doggies

honden foto van Emma & de golden mannen

Ik krijg telkens tranen in mijn ogen als ik lees dat iemand zijn beste vriend heeft moeten laten gaan. Dan voel ik het verdriet weer voor mijn overleden honden. Elk hondenliefhebbend baasje kent die hartverscheurende pijn helaas maar al te goed.

 

Heel veel sterkte! Ze is voor altijd in jullie hart.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

"  




Snap het gewoon niet ben ik nou zo dom "

 Princess was toch de hond van je zoon?

Lijkt me ook triest voor jou; jij deed er ook veel mee. 

 

Of snap ik het niet?

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Nee ik bedoel meer hoe kan je in vredesnaam iemand een pup cadeau doen zonder enig overleg ook al weet je dat het beestje het echt goed krijgt. Je geeft iemand niet zomaar een hond cadeau daarbij denk ik dan ook nog waar komt dat beestje vandaan en wie weet wat het mankeert etc etc. Ze zijn wel blij nu hoor daar gaat het niet om zelfs Trouble is blij. Maar goed ik snap ze wel dat ze het aan hebben genomen want het beestje werd ze gegeven waar ook hun 6 jarig dochtertje bij stond.


honden page profiel Sylvie & coSylvie & co 3 doggies

honden foto van Sylvie & co

Goh ik vind toch ook dat je een hond niet cadeau doet toch zeker niet op die manier...
we hebben met vrienden wel eens allemaal samengelegd voor iemand zijn verjaardag die graag een hond wilde maar we hebben het geld gegeven en niet zomaar met een pup gekomen...ik vind een hond moet bij het gezin passen en klikken zonder te spreken over raskeuze, geslachtskeuze maar ook als het met meerdere klikt de kleurkeuze...

Mensen kunnen wel goedhartig zijn dat heb ik zelf ondervonden toen mijn paard plots overleed aan een slachtaderbreuk...toen gaf ik nog dressuurlessen (dat gaat nu niet meer door mijn gezondheid)...al mijn leerlingen hadden elkaar gemaild en gebeld...via via geraakten ze wel aan elkaars gegevens achter mijn rug om. Ze hadden allemaal geld bij elkaar gelegd en gaven mij ineens een envelop met 1000 euro in...ik kon wel zelf mijn paardje kiezen...

honden page profiel Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en JaxMarianne Zafiro R.I.P,Keanu en Jax 3 doggies

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

Tineke,heel veel sterkte voor jou en voor je zoon en zijn gezin.

 

Wat betreft de pup,beetje raar verhaal...........de pup is er nu.......ik vrees dat die niet

van een erkend fokker is die hebben toch 9van de 10 x geen pup over.?Die zijn toch allemaal

al gereserveerd voordat de teef zelfs zwanger is?

 

En vreemd dat een kennis  een hond koopt voor haar kennis en dan ook gelijk na het overlijden van de hond en zonder te vragen of overleggen.

 

 

iedereen is nu weer gelukkig dat is logisch,hoop oprecht dat de pup gezond is en dat Trouble er veel speelplezier en een fijne band mee mag hebben

 

 

 

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ik ga helemaal mee in het verhaal van jullie en ik vind het ook een hele domme zet van de buurvrouw. Moet er niet aan denken dat Trouble de pup niet had geaccepteerd wat dan? Zij zegt dat de pup dan weer terug mocht naar de fokker.


Nou ik hoop vanmiddag een paar leuke foto's te schieten en ga dan proberen ze hier te plaatsen

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Sterkte

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Nou de wondere wereld pffff en toch ben ik huiverig.
Zoonlief liep vanochtend buiten met Trouble en kwam een bekende tegen en de vroeg uiteraard ook naar Princes waarop mijn zoon het vertelde en weer in tranen schoot. De vrouw zei hem .....jij zei toch dat je ooit graag een stafford wilde waarop mijn zoon zei maar dat wil ik ook nog wel maar moet eerst een goede fokker hebben en het is te kort nog dat Princes weg is en Trouble is ook niet echt gecharmeerd van andere honden. Nee zegt de vrouw dat begrijp ik maar stel nu dat er een pup is met papieren en het gaat goed hoe zou je dat dan vinden. Nou ja weet ik niet zei hij. Vervolgens gaat hij naar huis brengt Trouble thuis en gaat naar zijn werk. Vanmiddag 5 uur parkeert hij zijn bus en de dame staat op de hoek met een pup en mijn zoon kijkt en loopt even naar haar toe en uiteraard even spelen met met het pupje. Nou mijn zoon Trouble erbij gehaald en hij reageerde echt heel blij op de pup waarop de vrouw zei als je wil mag je hem hebben we weten hoe hij het krijgt bij je en dat kan eigenlijk niet beter,hij heeft er geen cent voor hoeven te betalen de papieren krijgt hij vanavond. Ik begrijp er echt niets van en ben ook echt benieuwd naar de papieren. De vrouw verklaarde dat ze hem voor hun heeft gekocht omdat mijn zoon en vriendin ook altijd klaar staan voor haar. Hoe lief het ook bedoeld is ben ik bang dat het hondje uit de broodfok is maar goed zoon vriendin kleindochter en Trouble zijn al verliefd en wat moet ik nu doen om het niet af te kraken? "

 

Tineke sterkte met het verlies van Princess, ook voor Trouble.

 

Wat een opmerkelijk verhaal. Misschien lief bedoeld, al vind ik niet dat je zoiets voor een ander kan beslissen, en wat als het fout gaat als de pup volwassen wordt, wat als de pup uit de broodfok komt, wil je zoon meewerken aan dierenleed, wat als de pup ongezond en ongesocialiseerd is, etc. etc.

 

Ik weet op het moment niet precies wat je zou kunnen doen. Misschien aanraden om dit nog eens heel goed te overdenken en eerst maar na te gaan waar de pup vandaan komt lijkt me....

honden page profiel Falco BowieFalco Bowie 3 doggies

honden foto van Falco Bowie

Het doet erg pijn en maatje te verliezen mijn maatje Bobby ook erg onverwachts. Ik wens je heel veel sterkte allemaal.

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

"  

Tineke sterkte met het verlies van Princess, ook voor Trouble.

 

Wat een opmerkelijk verhaal. Misschien lief bedoeld, al vind ik niet dat je zoiets voor een ander kan beslissen, en wat als het fout gaat als de pup volwassen wordt, wat als de pup uit de broodfok komt, wil je zoon meewerken aan dierenleed, wat als de pup ongezond en ongesocialiseerd is, etc. etc.

 

Ik weet op het moment niet precies wat je zou kunnen doen. Misschien aanraden om dit nog eens heel goed te overdenken en eerst maar na te gaan waar de pup vandaan komt lijkt me.... "

 






Nou ben geweest vanmiddag en de pup komt wel uit huiselijke kring maar niet echt van een erkende fokkers. Mijn zoon heeft wel contact gehad met de mensen waar de pup vandaan komt en eigenlijk min of meer door een geluk bij een ongeluk want ze hadden het verkeerde paspoort meegegeven en daar kwam hij achter bij de DA door de chip. Hij is er dan ook heen gegaan om het paspoort om te ruilen. Hij zei zelf ook ik wil gewoon zien waar het beestje vandaan komt en de beide ouders van de pup waren ook aanwezig dus die heeft hij nu ook zelf gezien.

Verder zijn ze verliefd nu op de pup zij s al op de goede weg om zindelijk te worden en met Trouble gaat het ook heel goed gelukkig. Ook heeft hij gelijk een verzekering afgesloten voor de kleine dus al met al wel een prettig gevoel

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Hond laten inslapen of niet?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^