meer plassen met warmte?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KnolKnol

honden foto van Knol

Ik vroeg me af of honden met dit warme weer, vaker moeten plassen dan wanneer het kouder is. Ik merk dat Ralph wel vaker aangeeft dat hij naar buiten moet. Herkennen jullie dit ook?

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Misschien wil die gewoon wat meer van het lekkere weer genieten? Anders kan het misschien ook zo zijn dat Ralph door het warme weer meer drinkt?  En daardoor dus ook meer plast?

honden page profiel KnolKnol

honden foto van Knol

Nee hij drinkt niet meer (niet extreem meer dan wat ie normaal doet) en hij kan gewoon in de achtertuin van de zon of schaduw en speeltjes genieten.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Hoe oud is Ralph?

 

 

Nu drinkt hij niet méér, maar plast hij toch opmerkelijk meer. (is dat echt, of komt dat doordat je er nu meer op let?)

 

misschien eens urine opvangen en laten controleren bij de da.

 

niet te snel ongerust, maar toch even een plasje controleren 'voor het geval dat'. (blaasontsteking; veel kleine plasjes!)

(diabetes; veel drinken én plassen)

honden page profiel KnolKnol

honden foto van Knol

Denk toch dat het een combinatie is geweest van warmte en daardoor minder doen en dat hij op deze manier aandacht vroeg. Heeft 3 dagen geduurd en nu is het al weer over.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^