Adaptil verdamper of halsband?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DesiréDesiré

honden foto van Desiré

Goedenavond,

Ons hondje kan heel slecht tegen alleen zijn. Nu hoeft zij dit ook bijna nooit, maar doordat ik nu enkele weken moet gaan revalideren kan het helaas even niet anders (het zijn 3 middagjes in de week).
Helaas hebben wij vorige week maandag onze andere hond in moeten slapen en is het helemaal erg.

Ik zou dus graag een adaptil product willen gaan proberen maar twijfel enorm welke het beste zal werken in onze situatie?

Ons hondje gaat altijd boven op de eettafel zitten zodra wij weg zijn, hierdoor kan zij uit het keukenraam kijken wat haar al enig sinds geruststelt en dus minder blaft. Wij hebben vlak bij de tafel, net aan de andere kant vlakbij de vloer, een stopcontact zitten waar eventueel de verdamper in zou kunnen. Maar omdat zij dus aan de andere kant van de tafel zit met haar neus van het stopcontact af vraag ik me juist af of die verdamper wel gaat werken.

De band daarentegen lijkt mij ook snel zijn werking kwijt te raken net zoals de vlooienbanden... De verdamper kun je uit het stopcontact halen waardoor je er langer mee kan doen, de band is na een week of 2 wel opgedroogd lijkt mij.

Wie oh wie kan mij helpen?

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Volgens mij zijn de meningen over de adapter en band verdeeld, bij de een werkt het redelijk bij de ander geen effect. Ik kan je niet helpen,geen ervaring..
Wel erg vervekend,hij zal de andere hond super missen natuurlijk..

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Ik heb beide producten geprobeerd maar helaas zonder succes. Misschien is het per hond verschillend en werkt het bij jou hond wel. Ik heb het trouwens gebruikt voor Aygo. Ik had hem toen net en hij was niet gewent om in huis te leven.

Volgende forumvraag: Achter konijn aan
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^