Mensen Voorne Putten (Hellevoetsluis) Intresse Ringtraining?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim & CodaKim & Coda

honden foto van Kim & Coda

Hallo Hallo!

 

Sinds een paar weken oefenen Coda en ik in het park ringtraining, want wij lopen elke keer de cursussen mis die gegeven worden op hondenscholen en in Hellevoetsluis waar ik woon wordt het verder niet gegeven jammergenoeg. Nu hebben wij samen de  grootste lol hoor, maar toch is het niet compleet. Daarom wilde ik even kijken of er wellicht meer mensen waren die het leuk vinden om in een groepje in het park in Hellevoetsluis te oefenen voor ringtraining, op een leuke speelse manier elkaar tips geven en de honden laten wennen aan het in een groep functioneren.

 

De vraag: Zijn er mensen in en rond hellevoetsluis die het leuk vinden om mee te doen? Ras maakt natuurlijk niet uit :).

 

x Kim en een pootje van Coda

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti

honden foto van Inge en Jessy & Binti

He dat is een leuk idee! Helaas wonen wij wat te ver, anders had ik ook graag eens gekomen. Wij lopen de ringtraining ook vaak mis want behendigheid is op dezelfde avond..

 

Lijkt me wel gezellig zo met een 'nep-keurmeester' zegmaar hahahah. En goed om met meerdere honden te oefenen inderdaad.  Ik hoop dat er anderen zijn die ook geïnteresseerd zijn! 

Volgende forumvraag: Alleen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^