Gedrag na logee honden weer weg?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

Ik zit even met een vraag en wellicht hebben jullie hier al eens ervaring mee opgedaan.

Nog geen maand geleden hebben we onze lieve husky moeten laten inslapen en onze kleine duitse herder pup van 6 maanden had daar een paar dagen last van dat hij onrustig was en haar zocht.

 

Nu hebben we 3 weken later 2 logee honden (zijn er nu net een week en blijven nog 1,5 week) waarvan één husky van 1 jaar en ook een Duitse herder pup van 5 maanden.

 

Hij is dus nu dan bijna 2,5 week met nog twee andere hondjes samen en ik merk dat hij al aantal dingen overneemt van hun (zoals graven in de tuin en hij eet opeens zijn brokken weer schrokkerig en als hij thuis is en mijn vriend laat één van de andere honden uit gaat hij een beetje piepen).

 

Ik ben alleen een beetje benieuwd hoe dat hij zich over 1,5 week zal voelen als hij dan opeens weer alleen in en aangezien mijn vakantie dan ook over is en ik ook weer aan het werk zal zijn hij dus echt alleen thuis is.

 

Ik hoop dat jullie me daar wellicht advies over kunnen geven.

 

 

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

Upje :)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Pfoe, ik denk dat je het je hondje knap lastig maakt.. Die snapt helemaal niet wat 'logeren' of 'vakantie' betekend..

Het schrokken is heel normaal: er is concurrentie, die mogelijk zijn brokken op willen eten.

honden page profiel HerminaHermina

honden foto van Hermina

Ja maar we waren net zo ver dat hij zijn brokken niet meer naar binnen schrokte en nu komen deze twee even logeren en lijkt alsof we weer terug bij af zijn, zonet stikte hij bijna in de brokje zo was hij ze aan het opschrokken. :( Denk je dat als de hondjes weg zijn hij weer rustiger eet. ( ze eten overigens wel in aparte ruimtes dus zien elkaar niet en toch schrokt hij)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Ja maar we waren net zo ver dat hij zijn brokken niet meer naar binnen schrokte en nu komen deze twee even logeren en lijkt alsof we weer terug bij af zijn, zonet stikte hij bijna in de brokje zo was hij ze aan het opschrokken. :( Denk je dat als de hondjes weg zijn hij weer rustiger eet. ( ze eten overigens wel in aparte ruimtes dus zien elkaar niet en toch schrokt hij) "

 



Dat komt omdat hij weet dat ze er zijn ;-)

Het kan zijn dat dat straks ineens weer over is, maar het kan ook een gewoonte zijn (geworden).

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^