Effect van weer op honden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Wat vinden jullie van het idee dat het weer effect heeft op honden? Is het een mythe, of is het de waarheid? Merken jullie aan de honden als er storm op komst is?

honden page profiel ALMALM

honden foto van ALM

Nee niet echt.. alleen dat ze niet buiten willen in de regen ;-)

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

" Nee niet echt.. alleen dat ze niet buiten willen in de regen ;-) "

 Aston ook niet, gister zet ik hem neer in het gras, hij wil meteen terug naar huis, plast hij binnen in het appartementencomplex voor mijn voordeur, zucht.

honden page profiel ALMALM

honden foto van ALM

"  Aston ook niet, gister zet ik hem neer in het gras, hij wil meteen terug naar huis, plast hij binnen in het appartementencomplex voor mijn voordeur, zucht. "

 




Ahh jeetje.. die pups ook :P

Macy en Lukie gaan als het heel hard regent in de achtertuin om te plassen en poepen ;-)..

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Ik wel, met Lexie meet dan Bella, Lexie gaat buiten echt keihard rondjes rennen, Bella gaat +/- een uur ervoor bij het raam weg en blijft dan rommelen in huis

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

" Ik wel, met Lexie meet dan Bella, Lexie gaat buiten echt keihard rondjes rennen, Bella gaat +/- een uur ervoor bij het raam weg en blijft dan rommelen in huis "

 Aston is er al een halve dag helemaal af, dus mijn vriend opperde dat het aan het weer kan liggen.

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Malaika wordt altijd heel onrustig en gaat wat doelloos rondlopen en piepen als er onweer komt. Sky maakt het niet echt uit, alleen nat worden vind hij niet zo leuk.

honden page profiel SaruSaru

Aan onze vorige hond konden we altijd van te voren zien dat er onweer aan kwam. Maar zij was daar dan ook heel erg bang voor. Denk dat ze de rommelende lucht gewoon al eerder kon horen aankomen, of het verband legde tussen de lage luchtdruk en het gevolg van zwaar weer, en daarvan dan dus zenuwachtig werd.
Ik hoor ook vaak aan hoe de wind door de bladeren ritselt of het gaat regenen, en ik ga ervan uit dat honden nog veel bewuster en beter dit soort geluiden oppikken.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik merk bij Mellow niet dat er ander weer aan komt. Wel is ze met winderig weer heel anders dan met regen en met zon. Zon staat garant voor drukte buiten, dan wil ze hier in de wijk niet lopen. Als het waait dan jaagt ze op blaadjes. Regen is ook oké, want dan zit 95% van de mensen binnen en is het lekker rustig buiten.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik geloof er wel in.. We hebben namelijk al meerdere keren hondenles gehad wanneer het wat stormde, of tegen het stormen aan zaten en toen konden we ook echt merken dat veel honden onrustig waren. Anders dan anders.. Lijkt me iets te toevallig als dit enkel door toeval zou komen.

 

Volgende forumvraag: knuffelhond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^