Bench overdag en mandje 's nachts?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Omdat Aston soms gewoon te overprikkeld is slaapt hij overdag nog wel in zijn bench maar ik wil 's nachts best proberen om hem in een mandje te laten slapen, zodat hij me beter kan zien vanuit bed, en dan met een ren eromheen voor nu zodat hij 's nachts niks kan vernielen. Denken jullie dat dit een goed idee is?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Hier nooit een bench gehad. Luca sliep in een grote kartonnen doos naast mijn bed. Die kan je ook gebruiken ipv ren, minder prikkels. Mandje of fleece kleedje erin. Gaat helemaal goed komen. Je kan altijd een kleedje extra met je geur erbij. Zo vinden ze het fijn 's nachts, bij je in de buurt te zijn.

Toen ze te groot werd voor de doos sliep ze of stukjes op bed, of in haar mand naast het bed of op de vloer bij het voeteneinde. Zo gezellig! 

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Zie je, Aston kauwt op karton en weet overal uit te klimmen. Los lopen 's nachts gaat nog niet, Aston is nog niet zindelijk en kauwt bovendien op alles.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Zie je, Aston kauwt op karton en weet overal uit te klimmen. Los lopen 's nachts gaat nog niet, Aston is nog niet zindelijk en kauwt bovendien op alles. "

 Ach, een echte kleuter dus nog. Dan is een ren heel handig en veilig. 

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

"  Ach, een echte kleuter dus nog. Dan is een ren heel handig en veilig.  "

 Idd, het is een kleine boef. 's ochtends loop in eerst een rondje door de kamer om te checken dat er niks op de grond ligt waar hij aan kan zitten want hij vind ALLES.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Lijkt me een prima idee hoor! Lexie is overdag ook in de bench en 's nachts niet. Puur interesse, waarom wil je de bench 's nacht niet?

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Het is een vrij kleine bench(klein hondje) en hij ziet me 's nachts niet op bed, ik heb het idee dat hij dit misschien fijner vind.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^