Wel of niet de pup uit de bench halen bij piepen 's nachts?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Aston piept nog een paar keer 's nachts, nu kan ik alleen niet zo goed inschatten wanneer het aandacht is en wanneer hij moet plassen en hij plast nogal eens in de bench. Ik laat hem zowieso altijd al om 2en uit maar vannacht was de bench om 5 uur toch weer nat. Moet ik hem nu gewoon elke keer als hij piept toch even uitlaten?

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Het handigste is om hem te laten plassen nog voordat hij gaat piepen... Ofwel een extra keer de wekker zetten... Piept ie om vijf uur en dan is de bench nat? Wekker om 4 uur... Laten plassen en dan meteen weer slapen...als dat een paar dagen werkt... De wekker een halfuurtje later zetten enz enz.... Over het algemeen gaat het best snel... Maar dit zijn nou eenmaal de "tropenweken" bij een pup... Sterkte ermee... (En wees blij dat het nu lekker weer is... Met Tess moest het midden in de nacht kniehoog in de sneeuw ;-) )

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Ja, de eerste paar dagen met Aston regende het, dat haatte hij. Dus nu ik het om 2 uur doe, bijv, om 4 uur nog een keer? Hij piept echt nog wel meerdere keren per nacht, dat is het probleem.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Waar staat de bench, bij je in de slaapkamer of in een andere ruimte?

Dat kan ook nog schelen. 

De eerste 3 weken met Black vond ik ook slopend, dat zindelijk maken.

Hij stond met de bench in de slaapkamer naast het bed.

Hij ging er om 23.30 nog uit, om 3.30 ongeveer en weer om 8.00 uur.

Toen hij zo'n 10 weken was sliep hij gewoon de hele nacht door.

En vanaf dat hij vier maanden oud was slaapt hij in de bijkeuken op zijn mat (geen bench meer).

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Bij Tess en Bonny had ik de bench binnen handbereik naast mijn bed staan... Piepten ze eventjes.... Vingers door de bench... Meestal werden ze dan meteen rustig (dus niets zeggen, alleen vingers door de spijlen).... Gingen ze toch door... Wachten totdat ze even stil waren, en dan eruit en laten plassen... Ook niets zeggen behalve een "oh wat een knappe pup " als ze buiten een plas deden... En meteen weer naar bed en stil...  Bij Bonny werkte dit super... Zij is echt een bench hond... Bij Tess werkte het in de bench helemaal niet (Tess haat tot op de dag van vandaag benches)... Haar heb ik na 3 weken een mandje binnen handbereik van m'n bed gegeven en toen ging het ook goed...  Het is dus even experimenteren... Iedere hond is weer anders... 

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Hij slaapt in dezelfde kamer als wij, maar wel op een paar meter afstand. (studioapartement, zijn bench staat waar hij me overdag vanaf de bank kan zien. Wilde zijn bench niet te vaak verplaatsen. Hij kan me 's nachts dus wel horen maar niet zien tenzij ik er heen loop.

anne (Gast)

Zet de bench naast je bed, hij piept misschien wel omdat zich alleen voelt en je te ver bent. 

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Vind ik geen probleem, maar is het dan niet verwarrend dat ik de bench steeds verplaats?

 

anne (Gast)

Neen, honden zijn slimmer dan dat: het ruikt nog steeds naar zijn nestje.

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Het ging vannacht idd vrij goed. Had mijn telefoon bij me dus even het scherm aangedaan als hij piepte, zodat hij me kon zien, 2 keer naar buiten geweest als hij niet meteen weer ging liggen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^