Belasting van puppy?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Onze pup mag graag rennen, springen en gek doen. Nu lees ik veel over het niet moeten overbelasten van de pup, maar moet ik hem dan echt tegenhouden als hij lekker aan het rondrennen is? Ik maak me vrij snel druk en heb mijn vriend al gezegd dat de pup niet op de bank mag spelen omdat hij er niet genoeg op kan letten en de pup er dan af springt maar het is wel een energiek beestje en rennen en springen doet hij graag. Wel is het zo dat hij ongeveer voor elke 2 uur wakker daarna verplichte benchrust heeft.(nog geen 4 maanden maar na 1 uur is hij nog echt niet moe.)

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Zo te horen heb je het zeker bij het rechte eind, het is belangrijk een pup niet te veel te laten springen en gek doen. Iedere pup heeft zijn drukke momenten natuurlijk maar zoals van de bank af springen is niet handig en kan je hem ook gewoon mee helpen :)

Volgende forumvraag: Rottweiler probleem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^