Waarom doet bobbie dit?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

http://youtu.be/bNL3UpKdFbw

Waarom doet bobbie dit?? In dit geval een buffelhuidje maar hij doet het met alle kluifjes. Hij pakt het aan en maakt dan een rommel van mn huis haha;-) dit gaat dan zo'n 15 minuten door en daarna gaat hij pas snacken!

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Herkenbaar :-)..

Als Lukie een kluif krijgt loopt hij ook altijd eerst tig rondjes door het huis om een verstopplek voor het bot te vinden..
En dan wat Bobbie in het filmpje doet :-)..

Ik denk dat ze hem dan proberen te begraven.. Lukie kreeg bij mijn oma wel eens een bot, toen is hij ontsnapt en heeft hij het bot begraven in de prut buiten.. O-)
Hij duwt ook altijd met zijn neus er naartoe, alsof hij er prut overheen probeert te duwen.. ziet er erg grappig uit :-D

Als hij er dan achter komt dat dat niet kan gaat hij hem opeten :-) net als Bobbie ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hihi, lekker bewaren voor later ??

een hond die niet echt trek heeft en een bot krijgt, dat verstoppen ze vaak, niet alle honden maar vaak toch de meeste honden en waarom ? voor later, wie wat bewaard die heeft wat. O-)

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Bobby wil gewoon zijn botje begraven, Lodewijk doet het ook ,maar dan met knuffels hij graaft in zijn mandje van stof of gooit het mandje onderste boven ,en stopt zijn knuffel er onder , zou hij in een tuin rondbanjeren graaft hij gaten om iets te verstoppen ,normaal gedrag dus. Hein.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Mrt het mandje doet hij het ook...sleept dat ding door de hele kamer. Maar begraven dus. Is maar goed dat we het achter in de tuin betegeld hebben haha;-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Hier doet Masha dat ook.. even een ere-ronde met het botje. Voor mij ziet het er een beetje uit alsof ze zo blij is met het botje dat ze er even dol van wordt :) Om daarna lekker rustig te gaan zitten kauwen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^