Profine , wie heeft hier ervaring mee ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

http://www.petshop4u.nl/profine

ik kreeg een proefzakje hiervan , onze honden hadden in notime hun bak leeg .
is dit een goede brok ?

even voor de goede orde ! ik wil geen vers voeren , dus geen tips hierover graag ;-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik ken het verder niet, maar ze hebben het over een lage graan-formule.. Ik zou dan toch liever gaan voor een brok met helemaal geen granen. Verder kunnen anderen je misschien beter helpen. 

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep 3 doggies

honden foto van Merp & Miep

Wij hebben het een tijd gevoerd. Onze oudste hond stond als eerst op Royal Canin, Eukanuba, etc. en wij hebben toen de overstap gemaakt naar Profine, omdat dat bij ons in de buurt wordt verkocht. Nou hij ging met stappen vooruit! Veel minder ontlasting, de ontlasting werd donkerder, zijn vacht werd minder dof, etc. 

 

Nu voeren wij zo goed als alleen vers, omdat wij het toch "jammer" vonden dat er nog aardappel inzit. Voor de rest is het een goede brok naar mijn idee!

honden page profiel TheaThea 3 doggies

honden foto van Thea

Op de Site Voerwijzer kun je alle info m.b.t. brokken lezen, prijs, ingrediënten etc. etc.

 

 

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

hij krijgt op voerwijzer toch 4 van de 5 sterren ...

Meike (Gast)

Profine is voor de prijs een prima brok. De standaard variant is en vrij gemiddelde brok. Deze krijgt op Voerwijzer dan ook 3 sterren. Er zit niet zo heel veel vlees in, maar ook niet heel weinig. De prijs past bij de kwaliteit.   De high energy brok, krijgt op Voerwijzer vier sterren. Er staat ook bij vermeld waarom. Er zit relatief veel vlees in, en  relatief weinig koolhydraten (aardappel, graan). Dat er veel vlees in zit, kun je zien aan het eiwit gehalte in combinatie met dat er geen andere ingrediënten inzitten met en hoogeiwit gehalte. Met relatief bedoel ik: vergeleken met andere brokken. Voor de prijs heb je een goede brok.

Anoniem (Gast)

Meike daar zit het hem net bij hun hun 44% vlees is 1 berekend voor de verhitting 2 hun vlees bestaat uit vlees,orgaan en vet.hoeveel % vlees dat weet je niet want dat vertellen ze niet.   In die prijsklasse schat ik bv een Dlg toch al hoger in profine de gewone bevat 21% eiwit dus dat vlees % is al niet veel soeps en al zeker geen 44% eerder een 20 tal 3sterren lijkt me dan toch ook hoog zeker met de combinatie mais,de energie bevat 30% eiwit en heeft hiermee dus een vlees % van rond de 30% wat toch al een stuk lager ligt dan hun geclaimde 54%.   Nu goed het is maar hoe je goed benaderd elke brok kan voor iedere hond verschillend goed zijn van pedigree:lidl brok tot acana/applaws puur kijkend naar de grondstoffen blijf ik er bij dat 3 en 4 sterren er voor beide varianten er eentje te hoog is,nu iemand die het geeft en die zijn hond het er goed op doet zal het waarschijnlijk 6 sterren waard vinden,maar hoe je het draait of keert bij dit merk is het allemaal veel mooier gebracht dan hetgeen je werkelijk vind in de zak.   Verder niks dan lof over je site doe vooral zo voort steekt een pak werk in en mag je meer dan trots op zijn   Grt

honden page profiel IngeInge

Ik vind het een super brok!

 

Bestel het online en altijd de dag erop in huis zonder verzendkosten.

 

http://www.harecodierenvriend.nl/product-categorie/honden/profine-hondenvoeding

 

 

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Evy lustte het niet. ;)

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Hier zijn ze er ook niet dol op, plus dat ik nu lees dat het vleesgehalte van te voren is berekend wordt ik al helemaal niet zo blij.

 

Ook al blijft er genoeg over, misleiding houd ik niet zo van :P

Volgende forumvraag: zelf eten bereiden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^