verplichte rust geven puppy?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

duranna (Gast)

Ik heb sinds 3 weken een pinscher/chihuahua mix. Nu lees ik alleen veel over verplichte rust die een pup moet hebben maar die kleine van mij houd zich echt niet aan de 1 uur spelen is 2 uur slapen regel. Na zo'n 1.5/2 uur spelen gaat hij de bench in en slaapt dan eerst een tijdje in de bench, als hij dan wakker wordt mag hij ff bij de baas liggen, in totaal slaapt hij dan zo'n 1/2 uur en dan is hij echt weer wakker voor 1/2 uur. Langer slapen doet 'ie echt niet, 'snachts wordt hij nog 1/2 keer wakker maar slaapt dan wel aardig door.   Doe ik dit fout? Zou ik hem echt moeten dwingen om 1 uur wakker te zijn en dan 2 uur in de bench te liggen?

honden page profiel Ilse Ilse

honden foto van Ilse

Naar mijn idee is dit een soort leidraad maar per pup verschillend. Ik heb zelf ook een pup hij is bijna 9, weken sinds slaapt hij veel en lang en soms is hij een paar uur lkkr actief en slaapt vervolgens maar een uur. Snachts slaapt hij wel heel de nacht. Denk dat je niet te moeilijk moet denken over het slapen. Gewoon doen wat je pup lijkt nodig te hebben.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^