Biofood + Carnibest Biologisch?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Sire krijgt op het moment Carnibest Biologisch en af en toe Farmfood brokjes.

Wij hebben speciaal voor Carnibest gekozen omdat er een biologische versie van is, en wij, als vegetariërs, liever de bioindustrie niet steunen.

Toch wil ik daarnaast brokjes geven. Wij gaan regelmatig op wandelvakanties en dan is vers niet handig. Ook past mijn moeder, die ook vegetariër is, regelmatig op Sire. Ik wil haar niet vragen om Carnibest te geven, omdat het best herkenbaar dood is.

Nu hoorde ik dat Biofood vooral scharrelvlees gebruikte. Wij blij, blijkt dat de geperste brokken alleen in pakken van 20kg verkrijgbaar zijn, Mmm ja... dat is ca. 3x Sires lichaamsgewicht, zelfs met een evt. tweede hond komt dat never nooit niet op.

Biofood Lam en rijst is hier goed verkrijgbaar. Zou ik dat af en toe een dagje kunnen geven? Kan ik het ook op dagen kunnen geven waarop ik Carnibest geef? (Farmfood gebruik ik ook als beloningsbrok)

Zijn er andere merken brokken die Scharrel en/of Biologisch vlees gebruiken?

Van Yarrah werd Sire niet bepaald enthousiast.

Bedankt!
Fanny

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Biofood + Carnibest Biologisch?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de biofoodlams, kan je gerust gebruiken, heel goed voer voor je hond, erzit weinig granen in, en ontsloten groenten, dus geschikt voer.

de biofoodlams daar zit 75% vlees in, je kan deze brok zelfs husselen met vers vlees, je kan ook de biofoodlams smorgens geven en savonds dan carnibest of ander vlees. voor vakantie is het zeker aan te raden om dan toch een paar keer in de week de brok te voeren.

de zakken van biofoodlams heb je in 12.5 kilo en ze kosten advies prijs 34.95 euro, vraag of het goedkoper kan, ik betaal de prijs voor deze brok. 31.50

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

Even voor de duidelijkheid, hebben jullie het nu over de geperste brok of over de andere brok? O-)

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Bedankt Willemijn, het maakt dus niet uit dat het een krokante brok is? Wij zijn in oktober een midweekje weggeweest en we hebben Sire in de twee weken daarvoor 3x per week ipv. 1x per week brokjes gegeven, dat ging perfect, wij hebben niet aan hem gemerkt. Alleen drinkt hij wat meer met brokken.

Mirjam, de niet geperste brok. De geperste brok is voor ons niet te doen, omdat hij slechts in pakken van 20 kg verkrijgbaar is.

Ik heb in september een 4 kg zak Farmfood gekocht, hij moet voor half december op en we hebben nog ong. een kilo. Terwijl hij minstens 1x per week brokjes krijgt.

Biofood Lam/Rijst hebben ze gelukkig ook in 3 kg, zo'n zak kost 11,25. Viel mij erg mee trouwens!

honden page profiel BasBaasBasBaas

honden foto van BasBaas

Heb je wel eens aan Bandit vers gedacht trouwens? Is allemaal 100% biologisch. Van Biofood weet ik dat ze een hele speciale variant bio-brok hebben. En anders een variant op 100% gevangen vis? Bijvoorbeeld van Henne-pet?

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Je kan alleen de geperste brok van Biofood mixen met Carnibest of op 1 dag gebruiken. Misschien is Orijen ook een optie? 70% Vlees en een beetje vis, geen granen en biologisch geproduceerd in Canada. Te bestellen bij Zooplus.nl.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Biofood + Carnibest Biologisch?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^