DLG - vanaf welke leeftijd?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaruSaru

Vanaf welke leeftijd kun je DLG voeren? Zijn er fokkers die hun pups op DLG hebben staan, en kunnen jullie ze daar direct op afspenen, of is die brok pas geschikt vanaf een bepaalde leeftijd? Heb altijd begrepen dat je met een heel andere calcium-fosfor verhouding wilt zitten rond die leeftijd. Ben dus benieuwd, aangezien er geen puppy-variant is, hoe men dit doet?

honden page profiel Hond in de potHond in de pot

honden foto van Hond in de pot

Ik voer deze brok al gelijk sinds mijn hond bij ons is vanaf 7.5 week.

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel..

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Denzel staat ook al vanaf pup op DLG, je kunt dat gewoon gelijk geven als je je pup in huis hebt. De brokjes zijn vrij klein zodat puppy's en kleine honden dit ook makkelijk kunnen eten. 

honden page profiel ..

honden foto van .

Ze zijn ook geschikt voor pups, alleen wordt de hoeveelheid dan aangepast. Pups hebben namelijk meer voedingsstoffen nodig om goed te groeien. Als je daar graag meer over wilt weten, zal ik dlg zelf gewoon even bellen. Heb ik ook gedaan toen onze honden erop over gingen. Ze kunnen precies aangeven hoeveel ze op welke leeftijd nodig hebben. 

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

DLG is geschikt voor alle leeftijden zoals ook op de verpakking staat.

Ik vind persoonlijk DLG een van de meest complete voeders om te geven, ik denk ook dat overgrote deel van de honden wel goed reageert op dlg.

Het eiwit percentage is gemiddeld, fosfor en calcium gehalte is gemiddeld tot laag wat het dus ook geschikt maakt voor pups, energie hoeveelheid is gemiddeld, de ingredienten die gebruikt worden kun je rekenen tot het bovengemiddelde segment van droogvoer, er is een versie met rijst en er is een graanvrij variant. Daarnaast is de prijs schappelijk te noemen voor wat je krijgt.

 

Minpunt van dlg is dat er nauwelijks variatie is. Ik zie liever wat meer varianten met verschillende smaken zodat er gevarieerd kan worden.

Volgende forumvraag: Orijen & Acana Video Productie:)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^