Zo baas zo hond of andersom?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Het is wel heel typisch hier...
Dewan had allergieën, goed onder controle nu.. Bram was een jaar of twee, hetzelfde.. maar dan mijten en nog grassen en brandnetels er bij...
Ik had toen al diagnose van astma, maar ik zit nu al sinds maart (sinds "even" dat mooie weer), helemaal dicht, hoofdpijn, vol gevoel, echt van die allergieklachten..

Enige verschil is dat het er bij de honden uit komt en bij mij niet.. maar even aan het dokteren geweest en ik kan dus niet zonder die pilletjes voor allergie en dan is het nog net te houden..

Maar toch apart, beide honden dit en ik ook.. Ik vond het wel typisch, één hond, kan toeval zijn maar twee? Hmm.... hebben jullie dat ook wel eens? ;-)

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Sandy heeft hooienkorts en ik ook

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je had al de diagnose voor astma, een hond geeft dan voor jou allergische reacties, vooral als de honden in de rui zijn.

wat betreft je honden, allergisch, dat heeft niets met jou te maken, maar met de omgeving van grassen enz. je schrijft .... mijten en nog grassen en brandnetels... brandnetels als de hond er doorheen loopt kan er altijd een allergische reactie van komen, hoef je hond niet allergisch voor te zijn, brandnetels, vooral kortharige honden, geven die reactie.

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Er is onderzoek gedaan, voor hondenharen e.d. geen allergie..

Bram is getest (bloedonderzoek) en heeft echt een allergie voor bepaalde grassen en ook echt voor brandnetels... Bram is ook korthaar.. maar dit is uit allergietesten gebleken..

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex

honden foto van sinsy en Dex

Ik niks mijn hond niks

Volgende forumvraag: Voor de eerste keer los..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^