Gaan jullie honden mee op vakantie ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TheaThea

honden foto van Thea

Hier gaan ze altijd mee, zonder mijn teckels heb ik geen vakantie. De caravan staat klaar om weer weg te gaan en Beau en Bieb gaan geen stap opzij van het ding, ze zijn als de dood dat ik ze vergeet mee te nemen.

 

Wij gaan overigens naar Frankrijk en Spanje, wel op ons gemak zodat het goed te doen is voor de teckels en ons.

honden page profiel NanaNana

honden foto van Nana

" jaaaa we passen de vakantie aan aan de honden. dit jaar gaan we naar easterwood<img class="/> "

 

Oh, ik je bij mij in de buurt op vakantie of kom je hier uit de buurt?

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Feitelijk ga ik niet op vakantie, Tjaard zou aankomende augustus met zijn zus mee naar Hongarije, maar gezien zijn been niet vlot hersteld gaat dat misschien niet door. Maar zouden we samen op vakantie gaan gaat dat per definitie alleen door als de hond mee kan anders ga ik niet.

honden page profiel Sterre en baasje JuliaSterre en baasje Julia

honden foto van Sterre en baasje Julia

Wij gaan dit jaar waarschijnlijk weer naar Drenthe.

Naar een klein boerderijtje aan het water, en naast ons de weilanden met koeien, wij gaan in ons bootje, terwijl mijn ouders zitten te vissen voor ons landhuisje..

Dit deden we vorig jaar ook en het was fantastisch.. Sterre kon lekker in de mega grote tuin rondrennen + weiland, zwemmen en in de doggyride

:D

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

Wij gaan altijd 3 weken naar Spanje, Spikey natuurlijk mee.

Dit jaar gaan we naar centerparcs, in Nederland, omdat we over

4 weken ons nieuwe pup krijgen, dus met twee hondjes lekker in

een huisje in de bossen.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

"  


Oh, ik je bij mij in de buurt op vakantie of kom je hier uit de buurt? "

 

Nee we wonen in Limburg ;) 

honden page profiel henriettehenriette

Onze honden gaan altijd mee als we weg gaan. Gaan niet in het buitenland op vakantie omdat onze honden niet gechipt zijn. Wij zijn tegen chippen. ;-)

honden page profiel Watson & PéWatson & Pé

honden foto van Watson & Pé

Watson gaat ALTIJD mee.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Hier gaan er vaak 2 honden mee gewoon omdat je bijna nergens met 4 terecht kan.

Net terug uit Ierland met nanook, wilden Luna ook meenemen maar haar chip kon niet gevonden worden.

Zijn nu in de weer om tenminste 1 keer met alle 4 de honden en alle kids terug te gaan.

Maar als wij weg zijn dan zijn er altijd 2 kids thuis bij de anderen.

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Ozzie gaat mee zeilen.

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo


Wij doet het zo dat de hond of mee gaat op vakantie met de camper (vonden ze allemaal geweldig) of dat iemand van ons thuis blijft voor de honden.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Natuurlijk gaat Lance mee, anders is het geen vakantie, dan zit ik constant me zorgen te maken. Vind het al erg dat poes achterblijft. Ik kom zelfs voor de poes over en weer......

Maar het is een feit, huisdieren hebben belemmeren je wel in het maken van verre reizen. 

Maar daar kies je dan weer voor alvorens er aan te beginnen. 

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Ja en nee... Perdie gaat meestal mee omdat ze niet wil wandelen met iemand anders en dan zit ze dus dagen of een week lang binnen te mopperen. Toevallig ga ik volgende week met vriendinnen naar Zeeland en dan gaat Perdie gewoon mee. Zij is heel rustig en past zich gemakkelijk aan. Met haar kan je gewoon naar de markt of op restaurant gaan maar met Orga ligt dat wat anders  Hij blijft volgende week dan ook thuis bij mijn mama en gaat daar van alles mee doen. Even quality time apart dus. Maar als we met het gezin op vakantie zouden gaan dan gaan ze gewoon allebei mee en passen we onze vakantie daarop aan 

honden page profiel Swetta&FlynnSwetta&Flynn

honden foto van Swetta&Flynn

Op dit moment zijn wij met Flynn in Denemarken, we hebben de vakantie op Flynn afgestemd zodat het voor hem ook leuk is. Dat betekent veel wandelen en niet naar steden enz. maar het is heerlijk! Flynn geniet er duidelijk van en hij vindt de zee super (Hij heeft nog nooit eerder een zee of strand gezien) !

In de zomer gaan we naar Zweden maar dan voor 3 weken. Flynn gaat ook weer gezellig mee. 

honden page profiel ChloeChloe

honden foto van Chloe

Ja, de vakanties worden er op afgestemd.

We hebben zelfs een motortrailer gekocht, zodat we met de auto en de motoren en Indy op vakantie kunnen. Dit jaar wederom naar de Dolomieten.

Heerlijk toeren en wandelen in de bergen. Mijn wens is nig eens een aanhanger voor de hond te kopen, zodat ze ook mee kan toeren. Maar niet in de Dolomieten, ze zou gek worden van al die haarspeldbochten :-).

Met de wintersportvakantie gaat Indy altijd mee. Ze blijft dan rustig op de hotelkamer en 's middags lekker de sneeuw in met haar. Genieten!!!!

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

Op sommige vakanties gaat Koji mee, op andere dan weer niet. Als we naar natuurgebieden in de Benelux (denk maar aan de Belgische en Luxemburgse Ardennen) of Duitsland of Frankrijk gaan, gaat hij mee. Zo niet, bijvoorbeeld als we op city-trip gaan of vliegen naar een warm land, gaat hij op pension in West-Vlaanderen waar hij ook helemaal tot rust komt waardoor we een uiterst relaxte hond terugkrijgen.

 

Dit jaar zijn we van plan om een van de vliegvakanties te vervangen door een reisje met de auto (inclusief Koji!) naar het zuiden van Frankrijk (regio Pyreneeën) of Noord-Italië (regio Lombardije/Turijn). We zijn er echter nog niet uit

 

Zelf zie ik het al gebeuren dat het toch weer de Ardennen worden

honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie

honden foto van Annemieke & Scottie

Ja en nee.. We gaan vaak in de zomervakantie naar mijn vader en dan kan Scottie gewoon mee.. Die woont in oosten van Duitsland midden tussen de weilanden en rust en wat rivieren, heerlijk daar. Kijken meestal wel of het aangepast kan worden aan de hond. Als het echt niet zou gaan dan heb ik mijn ouder, schoonouder en overburen die ruzie maken wie de oppas mag zijn van Scottie.

honden page profiel AureliaAurelia

honden foto van Aurelia

Ja, ze gaat mee. Ten eerste omdat ze deel van ons gezin is, ze hoort er gewoon bij. Ten tweede omdat een van de redenen dat wij een hond hebben, is dat we houden van wandelen, actief zijn, plaatsen ontdekken, en we dus ook op het soort vakanties gaan waarbij de hond prima mee kan. Een week op het strand liggen, ik moet er niet aan denken. Maar een week langs het strand wandelen, inde branding spelen, havenstadjes verkennen, wat zwemmen en wat lezen onder een parasol, heerlijk - en dat vindt de hond ook.

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Sinds 1995 ga ik enkel en alleen met mijn hondje op vakantie. Samen met de trein, samen op hotel in Brugge. Inmiddels is Brando het derde Griffonnetje dat zich thuis voelt in deze stad.

 

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Onze vakanties zijn altijd aan de honden aangepast.  Hier dus géén vakantie zonder hond.

Vroeger had ik graag strandvakanties (Italië) en een beetje cultuur (vind ik nog leuk) maar ik vind het nog leuker om mijn dieren bij me te hebben, dus zal het strand en de cultuur moeten wachten tot het ooit nog eens lukt... wat ik betwijfel :)

Toen we onze eerste hond hadden, zijn we nog naar Italië geweest zonder hond, Evita ging op pension.  We zijn toen maandag aan gekomen en woensdag hebben we beslist om donderdagochtend terug naar huis te vertrekken, we vonden het niks zonder haar en wij maar genieten (wat we eigenlijk niet deden, want we dachten de hele tijd aan haar in dat pension). ;)

honden page profiel --

honden foto van -

Uiteraard gaat Max mee op vakantie!! 

Lijkt me afschuwelijk om zonder hond op vakantie te moeten..... Onze vakantie word dan ook op de hond afgestemd! :-) Heerlijk, vakantie met je hond... Ookal gaan we shoppen e.d., dan gaat de hond gewoon mee hoor. Moet er maar gewoon eventjes iemand buiten blijven wachten! :-) (Nu mogen de honden op Texel gewoon mee de winkel in ;-) )

honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak

honden foto van annemieke&nak

In februari,zijn we twee weken,in Karinthíe geweest,en we hebben ons Nak,lekker mee genomen.

We hadden een huisje gehuurd,en zijn onderweg nog gestopt voor een overnachting in Duitslans,in Darmstad op de heenweg,en in Munchen op de terug weg.
Beide in een hotel,en dat ging echt super.
Ook was het he-le-maal niet moeilijk om een hotel te vinden,waar we Nak bij ons mochten houden.
Iets wat we niet zo,hadden verwacht in Duitsland,maar zo zie je maar,dat het dus wel degelijk kan daar.

Als wij gingen uit eten,dan lieten we Nak,in de hotelkamer,en eenmaal klaar met eten,haalden we hem op voor een wandeling door de stad.

Nu gaan wij nooit meer zonder hem op vakantie,want hij hoort bij ons,en we willen niet zonder hem weg,zeker omdat hij nu al 11 jaar is.

We zijn een keer zonder hem weg geweest,naar Marokko,een geweldig land,maar toch miste we hem,krankzinig.Dus........eens,maar nooit meer zonder onze boef op vakantie. :-D :-D :-D

honden page profiel SilkeSilke

honden foto van Silke

Zeker 3 weekjes italie :)

Gaan tussendoor ook nog weg maar dan kan hij niet altijd mee.

Gaat dan naar mijn ouders of schoonmoeder.

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Als het mogelijk is dan nemen we de hond mee, bij vliegvakanties naar het zuiden blijft hij lekker thuis. Er komt dan drie keer per dag iemand langs om te wandelen of te stoeien en een familielid komt hem s'morgens wekken en s'avonds onderstoppen. We zijn nooit langer dan een weekje weg dus...Kamperen doet hij héél graag, dan mag hij lekker bij de kinderen in de slaapzak, alleen....als hij dan een wind laat moeten we allemaal de adem inhouden... ;-)

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

hangt van de vakantie af.

honden foto van Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .

In de 43 jaar dat ik al honden heb/gehad zijn ze altijd mee op vakantie geweest...anders ga ik niet :-D

Groetjes

honden foto van Angie, Jolie †, Sooki en Pipa Skye

Bij mij halvelings hetzelfde als Maart: vakantie staat hier 50/50 % ih teken van de hondensport dus dan gaat ze gewoon mee :-) deze maand nog eens naar Tsjechië, eerste keer dat de kleine mee gaat.

Heel soms doe ik ook andere reizen en dan laat ik ze thuis: weekje Rome zou niets voor Jolie zijn geweest en mijn snowboardvakantie evenmin. Maar mijn mama en ik passen afwisselend op de hond, ik pas op die van haar als zij op reis is en zij past op die van mij als ik op reis ben. En zo is het allemaal geen probleem natuurlijk :-)

Ik zou nooit mijn hond met het vliegtuig meenemen, lijkt me zo verschrikkelijk voor hen om in een bakje te zitten wachten, angstig op wat er komen zal, ver weg van hun baasjes in één of ander ruim van een vliegtuig. Als ik ze meeneem is het tot hiertoe met de auto geweest :-) (trein/boot/etc. is geen probleem als ze maar niet in een bagagerek moeten :-))

Sigrid ( zit op me telefoon dus inloggen lukt niet) (Gast)

Ik heb best weinig internet dus ik reageer van de week even als ik internet heb

honden page profiel SharonSharon

honden foto van Sharon

Ja, wij hebben bewust een vakantie uitgezocht waar de hond ook mee mag. Maar dit is ons eerste hondje, dus we hebben geen idee of het ons bevalt. Het is natuurlijk lastig met naar het zwembad gaan enzo. Maar we willen het dit jaar in ieder geval proberen, als het ons niet bevalt dan hebben we gelukkig heel veel mensen in onze omgeving die graag Zorro te logeren willen hebben.

Gwenn & lady (Gast)

Ja, wij nemen lady ( franse bulldog) altijd mee! Gewoonlijk gaan we dan naar zee als het niet te warm is. Ze vind het fijn om daar met haar pootjes in het water te gaan! Ik vind het wel moeilijk om aan zee een appartement te vinden waar hondjes binnen mogen! Hier is het zo als we niks vinden waar een hondje binnen mag gaan we zelf ook niet. Lady is een deel van ons gezin dus zei hoort er zeker bij! 

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Dove Nahla geniet van wandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^