schijnzwanger??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lillolillo

Mijn chihuahua heeft met 28 dagen dracht een echo gehad deze bleek leeg, later met 36 dagen nog een ook leeg hoewel ze totaal niet meewerkte en we alletwee de keren naar 5 min alweer buiten stonden.

 

Nu zou ze op haar 45ste dag zitten en zetten haar tepels toch verder uit en haar ribben ook buikomvang is een kleinbeetje  opgezet niet dik maar wel gevult.

 

Sins 2 dagen is ze in de ochtend aan het overgeven geen eten maar wit slijm, eten doet zee wel, maar alleeen wat ze lekker vind.

 

we laten haar op andere plaatsenuit en hebben haar speeltjes en rondslingerende sokken ed opgeruimt op een verder schijndracht te minnimaliseren.

 

Toch heb ik enige twijfel of ze nu toch drachtig is.

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Als op beide echo's geen pups te zien waren, denk ik dat ze niet drachtig is. Schijnzwangerschappen kunnen soms heel overtuigend overkomen, maar ik zal de kans op pups niet heel groot schatten.

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Klinkt alsof je de dierenarts niet echt vertrouwd? Aangezien je aangeeft dat je al zo snel weer buiten stond, dat je allerlei dingen ziet die er op wijzen dat ze toch drachtig is. Als je denkt dat de dierenarts erover kijkt op de echo, of niet goed genoeg kijkt kan je altijd naar een andere dierenarts gaan, om te kijken wat die denkt. 

 

Als het dan toch blijkt dat ze schijnzwanger is kan je misschien de druppeltjes Puur Schijnzwanger uitproberen? Die hebben effect op de hormoonhuishouding. Ook niet te veel over de buik aaien, of aan de tepels komen. En iets minder eten geven ook. 

Hoe komt het trouwens dat je chihuahua eventueel drachtig is? 

Anoniem (Gast)

Ze zou eventueel zwanger zijn omdat we haar hebben laten dekken 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niets op de echo te zien, ? dan schijndrachtig, dat kan zeker zo zijn he, loops geworden, gedekt, niet opgenomen, en het lijkt er wel op, maar de echo liegt er niet om, of er moet een verstopt zitten, je hebt zelfs twee echoos laten maken ? geen van beiden wat te zien ? dan kan het heel goed mogelijk zijn dat ze schijndrachtig is. toch heb je twijfels, hou ze goed in de gaten, zodat als er een pupsel komt dat je er bij bent. een kan verstopt zitten, niet meerderen. waarom had je geen vertrouwen in het maken van de echo bij je dierenarts ?

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

bij twijfel een RX laten nemen desnoods.

 

Schijndracht is overigens normaal, dat is elke teef na loopsheid.  Symptomen kunnen nu wel erger zijn door de dekking.

Maar goed, ik zou dus wel eerst absoluut willen zeker zijn dat er toch niet ergens 1 pup verstopt zat tijdens de echo en dus voor ofwel nog een echo (en deze keer op het gemak en niet in een haastje) of een foto gaan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geen foto... een röntgenfoto is voor niemand okee, ook niet voor een pupsel die nog geboren moet worden.

wacht af tot de dag , twee echoos laten maken, niets te zien, er kan inderdaad een verstopt zitten, dan even afwachten tot de dag dat er eventueel een geboorte is..... niets, dan is ze schijndrachtig.

Volgende forumvraag: Bailey is loops...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^